Arkadaşlar gelin bir derdim var dinler misiniz?

Sınıf annesi oldum. Gecen yıl 2. donem de bir arkqdas var surekli gizli ogretmenle aramda olan bilgileri öğrenmeye çalışır her haltı kurcalar bana yanasırdı. Sınıf annesi olmadqn öncede defalarca uyardm o zamanlar sürekli oğlumun derslerini sorar durur ve sürekli benim evlatlarıma davranslarimi taklit ederdi. Ben asla evladımı sokağa sâlmam tam bir İstanbul beyefendisi profili oğlum. Onunkide sokakta terbiyesz küfür anca. Terlikle döverek ödev yapan cinsi hep bana ödev yaptınız mı vs sorar dururdu. Ej son kendi işine bak dedim tatlı dille. Bu yılda başlams sen değiştin dedim ki bak ikidebir çocuğumu sorman hoşuma gitmiyor karşılaştırıp durma kendi işine bak. Dun yazdı ödevi yapamadk diye anlattm 1. soruyu yok cevabn hepsini at dedi bu şekil egitimsiz emrediyor. Dedim al o zaman babamn hayrına. Hemen yazdı ben dettaaylı çözüyorum diye. Halbuki olması gerektiği gibi çözdük biz. Sirf sürekli ödev yaptn mı soruyor yok deyince aaa biz bittik diye hava atiyorken ben detaylı yapioz dedim diye lafımı bile çalıyor. Bende delirdim sildim attığım ödevi bu sefer at at diye emrediyor illa atsana kz sen detaylı yap dedim. Bu sefer gene at atat attm baktım tüm mesajlarını silmiş bı benim var. Bu ve bir tane arkadaşı var eski ev sahibim dalga geçer gibi bir hali var ama deli gibi kskaniyor ben bu kadına ne yapaym dedikodumu yapmasn

Arkadaşlar gelin bir derdim var dinler misiniz?