Çok mutsuzum konuşalım mı bana fikir verir misiniz? Yardımcı olur musunuz?

Şimdiden çok teşekkür ederim. İş yerinde çok mutsuzum. Bir hata yaptım zevkli geldi ama günahını bedelini çok ağır ödedim. 😢 iş yerinde çok sevdiğim bir abla şimdi benimle konuşmuyor. Herkes çok soğuk gibi. Markette çalışıyorum ben part time elemanım herkes ne iş yapıyorsa onu yapmakla hükümlüyüm. Ama son yaptığım hata yüzünden en sevdiğim insan benimle konuşmuyor diğerleri de soğuk. Yaptığım hatayı anlatayım. Yani okuyup yardımcı olmak isteyenler için. En son markette çalışan bir arkadaşımın evine gittim. İsmi Yasir. Bazı özel şeyler yaşadık ama valla çok ileri gitmedik. Ben bunu üç kişiye anlattım çünkü bu olayı yaşadıktan sonra aşırı vicdan azabı çektim. Bunu anlattım üç kişiye. Yayıldı yayıldı herkes öğrendi herkes anladı. 😢😢 Yasir işten çıkmış. Benim yüzümden değil ama çıkmış böyle olunca o ablam beni Instagramdan watshaptan engellemiş. Şimdi işte değiştiremiyorum bazı prosedürler yüzünden işte bulamıyorum. Farklı bir işe geçme şansım da yok. O yüzden bu işe mecburum ama herkes soğuk davranınca çalışılmıyor işte. 😢😢 ben nasıl hareket edeceğim iş yerinde nasıl özgüvenli atak davranacağım. Yani bu olayı nasıl düzeltebilirim o işe çok ihtiyacım var.
Çok mutsuzum konuşalım mı bana fikir verir misiniz? Yardımcı olur musunuz?