Erkeklerden ve toplu taşımadan neden nefret ediyorum?

Bugün metrobüste çaprazımda oturan bir adam yaklaşık 5 dakika boyunca gözünü ayırmadan beni süzdü. Pis bir gülüş ve sırıtmayla. Kendisine ters ters bakmama rağmen gözünü bir an olsun ayırmadı. Bende kulaklığımı takıp başka yöne bakmaya devam etmeme rağmen bana baktığını hissedip rahatsız oldum. Daha sonra elini cinsel organına götürüp gözümün içine baka baka sıkmaya başladı. Bende ona önüne bak diye bağırdım. O da bana sana mı bakıyorum bir de bayan olacaksın utanmıyor musun iftira atmaya vs diye el kol hareketi yapmaya başladı. Adama yalnızca önüne bak dememe karşın saçma sapan bir savunma yapmasıyla zaten kendini ele verdi. Metrobüstekiler kafasını çevirdi tabi olayı anlamaya çalıştı benim yerimi değiştirdiler vs. Velhasıl adam 2 durak sonra metrobüsten kaçar gibi indi ancak kimse bir şey yapmadı. Arkamdaki genç kızlar da beni teselli etmek için benzer durumlardan muzdarip olduklarını şikayet etseler dahi ertesi gün salındığı için hiçbir şey yapamadıklarını söylediler. Yorum sizin yalnızca olayı anlatmak, düşüncelerimi yutmak istedim. Keşke olayı videoya alma şansım olsaydı artık toplu taşımadan nefret ediyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Olayın devamında sapık adam toplu taşımada mastürbasyon yaparken yakalandığından inerken ıslandığını gören erkek yolcular tarafından dayak yedi durakta. İftira falan atmıyorum kimseye kafayı yemişsiniz. Adam inene kadar kimse bir şey yapmadı diyorum özelden tecavüz etmek istiyorum diye mesaj atanlar yanlış kişiye yazıyorsunuz hukuk okuyorum...
Erkeklerden ve toplu taşımadan neden nefret ediyorum?