buna rağmen kendilerini afgandan pakiden farklı sanmaları komik
hepiniz öyle değilsiniz üstüne alınmaması gerekenler alınmasın plz
buna rağmen kendilerini afgandan pakiden farklı sanmaları komik
hepiniz öyle değilsiniz üstüne alınmaması gerekenler alınmasın plz
Birisi de benim türk kızları düşmanı bir gram beynin varsa oturup dusunursun niye diye turk kizlari adam insan olsa karakter kisilik olsa kani mayasi bozuk olmasa egosu tavan g.. tuu kalkik burnu havada olmasa bir tek kendinde vajina gögüs oldugunu sanmasa erkeklerin ona muhtac oldugunu sanmasa vajinasi yuzunden paragöz olmasa herhalti yiyip yiyip sonra da ben bir sey yapmadim ki diyip yedigi haltin icinden cikmaya calismasa namusu ahlaki edebi adabi hayasi serefi olsa olmayan guzelligini 10 kilo boya güzellestirip ortaliga ciplak cikip ben dunya guzeliyim diye dolanmasa hic bir sorun olmaz namussuzlugun o. bulugun dibini siyirip ama en maslusu benim diye gezip sonrada baskalarina namusluk taslamak olmasa istedigine vajinani verip istemedigine sapik namussuz abaza ithamda bulunup kendi namussuzlugunu örtmek tecavuze tacize ugrayinca namusum gitti namusum gitti diyerek meydanlarda a. mini yirtip istediginin altinda istedigin sekilde a. mini verip yatip kalktiktan sonra en namuslusu benim diye gezip namusculuk oynamak para icin a. mini vermek her o.. bulugguu f. ahiseligi k. altakligi yapip yapip da ben magdurum ayaklari yapmak bir de yabancilara özenip yabancilardan daha beter hale gelmek var yaz yaz bitmez
tedavi olman gerekiyor..
Cevap
4Cevap
Erkek dusmani kadinlar cok daha fazla sadece gizleniyorlar
erkek düşmanı dediğin kadınlar erkeklerden erkek olduğu için nefret etmez. bu nefret erkeklerin yaptıklarının getirisidir, her erkeğe değil belli bir zihniyete karşıdır. ama kadın düşmanı erkekler için sadece cinsiyetin yetiyor düşman olmaya. arada çok fark var
Kadin dusmanligi kadinlar yuzunden oluyor emin ol mesela kadinlar zorbaliyor asagiliyor reddediyor hepsi her insan ilgi ister zamanla psikilojisi bozulabiliyor erkeklerin biraz daha iyi biri olsa kadinlar daha kibar olsalar emin ol azalir dusmanlik dusmanlik demekde sacma nefret var aslinda
Ama kadinlar neden nefret eder? 1 2 erkegin yaptigi kotulukten dolayi hepsi kotu muamelesi yaparlar
şu dediklerini ciddiye alıp da kendimi yormayacağım
Cunku cinsiyetcisin erkek dusmanisin ne halin varsa gor
Cehalet ve din saçmalığı.
Onları yetiştiren kadınlara sormak lazım bunu.
her şeyi kadınlara yıkmaya ne kadar bayılıyorsunuz ama. öldürülür kadın suçlu, tacize tecavüze uğrar kadın suçlu. erkekleri sadece kadınlar mı yetiştiriyor? babaları ne bok yiyor o sırada? veya erkek yetiştirilirken anne baba dışındaki büyüdüğü çevrenin hiçbir payı mı yok
Kadın duayeni erkek nerde
Yanlış tarafa özeniyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?