bana k**cik dedi or**** ka**e o***u dan beter dedi
Babam bana ağır küfür ediyor?
bana k**cik dedi or**** ka**e o***u dan beter dedi
babam bana bugün sırf sinirlenip senden para almiycam başkasından borc alcm dediğim için bana demediğini bırakmadı sinirden kulaklik takip müzik dinledim ama duyduğum kelimeler oldu cıkcık bacım beter * anca yuzune makyaj niyetine bok suruyo maymun suratlı hangi köpekten isteyecek parayi bacım bir yanlışını kokluyorum 100 sene de yatsam umrumda olmaz kursuna boğarım seni faln dedi elim ayağım titriyor sinirden napmam lazım çok kötü haldeyim
uzak dur
gideceğim hic bir yer yok
Cevap
2Cevap
sende ona et diyecem ama ayip tabi
edemem öldürür beni gerçek anlamda öldürür
İş bulup babandan uzaklaş.
beni bulup öldürür şu an üniversite okuyorum ve iş yok dedi okuyup buraya geleceksin istediğim yerde çalışıp parani bana vereceksin diye tehtit edio
Gizlide video çek. Polise şikayet edip uzaklaştırma kararı çıkarırsın.
uzaklaşma olsa nolucak sanki dinliycek video için zamanım olmadı maalesef
Hapise atarlar? Baban mafya mı, herkes hapisten çekinir.
hapisten cekinmio bana dedi 100 senede hapiste yatsam umurumda olmaz seni delik deşik ederim sokaktaki köpek gibi
Koruma isteyebilirsin. Bulamayacağı bir yere gitmen gerekir ama yardım almadan olmaz. Kadın koruma derneklerine danışabilirsin.
koruma mi Türkiye de mi hangi kadın su ana kdr korunmak istedi de oldu yardim isteyen kadınların hepsi öldürülme di mi öldü brn onun elinden öleceğime onu ben öldürürum daha iyi
En azından denemek gerek. Birini öldürüp hapiste çürümek de iyi olmaz. Bir kadın koruma kararına uyulmadığı için Avrupa mahkemesine başvurdu ve kazandı. Böyle durumlarda sığınma ve oturma hakkı da veriyorlar. Daha gençsin, orada insana destek oluyorlar en basitinden. Başka bir çözüm aklıma gelmiyor.
nasl yapcm ki bunları kendimi doğru düzgün bilr ifade edemiyorum hic bir kanıtı m yok aile uyeleri asla benim tarafımda olmaz asla yine yanan ben olacağım 15 sene tacize maruz kalırken kimse bisi demedi saka yapıyordur deyip geçildi ben ümidimi çoktan yitirdim bir daha kazanamam
Kaç yaşındasın
20 oldum
Nerelisiniz
su an İstanbul
Ne denir ki babanı seçemiyorsun sonuçta
beni cabuk öldürecek bir ilaç var mi
Öldüreni bilmem de seni yaşatacak ilaç sevgidir
sevgi yok
Ayrıca ne ölmesinden bahsediyorsun baban kötü biri diye hayatının geri kalanını neden yok ediyorsun belki evleneceğin kişi sana prensesi yaşatır
evleneceğim biri yok evlenmeye ztn izin yok
Ya sinirlendirmeyin kardeşim beni gece gece ya izin yok ne demek ya
Napacak ömür boyu senle mi yaşayacak
bildiğin yok kimseye vermiycem dio köle gibi çalışacaksınız bana dio
İnşallah troll falan değilsindir gerçekten üzüldüm çünkü
keske öyle olsaydim az önce bu hakaretleri saydı bna şu anda da onu öldürüp öldürmeme arasında gidip geliyorum
Git uyu saçma sapan konuşma
bu sözlerden sonra uyku tutmuyor artik
E yavrucum ne olacak oturup ağlayacak değilsin ya
tuhaf gelicek ama bu sefer ağlamadım o kdr duygusal ve sulu göz olmama rağmen bu sefer ağlamadım noldu bana naptilar bana 20 senedir her gün acı ve korkuyla yasiyorum bu ailede her türlü boku yaşadım belki de zamanı gelmistir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar