Güncellemeler
+1 yıl
Düt ne ya KS shsbsbsbsbsbs
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer B. ekaretten bahsetmeyin düt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ya hanımlar siz bari yapmayın. Yıl olmuş 2023 nu ayrımı bekarete bağlayanları dövesim geliyor yeminle. O zaman oğlan-erkek ayrımını neye göre yapıyorsunuz? Ya da kuzu-koyun, buzağı-inek? 😂
İşte bu 👏🤣
Kadın cinsiyettir, ergenliğin bitime kadar olan süreçte genç kız denir... 20lerinde ise genç kadın olarak adlandırılır. Kızlık ise senin de bahsettiğin bekaretle ilgili tamamen
Anlamadığım karşındaki bakire olup olmadığı anlaşılmıyor ki bekarete göre diyenler 18 yaşında olup bakire olmayanlar oluyo onlar kadın ona bakılırsa ama genç olduğu için kadın diyemeyiz ki yani görüntüye göre deniliyor bnce
18 yaşına kadar çocuk kabul ediliyor vatandaşlarımız. 18 yaşına kadar kız diyelim sonrasına kadın diyelim 😂
Aynen yaşa göre söylerim bende
Bekaretten bahsetmiyorsak halk ağzı olarak öyle bir ayrım yok. 1 yaşındaki de kadın, 50 yaşındaki de
Ya kim biliyo kimin bakire olup olmadığını
Şimdi şöyle düşün 15 yaşından küçük çocukların bakire olmasını beklersin. Bunu bir bilgi olarak demiyorum. Genel anlamda küçük görüyorlarsa kız çocuğu derler illaki bakirelik anlamında değil
Neye göre kullanmamız gerekiyo hala anlamis değilim cidden
Şart değil kullanman
Yani ama bazen kullanabiliyosun görünüşü büyük kadın desen kötü hissedebilir o kadar mi büyük duruyorum diye
Valla kardeşim bayan desen de hakarete maruz kalınıyor ben kadınım diyenler oluyor 😅
O da ayrı bi saçmalık 😂
Herkesin hayatına kimse karışamaz 😅
kız daha yasca kucuk olur kadın bellı bı olgunluga erısmıse denır
Demi
Bildiğim kadariyla zaten bakire kız bakire olmayan kadındır 😃 başka aklıma gelirse yazarim
Bende öyle biliyorum sjsnsbsj
Yaş ile alakalı 40 yaşında birine de kız diyemezsin
E ayrım o zaten.
Tamam işte neye göre kız neye göre kadin
Çok saçma ama, ilişkiye girdiysen kadın, girmediysen kız sayılıyorsun. Bence ilişki yaşasa da yaşamasa da genç insan genç kızdır ama toplumsal manada ayrım bu. Yani daha neyi anlatmamızı istemektesin, bilemedim.
Ya tamam da karşındaki nerden biliyo bakire evli olup olmadığını
E genç veya orta yaşlı oluşuna göre söylüyordur. 50 yaşında insana da evlenmedi diye kız denmez yani.
Doğru
Ama ona göre yapıyorlar
Boş işler
Boş ver sen
30-35 üstü kadın
Yaş farkı
Ona göre oluyot
Neye göre ulen
yüz kızarması