Aile & Toplum Fakeden oynayan insanlari hiç sevmiyorum sizce? Yaralikalbimmm Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Fakeden yazanlar size diyorum hepiniz varya bossunuz👏👏👏 Güncellemeler+1 yıl Yemek yiyorum su an 14.25😂😂😂 Fakeden oynayan insanlari hiç sevmiyorum sizce? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. bende sevmem 0 0 Yorumla
excalibur124 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Günaydın. aynen ben de fakeden yazıyorum 0 1 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl İyi halt yemişsin 😄👏 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. :) günaydın yeni anladı:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Fake nedir la sende fake oluyorsun :d 0 9 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Hesabım gerçek feykten yazanlar var Yaralikalbimmm +1 yıl Bu kızlar soruyor hesabından bahsediyorum Yaralikalbimmm +1 yıl Instagram hesabımi asla söylemem 😄 Cevap sahibi +1 yıl Nasil yani baska platformdan mi fake olanlari diyorsun yoksa ksdekileri mi? Yaralikalbimmm +1 yıl KS dekiler Cevap sahibi +1 yıl Sende fakesin kizim Şu an da senin foton yok nickinde adin yazmiyor burdaki cogu insan fake trol hesap zaten Yaralikalbimmm +1 yıl Olabilir yapışan olmasın diye Yaralikalbimmm +1 yıl 😄😄 Cevap sahibi +1 yıl Ahaha guzel bahaneymis :)
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Doğru diyorsun... 0 0 Yorumla
SallaGitsin61 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Salla gitsin. 0 9 Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Aynen yaaa😂 böyle boş insanlar için vaktimi harcayamam Yorumla SallaGitsin61 +1 yıl Zaman kaybına gerek yok. Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Yanii😂 Yorumla SallaGitsin61 +1 yıl Fake hesaptan yazan insanlar hep seni mi buluyor? Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Aynen 😂 Yorumla SallaGitsin61 +1 yıl Buradan mı daha çok? Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl Evt😂🤲 Yorumla SallaGitsin61 +1 yıl Burdaki insanları kafaya takmaya değmezki. Profilini gizli yap mesajlara kapa yeterli olur her halde. Yorumla Yaralikalbimmm +1 yıl 👍👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bende sevmem
Günaydın. aynen ben de fakeden yazıyorum
İyi halt yemişsin 😄👏
:) günaydın yeni anladı:)
Fake nedir la sende fake oluyorsun :d
Hesabım gerçek feykten yazanlar var
Bu kızlar soruyor hesabından bahsediyorum
Instagram hesabımi asla söylemem 😄
Nasil yani baska platformdan mi fake olanlari diyorsun yoksa ksdekileri mi?
KS dekiler
Sende fakesin kizim Şu an da senin foton yok nickinde adin yazmiyor burdaki cogu insan fake trol hesap zaten
Olabilir yapışan olmasın diye
😄😄
Ahaha guzel bahaneymis :)
buradaki hesaplarin cogu fake
Dogru
Doğru diyorsun...
Salla gitsin.
Aynen yaaa😂 böyle boş insanlar için vaktimi harcayamam
Zaman kaybına gerek yok.
Yanii😂
Fake hesaptan yazan insanlar hep seni mi buluyor?
Aynen 😂
Buradan mı daha çok?
Evt😂🤲
Burdaki insanları kafaya takmaya değmezki. Profilini gizli yap mesajlara kapa yeterli olur her halde.
👍👍
Ayneen