Birisi evli cikti digeri hislerimle oynadi kukla etti asiri profesyoneller bidaha olgun erkeklerle olmam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılOlgun erkeklere güven olmaz diye bir genelleme yapmak doğru olmaz. Her yaştan insan, güvenilir veya güvenilmez olabilir. İnsanların güvenilirliği, kişilikleri, değerleri ve yaşam deneyimleri gibi birçok faktöre bağlıdır.
Bir daha güvenmemekte haksız mısınız, bu sorunun cevabı kişisel deneyimlerinize ve değerlerinize bağlıdır. Geçmişte güvendiğiniz bir olgun erkek tarafından aldatıldıysanız, doğal olarak yeni insanlara güvenmekte zorlanabilirsiniz. Bu, tamamen normal bir tepkidir.
Ancak, yeni insanlara güvenmeyi tamamen bırakmak, hayatınızı zorlaştırabilir. Güvenilir insanlarla tanışmak ve sağlıklı ilişkiler kurmak için çaba göstermek önemlidir.
İşte yeni insanlara güvenmeyi öğrenmenize yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
Kendinize zaman tanıyın. Geçmişte yaşadığınız travmayı atlatmak için kendinize zaman tanıyın. Yeni insanlara güvenmeye başlamadan önce, hazır olduğunuzdan emin olun.
Kendinizi koruyun. Yeni insanlarla tanışırken, kendinizi korumak için önlemler alın. Örneğin, ilk birkaç buluşmada kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçının.
İnsanların sözlerine değil, eylemlerine odaklanın. Birine güvenmeden önce, onun sözlerinin eylemleriyle tutarlı olup olmadığını gözlemleyin.
Güveninizi kolayca sarsmayın. İnsanlar hata yapabilir. Bir hata yaptığında, ona karşı anlayışlı olun.
Unutmayın, güven bir süreçtir. Zamanla ve deneyimle, yeni insanlara güvenmeyi öğrenmeniz mümkündür.11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
En İyi Cevaplar
Bu olgun erkek takıntısını anlamıyorum zaten. Gençsin daha. Bende olgun erkek kriterine giriyorum ama yaşı küçük hiçbir kadına gidip görüşelim, tanışalım demiyorum. Yani elbette düzgün ilişkisi olanda çoktur. Ancak belli bir yaşın üstünde erkek küçük diyebileceğimiz bir kadına bakıyorsa bu tür durumlar ile karşılaşman kuvvetle muhtemel
00 Yorumla
+1 yılŞöyle haksızsın; her insan aynı değildir. Birisi çıkar karşına, işte tam istediğim bu dersin yani, bilemezsin. Kimse deneme tahtası değil tabii ki ama genellemek doğru olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hicmi duzgunu denk gelmez
- +1 yıl
Şanssızlık demek daha doğru olur ya. Seni anlıyorum yani, cins cins çok insan var. Düzgün birine denk gelirsen bırakma bence.
+1 yılOlgunluğu yaşla ilişkilendiriyorsan işin yaş 👍 ayrıca cümlelerinden olgun erkek değil yalan söylemeyen sadık ve güvenilir erkek aradığını çıkarıyorum 😎
Doğru muyum?
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelledim sadece tabikide pek yasla alakasi yok
- +1 yıl
İki defa kandırıldım diyorsun seni kandırmakta biraz kolay mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
75Cevap
olgun derken ne kadar oldun. 30u geçmiş hala evlenmemiş ise amacı tkaılmak yatağa çıtır atmaktır. yok 25 26 ise tanışabilirsin ciddi ilişki ilerletirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılTokat attin resmen
Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Olgun erkek kavramının suçu değil bu. O kardeşim suçu. Genelleme yapmazsak iyi olur. Zira herkes o*** çocuğu olamaz değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılIstisnalar kaideyi bozmaz
+1 yılOlgunlukla yaşın alakası yok. Yalancı her yaşta yalancıdır. Hep olumsuz insanlarla karşılaşıyorsan bence kendine de bakmanda fayda var. Ayrıyete olgun dediğiniz erkek +30sa ve ciddi bir ilişkiniz yoksa o ilişkinin amacı bellidir. Ya fb olursunuz ya da o sıkılıncaya kadar sevgili..
00 YorumlaHerkes yaşına yakın kişilerle olmalı bence yaş farkı artıkça ayrılmalarda çok oluyor bide böyle durumlar evli olması gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. evet haklısın ama ben hiç gizlemedim kendimle ilgili olursa olur olmazsa olmaz yoksa yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor, kısa mutluluklara bel bağlıyor o erkekler
00 Yorumla
+1 yılHaklisin serefsiz cok niye benim karsim aciddi cikmiyor kizlar evlilere tez kaniyor profosyonel yalancilar cunku
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Valla benim de karsim acikan durust cikmadi tek istedim durust bir iliski ve evlilik
+1 yılZaafını belli ettiğin sürece erkeklerin yaşının önemi yok. Her zaman bu şekilde seni kullanmak isteyen karaktersizlere denk gelebilirsiniz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeye kime hangi beklentiyle güvendiğine bağlıdır bu konu biraz.
Hırsıza cüzdan emanet edilmez mesela ama başka bir konuda güvenebilirsin.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılAaa onlar çok üzülürler ya. Nolur yapma bunu onlara
02 Yorumla
Soran+1 yılDede
- +1 yıl
Canımmm
Güven olmaz evlisine ayrı bekarina ayrı.. genel anlamda güvenilmez
06 Yorumla
Soran+1 yılYeni aydim :(
Soran+1 yılCirkin degilim hayatim mukemmel hep marka giyiniyorum hayatlarinda ralph lauren kazak gormemislerdir bende dolu hersey onlardan on gomlek fazlayim ama hep elde ettiler gittiler
Soran+1 yılSaol💖
- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılEe hayatın yollarını dolaşmışlar yani tecrübeliler
011 Yorumla
Soran+1 yılBende gencler guvenilmez diyordum
- +1 yıl
Tamam da gençler daha güvenilmez bence hala.
Soran+1 yılEe napim sence
- +1 yıl
Senin yaş kaç?
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Evli olan kaç yaşındaydı?
Soran+1 yılO 33 dedi 38 cikti o bitti baskasiyla oldum oda 33 dedi 38 cikti oda manipulasyon yapti hislerimi kazandi gitti
- +1 yıl
33 ile 22 yaş bence çok da değil yani. Evli olanın evli olduğunu nası anladın?
Soran+1 yıl33 deyip ikiside 38 cikti ikiside ayni yalani soyledi
Soran+1 yılHinlik sezdim bi insan o kadar iyi ve mukemmel olamazdi arastirdim evli oldugunu ogrendim
- +1 yıl
Ona söyleyince tepkisi ne oldu?
+1 yılAsıl olgun erkek güvenilir ve tecrübeli olur şimdiki z nesil vur kaç yapar
06 Yorumla
Soran+1 yılOyle saniyodum zden beterler z en azindan vur kac yapiyor bu olgun vicdansizlar manipulasyon yapiyor
- +1 yıl
Ama emin ol tecrübeli insan bence daha samimi olur büyük ihtimalle sana kelek olanı denk gelmiş
Soran+1 yılSamimi davraniyodu ama degilmis.
- +1 yıl
Artık yapacak bir şey yok bidahaki seferinde dikkali olmak lazım
Soran+1 yılCok inanmistim
- +1 yıl
İstersen seni teselli edebilirim
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Cinsellik ve sevgi ilgi konusunda olgun iyidir ama gelecek dusunemezsin daha cok hayat tecrubesi katarlar sana
00 YorumlaO zaman orgazm eksikliği yaşamaya ve erken boşalmalara ayrıca dengesiz hal ve hareketlere takıntılı tiplere hazır olacaksın :D
00 Yorumla
+1 yılGünaydın. zaten bunlar belliydi ama geç kullandın kafanı 😂😂😂😂😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
+1 yılBizden kaçamazsın boşuna uğraşma üzme kendini. Onun yerine kendini bırak ve keyfine bak
018 Yorumla
Soran+1 yılUrktummm
- +1 yıl
Ürkme. Korkacak hiçbir şey yok baby
Soran+1 yılUzaklass yasli tehlikeli adam gencligindeki kadinlarin hirsini benden alma
- +1 yıl
Hırs da yok intikam da. sadece mutluluk var zevk var bebeğim
Soran+1 yılOyyy sizi muzeyyenler paklasin
- +1 yıl
Müzeyyenle falan işim olmaz. Sen gel sözümü dinle yavru
Soran+1 yılNasss
- +1 yıl
Ayıp bebeğim hem de çok ayıp
- +1 yıl
@USpsycho sen nasıl gördün burayı 😃
- +1 yıl
@USpsycho tamam da bu soru sen bu yorumu yapmadan saatler önce soruldu. Diğer soruların arasında kaynayıp gitti. Geriye doğru tek tek sorulara mı bakıyorsun?
- +1 yıl
@USpsycho peki o zaman ne mutlu bize ki ilgini çekebilmişiz 😆😂😃
- +1 yıl
@USpsycho desene ayvayı yedik, hep takip edilicez bundan sonra 😃😂😆
- +1 yıl
@USpsycho haa o zaman sorun yok. Neyse en azından olgun erkek sevecek kadar akıllı, zevkli ve de ağzının tadını bilen bir hatunsun sevindim.
Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Çok mantıklı. Oyuncak olacağın adamlarla olma abicim
017 Yorumla
Soran+1 yılOhh bir guzel lafi soktun bana
Soran+1 yılTamam iste laf sokmani taktir ettim bende
Soran+1 yılNapicam ben
Soran+1 yılEvet hormonlarimi takip ettim sadece soylediklerini dinledim. Inandim oynadi bir guzel
Soran+1 yıl38 ilk 33 dedi
Soran+1 yılYok evli olanla bitti bu baskaydi
Soran+1 yılBidaha gorusmedimki yazdi ama o zamana kadar hep duygusal manipulasyon yapti basta hic hissim yokken hissim var Şu an .
Soran+1 yılBundan sonra oyle yapicam
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılolma zaten
olgun erkek pişmanlıktır, kendimden biliyorum : )10 Yorumla Bir meyve yedin kurt çıktı o meyveyi bir daha yemez misin?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence direkt erkeklerle olmayın kızlar yalnız yaşayalım yalnız ölelim 😅
10 Yorumla Seni çeken ayrıntısı profesyonel olması zaten, ne vazgeçmesi
10 YorumlaHaklısınız. Bence de güvenmeyin şu olgun erkeklere.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sen kendi doğrultunda körü körüne gittiğin için böyle
08 Yorumla
Soran+1 yılOda var
Soran+1 yılIlk begenmedim. Olmadimanipulasyonlar basladi
Soran+1 yılKendini asiri mukemmel gosterme yogun ilgi sonra o yogun ilgiyi aninda kesmek
Soran+1 yılEvet
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. İyi çakarız 🤣🤣😉
Ama sen de haketmişsindir.
00 Yorumla
+1 yılYanlış insanlarla tanışmışsın... kaçıncı oldu bu... yattinmiydi mıydı onlarla
00 Yorumla
+1 yılSen adamına denk gelmemissin yoksa bahçe çeşmesi gibi fosurtur
00 Yorumlaya biraz bu durumlar oluyor canım çok normal belent belli send eona göre kabullen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı. Olgun insanın evli çıkması sizin için neden sorun oluşturdu
00 Yorumla
+1 yılOlgun erkek tadını aldıysan, bir daha kolay kolay vaz geçemezsin pembik
00 YorumlaAdam olmayanına denk gelmişsiniz. Ama bu durumda haklı olarak böyle bir karar almış olmanız normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende manipüle olmaya hazırsın sanırım her daim.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOlmaz öyle, her tanıdığına hemen güvenme. Güven kazanılması gereken bir şey
Soran+1 yılGuvenmedim zaten resmen ona guvendigime ikna etti benu
Cevap sahibi+1 yılBirini tanıyınca ona 0 puan ver. Her olumlu hareketinde puan ekle. Yapılan yanlış şurda birini beğenince 100 verip her yanlışında puan düşürmek hatalı davranış.
Soran+1 yılCok iyi tespit yaptin
Cevap sahibi+1 yılSarrafım
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yanlış seçimler yapmak tercihlerini sorgulatır böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılOamaniyede ki fabrikada kocasi durumu yokmus bi konukonusnmasinda ama şimdi iyi durumu filimlerdeki gibi patronuyla ustasiyla sevişen kadin
01 Yorumla
Soran+1 yılIssiz velet
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun erkekleir iyi oıldugu baska konularda var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe bekliyorsunuz ki? Yaşlı başlı adamların ne işi olsun çoluk çocukla?
10 Yorumla Sen kendini ne kadar teslim ettiğin önemli karsi tarafa yoksa g3nc olgun fark etmez
11 Yorumla
Soran+1 yılManipule ediyorlar ustaca
erkeklere guven olmaz olgunlarin tecrubesi de daha cok iyice guven olmaz
00 YorumlaOlgun erkek hayatında çıtır bir kız olunca heyecan arar tek derdi sevsmektr
00 Yorumla
+1 yılYemin ederim hepsi aynı uzak dur onlardan
13 Yorumla
Soran+1 yılFarkettim canım gec kaldim ama
- +1 yıl
Hiç geç kalamdin bence daha kötü şeyler olabilirdi şükret
Soran+1 yılCok yiprandim ya zamanim ve duygularim cop oldu
Gençlerden beterler.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynennn
Olgun değil onlar yaşlı yaşlı
11 Yorumla
Soran+1 yılAhhahah yaslarini ufaltiyolar bide ilk tanisinca
+1 yılİşlerini iyi biliyorlar o yüzden kaptırmamak lazım
23 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel doğru konuştun
- +1 yıl
@denizseyyahı iyi anlamda söylememiştim aslında çoğu profesyonel yalancı ve kızları nasıl düşüreceklerini iyi biliyorlar o yüzden bağlanmamak en iyisi
- +1 yıl
Biliyorum bağlanmayacaksın öyle birine körü körüne
Gizli Üye(18-24)+1 yılNerden nasıl tanıştığına bağlı, su testisi su yolunda kırılır. Nasıl bulduysan öyle kaybedersin. İnternetten tanıştığın kimseye çok güvenme.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılkendine de özeleştiri yap
06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
hayatına aldığın insanların sana bu kadar yaklaşıp zarar vermesinde senin de hatalı yaklaşımın var bunu unutma
Soran+1 yılAynen oyle ama hep manipule edildim
- +1 yıl
o da senin hatan
Soran+1 yılInanmak istedigime inandim cunku sevgisizdim
- +1 yıl
bu geçerli bir bahane değil. sevilme ihtiyacı sorgusuz sualsiz birini kabul etmek için mazeret değil. kendini kandırıyorsun
- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimliğine bak bir daha
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaaa kıyamam sana
06 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
Senin gibi tatlı birine yapılmaz
Soran+1 yılFena harcadi fenaa
- +1 yıl
Dertleşmek istersen konuşalım özelde
Soran+1 yılboş ver olan oldu
- +1 yıl
Sohbet ederiz işte fena mı olur
+1 yılkac yasındasın manitanın yaşı kaçtı
05 Yorumla
Soran+1 yılYaslarinida ufaltiyolar ikiside 33 dedi 38 cikti tabi ikisiyle farkli zaman diliminde iliskim oldu
Soran+1 yıl@USpsycho degil reel gorustuk ikisiylede
+1 yılOlgunluk ile alakası yok karakter meselesi bunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılOda var.
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. 🤦 ulan olan yine bize oldu
04 Yorumla
Soran+1 yıl33 normal ustu olmaz
Soran+1 yıl33 olgun kategorime girmiyor
+1 yılZaten büyük istiyorsan çoğu evli oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet valla yeni aydim
- +1 yıl
Amacın eğlence mi ciddi bişeyler mi
Soran+1 yılCiddiydi.
- +1 yıl
Kaç yaş farkı vardı yaşları merak ettim
Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı. Olma zaten herkes dengiyle
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklisin
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlgunluk değil karakterle alakalı bu
10 Yorumla Bizi ilgilendirmez bu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkiye girmediysen sorun yok, geçer zamanla. kalıcı iz bırakmaz ruhunda.
00 Yorumla
+1 yılYapıyoruz bu sporu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılOlgunlukla alakalı değil karakter lazım
00 Yorumla
+1 yılBir de beni dene derim
00 Yorumlakaşarlanmışlar toyları üzer
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana dürüst denk gelmemiş bence
00 Yorumla Çok doğru bir karar vermişsin 🤌
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Olgun erkeklere güven olmaz mı? Bir daha güvenmemekte haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler