Geyim ailem bunu bilmiyo beni evlendirmek istiyolar 24yaşındayım askerliği yaptım üniyi bitirdim kafayı taktılar evlendirilcekler istemiyorum kız getricekler gey olduğumu sölimmi
Cevabın nedir?
Ya boş koy gay mey falan evlen gay olucan yazık sanada ailenede dünyaya geldiğin cinste devam et ancak bu devam sürecinde ilgini çekende karşı cinsin olsun bayan yani bir bayanlan birlikte oldunmu hiç o zevki tat bence
Bayan arkadaşlar okudukları zaman k. bakmasınlar. Sen bir aşağı mahalle yani (kârhaneye) git kendine 1saatlik tut takıl o zaman o zevki tatınca gayliği unutursun umarım senn dehşet bir bayanla yatman lazım gay olupta hayatını karartman yazık o çükü emredildiği yere sok arka taraf b*k yolu ya daha ne söyliyim benden bu kadar :)03 Yorumla- +1 yıl
Bu eş cinselliği savunma olayınız nedir sizin insanları elinizden geldiğince kurtarın eş cinsellikten baknız kurtaramadınız o zaman sessizce izleyin daha kötüye itmeyin belki burdaki yorumlarımızdan etkilenirde bırakır eşcinselliği çocuk hepinizden ricam daha mantıklı davranın ben ilk yorumumda espiriye kaydım biraz şimdi okudumda yorumları çocuğu resmen eşcinselliğe devam ediyosunuz takıl diyosunuz penis al ağzına arkana diyosunuz bunu kastetmiyorsunuz direk belki ama eşcinsel olunca bunu yapıcak bir bayanla birlikte olsa ne güzel olurdu. kendinizi onun ailesi yerinede koyun. Düşünün babanız eş cinsel annenizle zorla evlenmiş arada yanlışlıkla ilişkiye girmiş siz olmuşunuz ya da erkek kardeşiniz ya da anneniz lezbiyen ya kimseye hareket etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama empati kurmak lazım ailesinide düşünmek lazım
- +1 yıl
Nasıl bir cahilliktir bu
En İyi Cevaplar
Ya ben gaylerden pek haz etmiyom ama bence evlenme istemiyor de bu hayat senin kendini mutsuz etme ki evleneceğini kadinada yazik ama ailene de söyleme yaslilar tüfeklerine iner toplum yapimiz bu durumu çok kabullenebilmis değil sende takdir edersinki şehir dişina falan tasin gönlünce yasa herkes için hayirlisi bu bence
00 Yorumla
Abiii Lanetleniyorsunuz kendinize gelin Allasen ya ! şu nefslerinize sahiiip çıkın ! Ailene felan açıklama. Cidden duymamaları , duymalarından daha efdal. Yıkılırlar.
21 Yorumla- +1 yıl
bak şu an lanetlendik
+1 yılkiza soyle cinsel tercihimde sen yoksun erkeklere ilgi duyuyorum hayatin kararir bir erkekle gotursun yatagimizda uzulursun de nshdbdhd
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
16Cevap
Bence kızla görüş , saçını, başını, kaşını beğenmedim de bişeyler uydur. Kıza gay olduğunu dersen ailene söyleyip seni zorda bırakma ihtimali yüksek. Bence beğenlemedim gibi olumsuz bir şeyler söyle ailene.
00 Yorumlaoww..
cok zor durum.
ama ailene bunu soyleme bence. yapma ınsanlara bunu yıkılırlar.
kızla gorus anlasamadık de.
bıseyler de ıstemıorum felan ama gayım deme bence.
turk toplumu buna hazır degıl12 Yorumla- +1 yıl
Yani bu durum normal, fakat Türkiye anormal, öyle mi?
- +1 yıl
ınsanlar dogar yasar ölür değil mi.
ama o yasam kısmı karmakarısık.
hısler duygular hayaller !
herkez aynı degıl.
aynı seylerı hıssetcek dıye bırsey yok.
kadın olsun erkek olsun bedenıne sıkısmıs ruhuyla bırarada uyumla yasıyor ama bazen bedenlere sıkısmıs ruhları farklı seyler ıstıyor. 'farklı' ...
normal , anormal o benı enterese etmez. kımseyı ılgılendırmez. ınsanlar secım yapar bedelını oder bız dısardan bakan gozlerız. yargılamak dogru gelmıyor bana saygı duyar gecerım.
herkez kendı secımlerının bedelını kendı oduyor zaten. bu durumdakı ınsanların odedıgı bedel zaten yeterıncee buyuk oluyodur. yargılama sen de. toplumdan dıslanmakla yuzyuze saklanarak yasıyor bu ınsanlar.
bu durum normalmı bılmem ama cogu ulkede normalmıscesıne yasıyorlar. dıslanmadan..
ama Turk toplumu ıcın fazla anormal.
kımsenın kımseyı hıslerı yuzunden yargılamaya hakkı olmamalı ama.
+1 yılkıza söyle uygun bir dille vazgeçirsin kendi ailesini.
bu evlen baskısından kurtulamam diyorsan da durumunu bilen, bunu kabullenecek birisini kendin bul.00 Yorumlabunu aileme söyliceğme diri diri mezara gireym daha iyi
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kızla görüş ve anlasamadigini soyle senin gibi zor durumda kalan evlendirilmek isteyen cok lez kız var. Bu kuşlardan birini al evrenin ilimizde hayatinizi yasayin
04 Yorumla- +1 yıl
bir eş cinselliği savunma olayınoz nedir sizin insanları elinizden geldiğince kurtarın eş cinsellikten baknız kurtaramadınız o zaman sessizce izleyin daha kötüye itmeyin belk burdaki yorumlarımızdan etkilenirde bırakır eşcinselliği çocuk hepinizden ricam daha mantıklı davranın ben ilk yorumumda espiriye kaydım biraz şimdi okudumda yorumları çocuğu resmen eşcinselliğe devam et diyosunuz takıl diyosunuz penis al ağzına arkana diyosunuz bunu kastetmiyorsunuz direk belki ama eşcinsel olunca bunı yapıcak bir bayanla birlikte olsa ne güzel kendinizi onun ailesi yerinede koyun
Cevap sahibi+1 yılEs cinsellik oyle bir şey degil
Değişik...
Bu yaşına kadar nasıl bir gaylıktır bu? Gizli gaymısın la sen kimse anlamamış...02 Yorumla
Soran+1 yılpasif gayım hiç kızla cıkmadım
+1 yılSöyle bnece. daha iyi yapabileceğin bir şey yok. Ama çabuk ol iş işten geçmeden söylemen Lazım
00 YorumlaBende eşcinselim.. Benide çok evlendirmeye çalıştılar.. Ama hep bir yolunu buldum.. Halende çalışıyorlar.. Sen istemedikten sonra hiç birşey olmaz.. Arkadaşım...
00 YorumlaKızlığı bozulmuş fakat evine söyleyemeyen kız dolu hit bul öyle birini anlaşın aranizda evlenin kimseye çaktırmamış olursun o da kurtul muş olur bu dertten bir iyilik yapmış ta olursun
00 Yorumla
+1 yılSoyle evlatlıktan red etsinler seni
Evlendikten sonra belki normale dönersin belli mı olur28 Yorumla- +1 yıl
Hastalık demedim farkındaysan cinsel yasam olarak kastetmeye çalıştım
Bide bu eksi oy kullanan hangi mal merak ettim - +1 yıl
Nasıl anormal degil bir anlatırmısın
Ilerde evlendiğin adam gay çıktı ve belki senin yanında başkasıyla iliskiye girmek isteyecek cok mu hosuna giderdi veya daha ileri gidip Seninde onunla birlikte olmanı isteyecek belki
Merak etme önyargım yok gay arkadaşımda vardı cok vazgeçirmeye çalıştık olmadı belki bu arkadaşımızın vazgeçmesine yardımımız dokunur - +1 yıl
Kafan almamasının sebebi senn salaklığın. Adam sana ben gay'ım demeden evlendi diyelim ne yapacan o zaman. Doğru olan var oluştan beri nesli bu zamana kadar kadın ve erkeğin bir araya gelmesidir. Doğru olan bu durki sen o gün rahme düşen en aptal spermsin dünyaya geldin baban ogün oduna gideydi böyle olmazdı neyse arkadaşın dediği gibi belki evlendikten sonra düzelirsin. Yanlış cinsel istekten dolayı yanlış yola girme nasıl dünyaya geldin düşün farklı cins bir araya geldikş sen dünyaya geldin erkek erkeğe ya da kadın kadına ilişkiden çocuk olsaydı doğru olan o olurdu ancak doğal olan iki farklı cins.
- +1 yıl
* ben de heteroyum sıkıntım var beni de evlendirmediler * sanki mezara götürecekler:)
00 Yorumlaolsun be evlenmen sana engel degıl kı benım de tanıdıgım gaylar var evlı
02 Yorumla
+1 yılL an sadasdsdasdasdasdasdsdslakdasklsklfasdösaföasdsafösadasklsdgöçsaç. dsçaf
00 Yorumla
+1 yılAilene söyle
Ben delik değil budak istiyorum de khigufu00 YorumlaTamam uyduruyosun ama bari gayi gey diye yazms kanka sjsjdjdj
03 Yorumla- +1 yıl
Iyide Türkce okunuyu bu sekilde boyle yazilir zaten bu normal sirf kusur bulmak icin gotunuzden dusunmeyin rica ediyorum
- +1 yıl
insanlarin nasil yazdigina kadar sacma bir konuyu elestiren seviyesiz birinin elestirmeye hakki varsa benim de o kisiyi elestirmeye hakkim oluyor kusura bakma
+1 yılSöylememen daha iyi toplumumuzda pek hoş karsilanmiyor sevdigim baska bir kiz var felan de gecistir
00 YorumlaKendi kararını kendir vermelisin istemiyorum de
02 Yorumla
Soran+1 yılistemediğim halde gız getiriyolar
Soyle, hayatinin mahvolmasina izin verme
022 Yorumla- +1 yıl
Ya çocuğu yanlış yönlendirmeyin gay'lik diye bişey mi olur yazık kendi cinsine ilgi duyucak. Çok dindar bir kişiliğim yok ama şunu biliyorum lut kavmi kur'anda yazar erkek erkeğe ilişkşye girdiklerinden dolayı helak edildiler. Tekrar söyliyorum dindar biri değilim bilgi amaçlı söyledim.
- +1 yıl
Ilk olarak ateistim, kuran in ne dedigi umrumda değil. Eşcinsellik bir anormallik değildir, hastalık degildir, yanlis bir sey degildir. Ben de sana bilgi olsun diye soyluyorum; aşk, aşktır. Vajinasi veya penisinin olmasi fark etmez, iki kişi birbirini seviyorsa cinsiyetleri ne olursa olsun bu çok güzel bir seydir.
- +1 yıl
Tamm da onu bilgi amaçlı paylaştığımı söyledim zaten. Amaç çocuğu eş cinsellikten kurtarmak yaratılıştaki kural neyse ona devam etmek ateyistede bu deyişiyomu bilmiyorum. Ama doğru olan karşı cinsle yani erkekle bayanın birlikte olmasıkı şu an doğal olarak üreme var doğru olan bu olmasaydı erkekğe kadın kadına o zaman insanlık diyede bişey olmazdı ateyistsin ya dini bakma o zaman mantıklı düşün..
- +1 yıl
Olaya sadece üreme olarak baktiginizda ben deliriyorum! burada olay aşk, olay sevgi. Eşcinsellikten kurtarmak ne ya? Eşcinsellik bir hastalık veya anormal bir dueum değil. Kendi cinsine de karşı cinse de olsa aşk aşktır arkadaşım. Aşkı, sevgiyi yargılamak kimsenin haddi değil. Birisinin birisini sevmesi için illa vajinasi veya penisi olmasi gerekmiyor.
- +1 yıl
Üreme örnekti sadece. Düşünsene tüm insanlar eşcinsel dünyada insan kalmazdı onu demek istedim buda bir türün neslinn tükenmesi anlamına gelirdi değilmi? Üreme dışında sen eşcinsellerin sadce aşık kalıp birbirlerini sevdiğinimi düşünüyosun tek yaptıkları bumu k. bakma ama bu böyle değil kendi cinsine duyduğu cinsel istekten eşcinsel oluyor. Sevgiymiş aşkmış hangi eşcinsel sadece bunlarla götürmüş ilişkiyi olay cinsellikte bitiyor. Vajina penis te bitiyor onun canı ondakini istiyor penisi oda gay liği seçiyor bu olay. Sevgi aşk boş eşcinsellikte
- +1 yıl
O kadar bilgin olmadan fikrin var ki. Escinsellikte ask sevgi tabii ki onemli dalga mi geciyorsun? Olay vajina peniste bitmiyor, sevgide bitiyor. Aseksuel escinsel ciftler de var -aromantik degil, aseksuel dikkatini cekerim-. Ayrica eşcinsellik dogustan gelir, yonelimdir. Tercih degildir. Tercih olsa bile seni ilgilendirmez. Ve tum dunya eşcinsel olmayacagina gore sorun yok degil mi? Ayni tum dunyanin straight olmayacağı gibi. Cinselliği seni ne ilgilendiriyor? Onun hayati, senin degil.
- +1 yıl
Dünyanın eşcinsel oluşu örnekti tabiki olmaz. Ama herkez hoş görürse böyle bişiyi yayılır ve büyük ölçüde artar fikirler uyuştuğu zaman aynı fikirli insanların yayılmasıyla bir araya gelmesi ile büyür böyle şeyler. Ben onu doğru olana sevk etmeye çalışıyorum. Buda bence doğru. Bide doğuştan eş cinsellikmi gelir onu ortaya atan bilim adamından doktorunda piskolojicininde beynine zıçıyım. Daha sonradan yapılan tercihtir tamam bazı insanlarda kadınsal ve erkeksi duygular fazla olabilir ama böyle duyguları var diyede kendi cinsiyle birlikte olmaması gerektiğinide bilir. Eş cinsellik doğru bişey olaydı herkez birbirine tavsiye ederdi evliliği değilde kızım sen kendine kız bul takıl oğlum sen kendne erkek bul takıl derlerdi değilmi? Tekrar söyliyrm aynı cinsle olmk bunlar cinsel istektn kaynaklann şeylr. eğer bilse çevresinden tepki gelmiyecek gider kendini travestide yapar ilerde. Çıkmşlr ortaya bu onlrn kişisel terchleri kmse karışamz diyolr ya bırakn böyle tercihlri cinsenlkte bitiyo olay
- +1 yıl
Neyse sıkıldım. Sabaha kadarda devam ederdim ama yarın sabahçıyım işe gitmem lazım.
Sana üreme düşüncesi yeter insan nesli ürüyerek devam ettiğine göre bu üremede kadın ve erkeğin bir araya gelmesiyle oluştuğuna göre yıllardır insanlar bu şekilde yapıp bu zamana kadar nessillerini sürdürdüklerine göre sen ben diğer insanlar dünyaya geldiklerine göre doğru tercih kadının erkekle, erkeğin kadınla olmasıdır. Başından beri kural bu canım siz ateyistlerde değişiyomu bilmiyom ama var oluştan beri din olmasada doğru olan buyduki insanlar bu zamana kadar nesillerini sürdürdüler. Mantıklı olan bu buda doğru olanın farklı cinslerin bir araya gelmesinin kanıtıdır.
Daha cevap yazmıyıcam sen takıl kendine yatıyom ben iyi geceler herkeze - +1 yıl
Bu arada altta bir yorumda soru soran kişinin yorumu var bunı ekliyim dedim çocuk pasif gay olduğunu söyliyor demekki cinsel anlamda beraber olduğu erkeğin penisini içne almayı ve ağzına almayı sevdiğni gösterir. Bu da cinsel isteğe girer yani cinsel tercihinden dolayı eşcinseliği seçtiği anlamına geliyor. Bunuda yazayım dedim hadi iyi geceler bilgili ateyistim benm
- +1 yıl
@kennzo bu konuda milyonlarca aptalla tartıştım ama senin kadar cahilini görmedim. Bir de çok bilgi sahibiymiş gibi konuşuyorsun ya. Bir insan eşcinsel diye başkaları ondan cesaret alarak eşcinsel olmaz. Herkes neyse odur. Straight birisi ne kadar zorlasa eşcinselliğe özenip cinsel yönelimini değiştiremez. Üreme konusunda da saçmalamaktan başka bir şey yapmamışsın. Dünyada eşcinsellerin belki de 3-4 katı straight insan var üreme işini onlar halleder oralara takılma sen.
- +1 yıl
Hastalık konusuna gelince, eğitimini olabilecek en üst seviyede tamamlamış, senin beyin hücrelerinden kat kat fazla kitap okumuş insanlardan daha iyi bilebileceğine nasıl inanırsın? Adam hayatını bunu araştırmaya adamış sen kimsin de eşcinsellik hastalıktır diyorsun? Kadın-erkek hormonuyla da alakalı değil bu. Eşcinsel bir erkeğin kadınsı, veya eşcinsel bir kadının erkeksi olması gerekmez. Hormon sorunu varsa da cinsiyet değiştirme gibi küçük bir operasyonla özüne döner ki bu eşcinsellikten çok daha farklı bir konudur.
- +1 yıl
Ulan mal karı çok bilmişlik taslamamışımki dikkat edersen basit şeylerden yola çıkarak konuşmuşum a. q edemiyom hepinize anlatayım doğru olan iki farklı cinsin bir arada olmasıdır bunu anlamıyacak kadar mal olamasın değilmi baban annenle oldu sen geldin değilmi dünyaya keşke gelmez olaydın peçeteye boşalaydın baban neyse kendi erkek kardeşin abin baban varsa onlarıda travestilere yönlendr tamm canım a. q o kadar zekisin mantıklı olarak düşün yani sırf ibneliğne de iğrençlik savunulmazki.
- +1 yıl
He ben cahilim tamm bir siz bu tür konuları hoş görenler zaten gelişmiş toplum yaw diyelimki bu adam vazgeçmedi örnek evlendi kadınla birlikte oldu çocukları oldu ama adam erkeklerlede beraber olmak istiyo sonuçta cinsellikten tercih etmiş onuda onun çocukları yerine kendini koysana ya düşünsene baban aslında erkeklerlede yatıyo onun bunun pipisi ağzına alıyo bak sana basit şeylerden yola çıkarak örnekler veriyorum
- +1 yıl
Ulan mal her şeyi ciddi komuşuyosunda beyinde kaç tane hücre var. Mal mal kendini zeki gösterme amaçlı yorumlar gidiyosunyz 2saat netten araştırıyosunuz kavramları kelimleri geliyorsunuz yorum yapıyosunuz. Eminim neler yazdığmı tamda okumamışındır. Anlamadım ki siz eşcinseller örgütü falan varda üyemisiniz bu kadar deslekliyosunuz birisi yanınızd ananıza tecavüz etse bu kadar korumıyıcaksınız ya ah ah baban keşke o gün birlikte olmasaydı annenle o kadar dedim gel mehmet abi bugünde çakma dinlemedi sen gibiler geldi dünyaya geldiniz siktiniz düzenin a. q erkekği erkeğe kadınk kadına çaktıracaksınız
- +1 yıl
Üreme konusu saçmalık değil zekisiniz ya en basittinden örnek veriyim dedim anlayın diye ama kafanız basmıyo canlarım ateyistim ve diğer kişi edemiyom adını buraya yapıştırayım pember bilmem neeyse adın ulan yazdığım çoğu şey örnekleme nu kadar malsın okurken anlamıyon ey zeki insan ah ah inş erkeklere ilgi duyuyosundur inş kocan eşcinsel çıkar adamı başkasına götünü verirken görürsün aslında gerçi sizin gibi insanlar der kocacım getir adam sana sen bana tren yapalım dersin bir ziktirin ya
- +1 yıl
1- Babam eşcinsel olsaydı zaten annemle evlenmezdi, sonradan farkettiyse de annemden ayrılırdı ve ben de sonuna kadar desteklerdim. 2- Aynı şekilde kocamın da eşcinsel çıkması gibi bir ihtimal yok eşcinselse neden benimle evlensin *
- +1 yıl
Ya cahilliginden aglayacagim artik. Tecavuzle escinselligin ne alakasi var? Ya hayir anlamamak icin neden bu kadar israrlisiniz? Eşcinsellik bir hastalik, anormallik veya duzeltilmesi gereken bir durum degildir. Eşcinsellik bir tercih de degildir. Dogustan gelir. burada o kadar araştırmayı hice sayip konusamazsin sen. O kadar arastirmacidan, profesorden daha mi iyi bileceksin? Ayrica eşcinsellerin cinsel hayati neden seni bu kadar ilgilendiriyor? Demissin üreme olmaz bilmem ne, dünyada gay insanlar kadar straight ve biseksuel insanlar da var merak etme. Zaten senin gibiler uremesin ya, uremeyin ki kirli zihniyetlerinizi gelecek nesillerde devam ettirmeyin. Kendi dogrularini baskasina dayatma artik!
- +1 yıl
Sen tam bir malsın yaptığım yorumlar örnekleme varsayım salak bunu anlamoyacak kadar gerizekalımısın soktuğum bilim adamları kurtarıcak zaten sizi benm gibi dünyaya gelmezse kendine çaktıracak adam bulanmazsın şimdi onun tadına varmışın ya dayanamazsın eşcinsellerde sana çakmaz değilmi mal sen böyle devam et hadi bebeğim senn beni cahil görmen umrumda değil gördüğüm her eş cinsele ayak sokucam kızı olsun erkeği sırf senn gibi savunanlar yüzünden başından beri doğruyu yönlendirmekten bahsediyorum zorla beni küfüre hakarete itiyosun canın bunu istiyo herhalde sen de bu seks esnasında kendisine küfredilmesini isteyen kızlardansın * sote * biti sen döl ısrafısın ya cidden öylsin yani g*t lalesi neyse ziktiğim daha yorum yk gördüğm tüm eşcinsellere senn yüzünden işkence edip pipilerini kesicem :) kocan ya da baban karşıma çıkarsa onların pipilerinş kesip ağzlarına sokucam sonra selfie çektiricem tamm hadi canm iyi geceler :) zikimde değilsin malsın anlamıyosunn :)
- +1 yıl
Sen tam bir malsın yaptığım yorumlar örnekleme varsayım salak bunu anlamoyacak kadar gerizekalımısın soktuğum bilim adamları kurtarıcak zaten sizi benm gibi dünyaya gelmezse kendine çaktıracak adam bulanmazsın şimdi onun tadına varmışın ya dayanamazsın eşcinsellerde sana çakmaz değilmi mal sen böyle devam et hadi bebeğim senn beni cahil görmen umrumda değil gördüğüm her eş cinsele ayak sokucam kızı olsun erkeği sırf senn gibi savunanlar yüzünden başından beri doğruyu yönlendirmekten bahsediyorum zorla beni küfüre hakarete itiyosun canın bunu istiyo herhalde sen de bu seks esnasında kendisine küfredilmesini isteyen kızlardansın a. m sote a. m biti sen döl ısrafısın ya cidden öylsin yani g ö t lalesi neyse ziktiğim daha yorum yk gördüğm tüm eşcinsellere senn yüzünden işkence edip pipilerini kesicem :) kocan ya da baban karşıma çıkarsa onların pipilerinş kesip ağzlarına sokucam sonra selfie çektiricem tamm hadi canm iyi geceler :) zikimde değilsin malsın anlamıyosunn :)
- +1 yıl
acıyorum sana..
+1 yıl40 yıllık gay
gey mi olmuş :D01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSendd 15 yasinda değilsen ben bir şey bilmiyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıza yazık kıza yazık olmuş hatuna :(
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkız biliyormu
+1 yılKiza soyle hayallerimi suslemiyorsun diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de erkek bul evlen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. sen bitmişssin okeye dönüyon kardeş
00 Yorumlaevlenme sende.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoyle de kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenımle evlen :=)
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi