Evlenmek istiyorum artık ailemi çekmek istemiyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar aci hikayeme anlqtmak istiyorum küçülen ailemle çok güzel bi hayatım vardı ama çok sürmedi 8 yasimdayken abim herkesin içinde bana seni küçülen yolda buldular üzülüp aldılar seni dedi annemde bir şey demedi bende üzüldüm tabi ama küçülen şort bile zor giydirirdi bana 10 ma geldiğin de annem bana şiddet göstermeye başladı 10 daykende bi bakkalın tarafından tacize uğradım annem biliyor bir şey yapmadı doğum günümü kutlamazlardi bende doğum günüm gelmesin diye allaha dua ederdim çünkü her doğum düğümde annem beni döverdi zorla ev işini yaptırırdı ilk defa 14 yaşımdayken doğum günümü kutlamıştım ama abimin doğum günü gelince herkes ona hediyeler alıyor kafede kutluyorlar abimin doğum günüu ama benimki 4 yıldır evde kutluyorlar bana pastadan başka bir şey getirmiyorlar ama abime hep telefon istedi şeyleri alırlar geçenlerde babamin yanında şort giydiğim için annem den dayak yedim ama abim herkesin içinde donla oturur ona bir şeymiyorlar abim kız arkadaşların evine gidiyor bir hafta boyunca eve gelmez ama bana evden dışarıyı çıkmama izin vermiyorlar okuldan eve evden okula bu 1 yıldır depresyona girmişim güler yüzlü biriydim 13 yaşındayken aşk olmuştum oda beni sevmedi beni istemedi bırakıp gitti sonra hergün ağlamaya başlardım yılardır ger gece ağlarım orta okuldayken bir erkek hocamla tanıştım o beni hep sarılırdı alinimdan öperdi yanimda otururdu ilk kisi o bana sarilmisti kimseye sarilamiyordum onun sayesinde artik insanlari sarilamiliyorum ama oda beni kandırdı beni sevmedi kendimi herkese sevdirmeye çalışıyorum ama kimse beni sevmiyor annemde bana hergün beddualar edil keşke küçülen ölseydim keşke seni görmeseydim der ona bir şey yapmadım halde şu an 18 yaşındayım babam bana günde 15 tele haşılı veriyor anlam hep anime 500 tl veriyor bana en fazla haftada 10 verir ve bana bu bile sana yerli bu paralar yetmiyor ki bunlarla aşık bir simit alabiliyorum başkada alamıyorum okulda çoğul zaman aç kalıyorum bana 3 tane görücü geldi vermediler ben artik evlenmek istiyorum ailemden kurtulmak istiyorum az önce babam erkek arkadaşının evine gidecekti bende gelicem benide görür dedim çünkü bu 6 aydır evden çıkartmıyorlar hayır dedi utan biraz dedi orada hepsi erkek ne isin var orada dedi bana eve git dedi yolun ortasında eve döndüm ama abim kiz arkadaslarin evine gider orada kalir kikse ona karismaz kimse beni sevmiyor artık evlenmek istiyorum bir kiz çocuğum olursa onu alıp uzaklara götürmek istiyorum kızımla tek başima bir ayat yapamak ısterim onun istediklerini yapicam onu sevigen koklucsm öpucem onu bırakıcam kızımı üzmemeye çalisirim artik evlenil çocuk sahivi olmak istiyorum yaşamadıklarımi kızıma yaşatmak istiyorum ama param yok maalesef arkadaşlar ne yapabilirim

Evlenmek istiyorum artık ailemi çekmek istemiyorum ne yapmalıyım?