<3 <3 teşekkürler herkese
Sabah siz uyurken birileri evde gürültü yapsa ve uyansanız, uykuya kaldığınız yerden devam edebilir misiniz?
<3 <3 teşekkürler herkese
Ses yapanların heppsi get out! 👿

Hafif doz ise kaldığım yerden devam ederim 😃 matkap, tamirat, tadilat, süpürge, tartışma gibi veya bebek ağlaması, çocuk koşturması sözkonusuysa adrenalin dolup uyanırım derhal 😃 Uykudan uyanınca en çok sevdiğim şey odamdaki tüm camları açmak ve temiz hava ile buluşmak her sabah😃
Benim 3 yaşındaki kardeşim uyandı mı uyanmamak namümkün
Evet haklısın bir bebekten daha iyi bir alarm yoktur 😃🎉🤭
Kesinlikle :D :D
bu sabah yaşadım mesela reglden karnım ağrıyor zaten kanepede uyuyakalmışım tv odasında babamda yüksek sesle yanıma gelmişler annemle odada konuşuyorlar öffff gidin mutfakta vs konuşun ya uyuyorum herhalde burada dedim , babam da öyle mi küçük hanımefendi o zaman çıkıp odanda yatsaydın rahatsız oluyosan matmazel! dedi 😂😂😂😂
Herkesin başına geliyor yaa çok siniirr 😂😂
Ben kalkar etrafa bakarım tabi ki de.. yani yalnız yaşadığım için ileride.. muhtemelen hayal olmaz :D bu yüzden de eve girmiş bir hırsız olabilir diye düşünürüm tabi ki de.. bu yüzden de içim rahat olana kadar bir daha hiç bir şekilde uyuyamam kontrol ettikten sonra da geri uyuyabilirim o da sorun yoksa eğer :D
@Barış_LonelyForever Bir sabah da sevgilinin ''adaa sahillerinde bekliyoruuumm'' konseriyle uyanıyormuşsun Barışcan 😂
:D
Teşekkür ederim <3
Ben de bir ara teşekkür ederim umarım <3
Kesinlikle devam edemem uykuya bir kere uyandım mi tamam bitmiştir uyku benim için evde ses yapanlara alışığım kulak tıkacım var onları kullanıyorum bayağı işe yarıyor
Ben de alayım onlardan...
Cevap
15Cevap
Gözümü açınca bitti ben de bitti uyku işi 🙄daha zor uyurum
Kıyamam ablama benn <3
Uysss kıyamazmış bana❤
:D <3
Çok sinirlenir, hepsini bir sustururum önce. Sonrasında sakinleşip uyurumm.
Bak ne güzel de halloluyormuş :D
çok tehlikeli bir surum. Gürültü ve saçma sapan uyandırma şekillerinde istemsiz bir şekilde çok anormal tepki veririm. Açılınca (ki geç açılırım) gönlünü alırım kim olursa olsun. Tekrarlamamasını sağlarım NET.
Uykum bi yandan hafif, en ufak sese uyanabilirim ama sonrasında da gayet rahat uyuyabilirim geri. Bazen kalkıp oturuyorum tv izliyoruz sonra geri uyuyorum hiç uyanmamışım gibi. :D
iğne düşse uyanırım o derece hafif uykum ancak ben tek yaşıyorum köpeğimde uyanmayım diye hareket bile etmez :D
Uyumaya devam etmeye çalışıyorum. Bazen kızıyorum, kovuyorum. Uykuluyken olur böyle şeyler.
İlk önce kulaklarını cinlatirim. Devam ederse kendilerini :)
Edemem ve edemiyorum haftaiçleri sabah 7de ev halkı ayaklanıyor ben de sinirle tekrar uyumaya calisiyorum
Aynı durum bizde de var
Sen de mi üni okuyorsun ve tatilinde erken uyanmak zorunda kalıyorsun xkdkdkxkx
Mezun senemdeyim. Tekrar sınava gireceğim
Anladimm taktikler istersen verebilirim sıralamam güzeldi yerlestigimde
Kac yasindasin bu arada @Bidolutatlılık
18 yaşındayım. İlk senemde sayısalda 45 bin yaptım. İhtiyacım olursa sorarım teşekkürler <3
Yine de konusabilirdik ya güzel olabilirdi gelecek hayaller hedefler
Uykuya dalmam çok zor. Hele sabah uyandırıldıysan mümkün değil tekrar uyumam
Çok yorgunsam geri uyurum
Ederim ya benim uykum ağır 🤭
Uykusu ağır birini de buldum sonunda sjshdj
Anca şöyle İsrafil boruya falan üfürcek ki ben uyanmam gereken saatten erken uyanıyım 🤪
İsrafil o boruya bir üfürsün öbür tarafta uyanırız aşkuşum :D
Ayyyyy ne güzel olurduuu şöyle cennetin güzel bi köşesinde falann 😍😀
İnşallah yaaa bu dünyada nereye gitsek ne yapsak cennetin güzelliğinin yanına bile yaklaşamayız. En çok da bu heyecanlandırıyor beni.. :D <3
Aynen öyle kuzum inşallah hak edebiliriz ❤️
İnşallah ☺️ <3
Ne gibi gürültü
Konuşma, temizlik sesleri vs...
Edemem. Kalkar haddini bildiriirim
Uiyy korktum 😬
korkmalısın :D
Hayır istesemde edemiyorum.
Devam ederim de sinirlenirim baya
Gitti artık o tren imkansız
evet kaldığım yerden devam ederim 😁
Sopayla kafasına vurur yatağına sürüklerim