tv8 izliyorum ve aşırı tilt oldum ya😀😀😀
tv8 izliyorum ve aşırı tilt oldum ya😀😀😀
Dizilerde gösterilen zenginlikle gerçek hayattaki zenginlik bir olamaz. Gerçekten zengin olmuş insanlar gayet kendilerini yetiştirmiş insanlardır. Tabi içlerinde bozuk olanlar muhakkak vardır ama ben bileğinin hakkıyla zengin olmuş kişilerden bahsediyorum
Hayır ben umursamıyorum hiç bir şekilde.. yani kim zengin kim değil beni ilgilendirmiyor.. ben zengin değilsem zaten diğerleri beni neden ilgilendirsin. diğerleri fakir olunca ban zengin olmayacağım nasılsa..
Zengin insanlara sinir olmuyorum çünkü bende zenginim babam zengin dolayısıyla bende zenginim ama çalışıyorum çünkü babamdan beş kuruş para almamak için o kadar da delikanlı bir çocuğum
Cevap
17Cevap
Hayvanlarımın değerinden bahsederken kadının biri kavga esnasında yüzüme yüzüme söyledi sen egoistsin vs vs diye.
Oysa malvarlığımdan hiç bahsetmemiştim.
Hayvan besleme hobim var ve değerli hayvan besleyenler arasında bu bir yarış gibidir. İştebu köpel bu kadar eder veya bu kuş bu kadar eder.
Almanyadan gelen değerli bir tavuğun yumurtasını kuluçka makinasında üretmek için 150 tl ye almıştım. Sanki yemek için aldık ya işsizlikten ve pahalılıktan bahsedince Al on tane civciv çıksın büyüyünce günde bin lira cebinde artık anlamında söylemiştim. Ona bile ayar olmuştu. Aslımda sanki karşıda ki varlıklıysa normal insanlarda bir kompleks var gibi. Yani halbuki kendimden küçüklere bile çiftliğimde kendi elimle gösterdiğim
hürmet hizmeti görse konuştuklarından utanır.
Bir koç ya da sabancıyı tiktok çekerken youtube görmüyoruz bu neyin zenginliği cahilin ve basitliğin önde giden örnekeri
O değil de bunlar ne ara bu kadar zengin oldu ya çalışarak oluyo mu gerçekten
Allah daha çok versin ne diyelim 🥺
Ararım diyip aramayanlara daha çok sinirim sanki gkgkg.
Kıskanç ve haset bir insan değilim.
Allah helalinden versin herkese.
Yok olmuyorum. Çünkü onlar sadece zengin olduklarının farkında. Hepsi bu...
Hiç sinir olmuyorum sonradan görmeler hariç ama
Kimsenin malında ve mülküne gözün yok çok şükür elimdekiler bana yetiyor
Hayır. Allah daha çok versin de, para yanlış kişilerin elinde ama.
Hayır olmuyorum. Çoğu diyelim yani bazıları gerçekten çaba ve emek vererek o yerlere geldi.
Zenginleri severim.
Görgüsüzleri sevmem
Hepsi değil ama kendini çok yükselte görenleri sevmiyorum
Sinir olmuyorum da şöyle çok göze batmalarından nefret ediyorum
hayır niye sinir olayım ki
Zenginlere değil. Gösteriş yapanlara sinir olurum
sinir oluyorum neden ben değilde onlar 🥺
Yok ama parasiyla hava atanlar cok ucuz geliyor bana
Umurum dışı...
nabarsin yavru ceylan
Eh işte yahu nasıl olsun tam siper sürünmeye devam
İzleme. tv izleme boş ver tilt olma sende :)) yap çayını uzat ayakları TV yi KAP'a :)
Kolay gelsin öyle ise sana işi gücü olan :)))
İşim çok bugün çok fizikten cikacam. hastan3 hastane g3z yaşlanma kız hiç hep genç kal :)
Bu engin parayı aklaya aklaya eritemedi ya 🤔
He he kazanarak.
Adamı birebir tanıyan tanıdıklarım olmasa belki inanırım 😂
Değiştir değiştir.
Herkes çalışarak yaptık diyor ya tav oluyorum 😂 en basit tek bir şey söyleyeyim onlıne kumar sitesi var en masum olanı
Neden yesin ki site onun 😂 var daha yaptığı işler araba al sat , şirket üstüne fatura kes bir şekilde aklıyor işte
Yaaa elin oğlu neler yapıyor işte superReyis 😂
Niyeti bozup bende yapacam 😂
Babamı tanımam babamı 😂
Dürüst olmak gerçekten kötü bak 😂
Ev araba alacam deseydim dua ederdin 😂
Yani hiç bir zaman 😂
Olsun be anamın duası yeter bana.
Sanki çok inanıyorum da dua diyorum 😂
Tamam tamam sustum çok günah deme öyle şeyler 😂
Hayır neden sinir olayim
En İyi Cevap