AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Bence sakincasi yok, olmasi da gerek hatta. Ten uyumu olmadan bir iliski yurumez. bir onu denemek lazim once
kız orada yakınlasmadan kastı ılerısı canım anlayamadınız mı öpüşmek falan değil edebınden soyleyemmısdır
Bende ondan bahsediyorum zaten? Bir yere kadar cinsel anlamda da beraber olunabilir.
kızlar bence yanlıs gelıyor ama yorumlarınız ıcın her ıkınızde tesekkur ederım
Goruslerimiz farkli olsa da saygi cercevesinde yorum yapabildigim ve cevap alabildigim icin tesekkur ediyorum @heyzcanlı. Bu sitede karsit goruslere karsi anlayisli birilerini bulmak kolay olmuyor
kesınlıkle oyle tartısmak laf atmak değildir sevıyelı bı sekılde tartıstığım ınsanla karsıt görüşlü dahı olsam ekmeğımı bölüşebılırım @CirkinlerKralicesi
CirkinlerKralicesi ne katılıyorum bu kızı kımınle görsem oyle cevaplar verıyor kı karsıt görüşlü de olsam onun tarına gecesım gelıyor o derece uslubu güzel.
doğru teni bulanada kadar teninde kaç erkek izi bırakıcaksın
Dogrusunu ilk seferde de secebildim sorun yok.
belediyenin yasadıgım hayatı onaylamasına ihtiyacım yok.
bu bağlayıcı bir unsur olmamalı.
Valla bu konu çok karışık kimisi ten uyumu mu ne o var işte o önemli bir denemek lazım kafasında kimisi tutucu davranır... herkes kendine göre haklı.. daha çok karşındaki kişiye göre hareket etmelisin ciddi olup olmaması bu durumda çok önemli...
yorumun ıcın tesekkurler
Çoğunluk müslüman olabilir ama inançsız bir kesim de var kendi doğrularını savunman güzel ama bu kadar kesin çizgiler koyman yanlış kimsenin özel hayatı seni ilgilendirmez
Bence olması gereken bişey sana asla istemediğin şeyleri yapan ama istediklerine hayır diyen seni düşünmeyen hep bana hep bana diyen bir adamla ömür boyu evli kalmak istemezsin. Evlilik önemli bir kurumdur her seferinde boşanmak da olmaz. Bence evlenmeden kesinliklr olmalı
Evlenmeden yakınlaşma bencede doğru değildir çünkü bikere hem günah hemde çiftlerin birbirine olan heycecanı ve merakı gider. Bide bence kadının temiz bir şekilde evlenmesi gerekir.
katılıyorum sıze temız kalmak ıyıdır :)
detayı okumadam başlığa göre cevap vericrm uzun bakmadım doğru değil nişandan sonra dini nikah yapılması en güzel yapıp düğünü beklicen helalin artık
yorumn ıcın tesekurler
rica
Organ ornegin ile evlenmeden once yakinlasma örnegin arasında bir baglanti göremedim
Organ nakline sağlık sebeplerinden dolayidir
Evlilikte saglik ile ilgisi yok
İstiyen istedigini yasasin...
keske konuyu bı butun olarak okuyabılseydınız.
Okuduk sıkıntı yok
okumamıssın kardes okusan boylemı anlardın
Isteyen yasayabilir saygı ile karsilanmali... insanlarn doğruları kisiye göre degisebilir. Bence yasanmalı..
bu kız toplum ve sosyal ilişkilerine çok duyarlı her gün sosyal içerikli 1 sorusu var açık ve net fotoğrafından da belli zaten siyah kemikli çerçeve gözlük ve buğulu bakışlar yani hep bişeyi merak etme çabası var kız da bravoooooooooooooooo
anladığım kadarısyla takıp edıyorsunuz sorularımı evet toplumsal konuları her zaman merak etmısımdır.. ama tartısmasını yanı münazara yapabılecek ınsanlarla bu mumkun oluyor kı görüyorum bu sıtede bu bıraz zor oluyor cunku provakatörler cok.
bu sitede pek bir münazara havası olmadığını anlaman hoş fakat yine de sen hep merak etmekden vazgeçme derim ben yani bu siteye üye olan herkes önce senin profilinden başlar ve sonra bir bakar ki bacaklarının resmini çekip bacaklarım çarpık mı diye soru sorar yani demek istediğim çizgini bozma ukalalık yapmak istemem
@tenntenn sana katılıyorum bende @heyzcanlı takıp etmeye basladım cok guzel yorumlar yapıyor mantık nasıl kullanıyor adeta gösterıyor boyle ınsanlarında var olduğunu görmek cok guzel tebrık ederım senı heyzcanlı
çok tesekkur ederım arkadaslar yanımda benmle aynı fıkırlerı savunan arkadasları gormek onur ve gurur verıcı
@lalallalla daha fazla şimartmayalım derim ben yoksa bir anda @heyzcanlı da evrim geçirip resimli sorular sormaya başlar bunu istemeyiz değil mi :)
yol elhamdulıllah daha bacaklarımın resmını atacak kadar alcalmadım rabbımde o sevıyeye getırmesın @tenntenn
@heyzcanlı arkadaşımızın heyecanını hiç kaybetmemesi dileğiyle :)
Bende aynı şekil doğru bumuyorum. Dinimize çok ayrıkı biişey. Fakat öyle bir toplum oluştu ki artık bunlar çok sıradan oldu. Ondan sonra sevgilim sözlüm beni terketti ne yapmam lazım gibi boş sorularla dolar burası
sımdı buradakı herkes tasvıp eder ama ben emınımkı buradakı coğu erkek daha once baskasıyla az veya cok yakınlasmamıs bı kız ıster ne ekersen onu bıcersın 3 kurusa 5 köfte sana çok...
Sen böyle düşündükçe gelecek neslinde böyle düşünücektir. Yazık ki ne yazık
neden düşünme tarzımda ne var ben uygun bulmuyorum kı sende bulmadığını soyledın
Çok seviyosan ve karşılıklı olarak ileriye dönük planlar yapabileceğin biri ise bence problem yok. Ten uyumu önemli. Sonuçta ömrünün geri kalanı olcak.
Bence yakinlasilmali sonucta hayatini adayacagin insani tanimalisin hayatinin sonuna kadar sevisecevin bir insan olacak hayatini mahvetmek istemez kimse
Yakınlaşmayı doğru bulmuyorum, yakınlaşmadan sonra ayrılırsanız ne olacak? ve dahada kötüsü olabilir hamile bırakıp ayrılırsanız? yani allah korusun.
Allah korusun tabı
avrupa ile turkiye aynimi avrupa hristiyan yahudilerin ulkesi olduguna gor e gunah nedir bilmez fakat yuz yillar once avrupa ciftlesme yasakdi gunah buluolardi simdi serbest
ama bende dogru bulmuyorurm dinimizde zina zinaya bulasmayiz
Olayını anladım. Farkı üslubunu beğenmedim ama. Ve ben evlilik öncesi yakınlaşmayi doğru bulmuyor.
nerelısın yabancısın sanırım kurmus olduğun kelımeyı anlamkta zorlandım yorum ıcın tesekkurler konu acık ve net
Belirli bir . olcude yakinlasilmasi. normal hormonsuz degil ya millet ister istemez. belirli olcude yakin bulursun kendini
Herkesin kendi doğruları vardir. Bu düşünce sence doğru ama bir başka birey için yanlış yani demem o dur ki çiftler kendi aralarında bunu normal karşılıyorlarsa yapsınlar. Benim fikrimi sorarsan evlenmeden Öpüşmek bile kötüdür.
Toplumda cinsellik bu kadar bastirilmisken, cinsel kultur sifirken, tecavuzde olur evlilik disi islerde olur. Onemli olan sevismenin zevkine varabilmek. Orgazmin ne oldugunu bilmeden ölme, 250 gr toprak olmasin.
@heyzcanlı Dinimize ve gelenek goreneklerimize aykiri bati ozentisi herseye karsiyim.
Doğru bulmuyorum. Hem inancıma ters hem de ilk gecenin anlamı, önemi ve heyecanını yitirmek istemem.
sınırları aşmamak kaydıyla yakınlaşmasında sakınca yok bence. birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlar yakınlaşmaları. ama evlilik öncesi tam ilişkiye girilmesine karşıyım
Kesinlikle dogru soyledin evlenmeden yakinlasmayi bende dogru bulmuyorum. Bazi kesimler bunu mesrulastirmak istiyor.
oyle ama bun u genc nesıle anlatmak gercekten zorlastı ılla yakınlasacaklar yoksa bırbırlerını tanıyamıyorlarmıs anne babalarımız sankı bu sekılde evlendıler
ben yakınlaşmayı geç evlenmeden konuşmalarına bile karşıyım. ve o şekilde ki insanları da sinirli karşıladığımdan onlara biraz daha hayvani davrandığımdan insanların hoşuna da gitmiyor. son derece haklısın.
Katılıyorum güvence olmadan yapılması doğru olmaz Fakat toplum kötü bakmasın diye bu işi yapmayan insanlarda var. Ileriyi ya da kendini düşündüğü için değil sadece toplum.
dememkkı bazen toplum baskısıda ıse yarıyor
kesinlikle katılıyorum vicdan sahibi, ahlak sahibi, bir erkek bu konuda karşı tarafı mutlaka düşünmeli, sonuçta erkeğin kaybedeceği vicdanından başka bir şey değildir.
ne güzel yorumlamıssınız
teşekkür ederim, sizde çok güzel bir konuya değinmişsiniz, ve umarım bu soru ve gelen cevaplar insanların bakış açılarını biraz olsun değiştirir, ve sevginin aşkın sadece cinsellik olmadığını anlamalarında yardımcı olur..
ınsalhh bende oyle umuyorum
Yakinlasmamak en dogrusu hem islamiyette yok hemde ciftin birbirine hevesi ölmezcen azindan
sorumluluğunu aldıktan sonra uzun süreli birlikteliklerde olabilir bu.
Evlenene kadar kesinlikle hayır! Ha gezmek dolaşmak beraber zaman geçirmek eywallah!
Sen yakınlaşmak istemiyorsan yakınlaşma bro. Seni zorlayan yok. Ama diğer insanlara karışmak doğru değil.
Çoğu evlilikler ten uyumu olmadığından bitiyor. Bu bakımdan evlilik öncesi cinsel ilişki gerekli. Müslümanların bu konuda ne düşündüğü hiç umrumda değil !
Burdaki namus bekçileri gerçekde de böyle mi düşünüyorlar acaba? Buradan yobazlaştırmaya çalışmayın arkadaşım bu ülkeyi. Özgürlük özgürlük özgürlük
Türkiye cumhurıyetınde yasayıp kı bu ülkede islam dını var sen buradakı ınsanlara yobaz mı dıyorsun asıl yobaz kım bılıyormusun senın gıbı dını ıslam olup kendıne dınıne yobaz olana denır (islamı kabul edıp etmedığını bılmıyorum)
İslam dininde "gizli gizli" bir şeyler yaşamak da günah. Fakat bu gizli yapan insanlara sorsanız sonuna kadar müslümandır. Arkadaşım günah işleyen inanmaz diye bir düşünce mi olur? Biraz tarihi okumaya çalış kuranı anlamaya çalış olur mu güzel kardeşim? böyle cahil cahil konuşma lütfen bak...
Ne alaka la organla :D
Bu kadar saçma bir düşünce görmedim
Birkaç gündür yorumlarını okuyorum
Gerçekten düşüncelerin saçma.
Yanlış beslenmeden olabilir mi? Yoksa küçükken geçirdiğin bir tramva?
Çünkü hep bu konular üzerine düşünüyorsun. Yakınlaşma çiftleşme bilmem ne.
Başka derdin mi yok yoksa kuyruk acın mı var bilemedik
sen benım yazımı anlamamıssın konuyu bı butun olarak al yorumlarınzı kendınıze saklayın lütfen
Yorumlarımı kendime saklayacaksam burada işim ne :))
Bence organlara takılmışsın :D
Allah ıslah etsin
sizin gibi cahıllerın anlayacagı bır konu değil @suddenPressure konuyu anla o sekılde bı cevap ver
@lalallalla ben toplumun her kesimini gördüm , birçok ülke gördüm , yüksek lisans mezunuyum. Kitabımı da okurum , sosyal aktivitelerimde yerinde , sen neye göre ana cahil diyorsun? Sen kendine bir nick bile seçemeyen paranoya insan , kişiliğin daha oturmadan , klavye başında kendi kendine insan değerlendiremezsin , benim anlayamayacağım bir konu varsa o da sizim habire organ peşinde koşmanız , habire yok toplumda sevişmeler oluyor toplum bozuluyor bilmem ne , bunlar sizin aslında karanlıkta kalmış egolarınız tatmin etmek için yarattığınız şeyler. Biri kötü birşey yapsa da kötü kaka desek kendimizi üstün görsek kendi gtümüzü kaldırsak.
Siz nesiniz ki? Ne oluyorsunuz? Senin kökenine baksan türk bile değilsiniz , kim bilir hangi peşmergenin tohumusun! Gerizekalı gerizekalı konuşup canımı sıkmayın
arkadaslar yorumlarınız gercekten sevıyesızlesmeye başlıyor bı tartısma konusu var herkes bı görüş de bulunabılır ama ıs hakaret etmeye gelırse ben anlarım kı bızde münazara yapma diye bısey yok
Adam gibi türkçe öğrende gel ln.
Doğru bulmuyorum ama günümüzde kız sıfatını taşıyan az insan kaldı. Allah sonumuzu hayır eylesin.
Amin
bizim milletimiz hak etmiyor, şu anda bile ortam ne kadar kötü, bir de birazcık normal karşılanan birşey olsa etrafta sahipsiz çocuklar olur.
bana yakışan güven veren geleceğime dair planlar yapmama vesile olan biriyle herşeyi yaşarım. yaşatırım. hiç kusura bakmayın.
bendoğru bulmuyorum avrupalılarda bunu gençlik heyecanıyla yapıyolar tabi. karşılarındada ciddi bir engelleme olmuyo ama onlara yaşaları ilerleyince sorsanız bundan pişman olduklarını sölerler
evlilik öncesi cinsel ilişkiyi ilişkiyi tavsiye etmiyorum evlenicem deyipte aşk yaşayıp ayrılan çok var sonucu hüsranla bitiyor engüzel evlenipte ilişkiye girmek
Gelin ata binmis ya nasip demis atasozumuz bile var hic birseyin garantisi yok.. hayir yakinlasma sacma
aynen oyle fakat kızlar kendınden cok emın erkeklerı bıle bu kadar emın görmedım
Yapanlar valla yaniyo sonradan pisman oluyo 5 dk lik zevk icin hayatimizi mahveeyelim
bencede kesınlıkle katılıyorum
Yapanlar neden yaniyor sizce toplum baskisindan dolayi degil mi? Biriyle beraber olduktan sonra eyvah gelecekteki esim yasadiklarimdan dolayi beni istemeyecek diyen bir erkek gordunuz mu hic.. Erkek istedigini yapiyor kiza gelince de yapamazin neden erkekler boyle kabul etmez.. Abi sen salak misin ayni din sana isliyor da erkege islemiyor mu derler adama.. Erkegin yasadigi cinselligi, kacamaklari, yaptiklarini normal karsiladigin surece baski altinda kalacak olan yine kadinlardir. Evlilik zamani geldiginde de kendileri her halti yemis olsun ama sizden bakirelik beklesin.. Siz de buna boyun egin..
ne alakası var ya. git görücü usulü evlen sende o zmn. pazardan bile peynir alırken tadılır. illa her önüne gelenle zina yapılır demiyorum ama o kişi hayatının insanıysa neden olmasın.
Nihayet sitede aklı başında kızları görmeye başladık. % 100 haklısın namus bacak arasında değilcilere burdan selamlar.
çok tesekkur ederım benımle aynı fıkırde olan erkeklerı gorunce cok daha mutlu oluyrum kı kızlardan bu kadar tepkı alınca
@İnspector06 kız hakkaten aklı basında bırıne benzıyor bı kac gündur bende takıp edıyorum
Aynen@lalallalla benimde dikkatimi çekti takdir ettim.
Yakınlaşırsın ama ne derece olduğu önemli. Güven veriyorsa, aşıksan bir nebze olabilir.
Düsencene katılıyorum sonucta burası türkiye ve müslan bir ülke dimi ama. Gayrimüslimlerin izledigi politikayı uygularsak sennde organ orneginde soyledigin gibi patlak veririz ve kültürüm7zü kaybederiz gün gectikce
gerdek gecesi hatunu yatagın ustune cri. ronaldonun topu frikige koydugu gibi serbest vurus yapipta topu gole cevirmemesi gibi durum yasamamak icin kontrendikenin dibine vurmak daha mantikli geliyor acıkcası sonrasi icıi sorun yasamak istemem
bana göre seks bir ihtiyaçtır ve giderilmesi gerekir.
Doğru buluyorum. İki insanın bu konudaki özgür iradesine kimse karışamaz
oyle buyuyup oyle ogrendigimiz icin bize dogru olan evlenene kadar o isten uzak durmak bende evlenmeden once opus elles ama ne olursa olsun verme dusuncesindeyim en azından evlendigin adamın bir ozelligi olsun evlenmeninde bir anlamı olsun
Sadece türklerde olan bir onyargi bu bence isteyen istediği kişiyle birlikte olabilir şahsen ben evlenmeyi dusunmedigim için boyle bir düşünce var
senin ne b*k oldugunu anlamadim.
amacin nedir exper filan mi? !
al benımkıler de senın olsun kararktersızlığını bu kadar belllı etme
ha ha guleyim bari.
benim kataktwrimi bilen bilir.
ama sana bunu diyenlerin cok oldugunun fakindayim. :)
bende onu dıyorum senın ne olduğunu bılen bılır bılmeyenlerde sımdı öğrenmıs oldu keske ahlak parayla alınabılır olsaydı emın ol sana bedavaya veren olurdu
emin ol profilime koyyacagim fotoyla ahlakim birbirine cok uyuyor.
Soruyu soranın sen olduğunu anlamalıydım sayın vekil.
hayır yanı herkes burada bıseyler soruyor fakat ben sorunca bıldığın site ayağa kalkıyor anlamadım yanı
Evlenmeden birlikte oluyorsa bir kız bu kız eğlenilecek kızdır diye düşünür ve açılmamış gonca Gül ararlar.. Soruna cevap
teskkurler
Rica ederim sn bayan.
evlilik öncesi yakınlaşan bensem, seni ilgilendirmez. eğer yakınlaşan sen isen beni ilgilendirmez.
bana dokunmayan yılan bın yıl yasasın...
hayır öyle değil, bu toplumun ahlakı için yanıp tutuşan, kendini heder eder insanlar azıcık toplumun uğradığı haksızlıklar ve sömürülmeleri için uğraşsa keşke
ben burada görüşümü belırtıyorum sız bıraz sıyasete cekmeye calısıyorsunuz dın ve ahlak ınsnın kendısınde olan bıseydır dısarıda aramaya gerek yok
toplum ahlakını ele almak da bir siyasettir. evlilik öncesi ilişki yaşayan insanları ahlaksız olarak nitelendirmek de çok büyük bir hadisedir
Ten uyumu için bişeyler yaşamaya gerek yok ki. Evlilik öncesi yaşanmasını doğru bulmuyorum zaten.
tebrık ederım düşünme tarzın cok ıyı
toplumun temeli ailedir.. evlilik öncesi yakınlaşmalar toplumun temelini bozuyor.
evet ınsan kendı yartılmıs fıtratıyla oynuyor
Yakınlaşmadan kasıt cinsellikse elbet karşıyım. Lakin birbirini tanımak için yakınlaşma lazım huyu suyu tabiatını öğrenmek gerek
Çocuk olmaması için önlem alınmışsa hiçbir problem yok
Kesinlikle tasvip edilmeyecek bir durum. En basiti yıllarca Flört edip her şekilde birlikte olduktan sonra hadi evlenelim deniliyor. Ama aynı eve girince herşey değişiyor. Sonrası hüsran
Ben bulsam ne yazar Allah hayır demiş.
dımı son nokta aslında
sofiii :D
denemeden almam gibi yorumlar yapanlara şunu sormak istiyorum... Evlilik eşittir seks mi sadece?
Kesinlikle hayır!!! Gelin ata binmiş ya kısmet demiş... Bunun gibi...
Cinsel birliktelik, gerdekte tadılır...
İlişkiden ilişkiye değişir seviye tabiki ama en iyisi seviyeyi korumak ve belli bir seviyede bırakmak