2 aylik evliymis yeni tanistigim bi kiz en guzel anlarini yasiyodur
mahrum
sevgisizlik
Sevilmek istiyom evlenmek istiyom cok mu sey istiyom. Allah kimlere nasip ediyo
Nasil koca buluyolar nasil cok seviliyolar
2 aylik evliymis yeni tanistigim bi kiz en guzel anlarini yasiyodur
mahrum
sevgisizlik
Sevilmek istiyom evlenmek istiyom cok mu sey istiyom. Allah kimlere nasip ediyo
Nasil koca buluyolar nasil cok seviliyolar
Ben de aynı şekildeyim isyan etmiyorum tüm çocukluk arkadaşlarım evlendi ben den küçük kuzenlerimin çocuklarını seviyorum hiç bir zaman üzülmedim açıkçası bu bir eksiklik olmamalı hayat bundan daha fazlası yaşadığın anın tadını çıkar sevdiğin insanların kıymetini değerini bil tek sorunun kendini mutlu olmaya layık görmüyorsun bence mutlu olmaktan korkuyorsun
Ya abla sen mutluluğu niye buna taktın? Herkesin kaderi kendine mahsustur. Kimi 20 sinde evlenir ömür boyu işkence çeker kimi 40 ında iyi bir evlilik yapar. Koca da koca diye niye çıldırıyon noldu yani koca sana gokyuzuju mu indirecek. Çok dışarı sosyal ortamlarda takıl kestir gözüne birini tanış konuş birlikte vakit geçir evlenirsin ilerde de vallaha bıktım senin koca derdinden😂. Ben mesela kız olsaydım biri beni s! kecek diye aramazdim (çok özür diliyorum). 😂😂😂
Sen ne canım herifsin
canım
Anladın sen
Dua edip bekle dağın altında olsan nasibin seni bulur ya da sen nasibini bulursun
Teşekkürler eic icin
Bak akıllı ol hayırlısı ni işte yoksa belanı bulursun tıpkı benim gibi
Cevap
46Cevap
Harbi lan nasıl bulup, güvenip ve nasıl aşık olabiliyorlar anlam veremiyorum
Evlılık neden bu kadar onemlı goruluyo ona anlam veremıyorum evet guzel yanları vardır olur da dogru ınsanı buldugunuza ınandıgınızda ama neden herkes evlenıyo ben evlenemedım kafasını yasıyosunuz evlenmek bı mecburıyet degıl evlenmeyenler eksık degıl hayatını baska bı ınsanla ortak yasamaya baslamak bu kadar basıt degıl sırf evlenmıs olmak ıcın alınamaz bu karar kaldı kı evlılık esıttıe mutluluk demek degıl o yuzden en guzel zamanlarını yasıyo dedıgınız ınsanların neler yasadıgını bılemezsınız kendı hayatınız sıze ozel herkesın hayatı baska ozenılecek yanları da baska gec gelen mutluluk pısmanlıktan yegdır
Evlenmek için acele etme
Çok ciddiyim
Sevişmeyi yaşa
Sevilmek mükemmel bişey
Sevilirken seversen dünya bambaşka oluyor
Her yaşta Evlenilir
Evlenmenin yaşı yok.
Evliliklerin çoğu zorunluluktan olduğundan stresle geçiyor kavgayla küslükle geçiyor günleri
Dışardan bakıp her şey mükemmel sanma
her şey göstermelik
Örnek:
Her gün istisnasız misafirleri olan,
çevresi çok geniş olan,
her hafta sonu etkinlikleri olan,
Çevresindeki herkesin gıpta ettiği,
2 maaşla güzel bir yaşam sürdüğünü zannettiğimiz aile
paramparça oldu geçenlerde...
Elbette mükemmelleri de var...
Ama takıntı yapmışsın. Bu kaçıncı paylaşımın? 🤔
Bunlar nasip kısmet işi olmuyor diye isyan etme ne biliyorsun belki aşık olup sevilip evleneceksin sana zararı olucak şiddet gösterip hayırsız çıkacak ihanet vs şeyler olucak. Neden olmuyor diye diretme hayırlısıyla olucaktır.
Bu çok gaddarca bir yaklaşım olmuş
Neresi gaddarca olmuş ki gerçeklerin yüzüne vurulması gaddarca değil bence
Her insanı bir tutamazsın istemsizce de olsa kul hakkına giriyorsun tanımadığın insanlar hakkında yorum yapıyorsun
Birincisi isim vermedim. Kesin olarak yapar demedim. İkincisi kul hakkı bu dediğin gibi bir şey değil. Sadece olmuyorsa hayırlı değildir anlamında yazdım.
Senin düşüncen dışardan bakıldığı zaman biraz gaddarca geliyor bilgin olsun
Teşekkür ederim ben buna gaddarlık değil mantık çerçevesinden bakmak diyorum hayırlı geceler
Herkesin mantığı aynı değildir senin mantık anlayışın olumsuzluklara çalışıyor demek ki HAYIRLI GECELER
Bazi şeyler istemeyince olur. Aşk evligili yapmak istersin ailen ailesini begenmez. Mantik evliligi yaparsin sen beğenmezsin sabret kismet cikip gelecektir kadina kismet gelirde erkege kismet gelmiyor takma çok
Bence maddi olarak tek başına yetebilen biriysen isyan etmene, üzülmene hiç gerek yok. Yani şahsen hayat pahalılığının zirveye ulaştığı, ev geçindirmenin her gün daha da zorlaştığı şu devirde bekarlık gibisi yok.
Evlilikle mutluluğun hiç bir bağlantısı yok. Bırakın şu saçma beklentileri. Evli arkadaşlarımın birinin bile eski zamanlardaki mutluluğunu ve hayat enerjisini göremiyorum yüzlerinde.
Valla insanların nasıl birini bulup evlendiğini ben de merak ediyorum. 😅 Evde kaldım..😅 Şaka bur yana siz yine de isyan etmeyin kısmetin nereden geleceği belli olmaz.
gel evlenelim çok ısrar ediyorsun dayanamıyorum yalnız kızım olursa adını ben koyarım ona göre :D
Şu Güzel kızın feryatlarını duy Allah'ım. Gençler elinizi çabuk tutun kaçırmayın bu akıllı kızı.
Kanka kaç gündür bişey demiyim diyorum aynı soruyu ters çeviriyon ısıtıp ısıtıp soruyorsun şu takıntıyı atlatamadığın sürece evlenemessin
elbet çıkar karşına birisi bu konuya çok takma. hayatına kişiliğine bak. sevgililerinden heen soğuyormusun sen
Zamanı değildir. Onların zamanıdır senin zamanın değildir. Şey gibi 11:45 de kuyruğa girdin 12 öğle arası oldu sıra sana gelmedi🙂
Biz aldikda noldu burdan evlendim burnumdan geldi hayat boyle diyodu oda mutlu ederim vs vs simdi yok artik kendi etti kenndi buldu
Evlilik Rio karnavalı degıl sekerım bekarlıgın kıymetini bıl evlenınce pişman olacaksın 😀
Aceleci olma nasibin de varsa olur zaten herşeyin hayırlısı
Günümüzde evlilik kalmadı da ondan demek ki nasibin var
şu evliliğe kendini adapte eeden kafaları hiç anlamıyorum
Koca bulmak mı sevmek sevilmek. Evlilik o kadar kolay ve güllük gülistanlık gelmesin gözünüze.
Mutluluk sevmek sevilmek sadece evliliğe mi bağlı böyle düşünürsen evlilikte hüsran olur
En İyi Cevap