Açıklık getirmemde yardımcı olur musunuz😀?

Şimdi benim anne tarafım Kürt, baba tarafım alman hiç girmeye gerek yok oraya. Sonuç olarak Türkiye vatandaşlığım var. Ben solcu bir ailede büyüdüm haliyle solcu ve devrimci bir kişilik oldum başta. Ailemde Selahattin... destekleyenler de vardı zamanında bu konu kafamı çok karıştırdı bu aralar. Benim soyumun bir parçası olan Kürt oluşuma laf getiren insanlar yüzünden ben bir baktım ülkücülüğe doğru yol alıyorum ( Kürtleri savunurum, Kürdistan vardır ama Irak'tadır, ama Türkiye Cumhuriyetinde değildir, söz konusu bile olamaz). Atatürk'ü çok seviyorum öyle böyle değil. Atatürk Osmanlıyı bitirdi Türkiye kurdu diyenlerle aynı düşünmüyorum kesinlikle, bu yüzden ülkücü olamam. Kesinlikle Selahattin Eyyubi torunu falan değilim benim atalarım Türk'tür. Bu yönden bakınca Türkçü oluyorum yani ben parti falan tutamıyorum çünkü her parti kendini kaybetti bence. Yol gösterin bu düşüncelere uyan bir parti var mı Allah aşkına? Asimile olmuşsun diyenler oldu son dönemlerde yeter karar ver diyenler oldu ama cidden ülke öyle bir durumda ki neyi savunacağımı bilmiyorum

Açıklık getirmemde yardımcı olur musunuz😀?