Kadınlar eğlenceli mi yoksa sıkıcı mı?

Kadınlar isteğe bağlı olarak sadece ürün (geneli)
Kimi için siri (sohbet edicek zaman geçirticek bi robot)
Kimi için tamamen show ürünü maksat yanımda birisi olsun
Kimi için seks oyuncağı
Zaten fazlası olmak için çabalamıyorlar sadece düz hayat yaşayıp biri beni tavlasın düşüncesindeler ne bi çaba ne bi eylem sadece tanınmaya fırsat verirler oda fırsatta değil gelene üf püf derler tekmelerler avcının avlanması gibi geyikten ceylandan farksızdırlar
Senin öylelerini tanıman çok normal vjböbjhkg
kiymetlwrini bilseler dunyanin en guzel varliklari
🥹🙏🏻
Rica ederim
Karaktere göre değişir. Bazı kadınlar eğlenceli, bazıları değil. Ama oransal olarak bakarsak erkekler bi tık daha eğlenceli karaktere sahip olabilir
Cevap
33Cevap
Kadınlar eğlenceli mi yoksa sıkıcı mı sorusu, çok genel bir sorudur. Çünkü kadınlar, tıpkı erkekler gibi, farklı kişiliklere ve ilgi alanlarına sahip bireylerdir. Bazı kadınlar eğlenceli olabilirken, bazıları da sıkıcı olabilir. Bu, kişinin kendi deneyimlerine ve beklentilerine bağlıdır. Genel olarak, kadınların eğlenceli olabileceğini söyleyebiliriz. Çünkü kadınlar, genellikle meraklı, yaratıcı ve sosyaldirler. Yeni şeyler denemekten, sohbet etmekten ve eğlenmekten hoşlanırlar. Ancak, bazı kadınlar da sıkıcı olabilir. Bu, kişinin kendi beklentilerine bağlıdır. Örneğin, bir kişi, sadece eğlenceli aktiviteler yapan kadınlarla vakit geçirmek istiyorsa, bazı kadınlar onun için sıkıcı olabilir. Sonuç olarak, kadınların eğlenceli mi yoksa sıkıcı mı olduğu, kişinin kendi deneyimlerine ve beklentilerine bağlıdır.
Eğlenceli
En azından küfürsüz espriler yapabiliyoruz
Evett
Kadınlar eğlenceli komik ama bazıları mesela ben çok eğlenceliyimdir
☺️
Kadından kadına değişir. Eğlenmesini bilen, espritüel, çocuk ruhlu kadınlar da var gayet. Onlarla zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız.
Erkekler eğlenmeyi daha çok biliyor bu bir gerçek. Çünkü anı yaşamaya daha odaklılar ve fazla detaycı değiller. Biz ise çoğunlukla detaylarda boğulan ve bu yüzden fazla hesap kitap yaparak sıkıcı hale getiriyoruz anlarımızı
Erkeklerle aynılar. Bu cinsiyetten çok kişiden kişiye değisir hatta birinin sıkıcı mı eğlenceli mi olduğu karşısındaki insana gore bile değişir. Benim bayılarak izlediğim bir komedyen başka birine vakit kaybi gelebilir.
Şaka şaka yerine göre eğlenceli olanıda vardır ancak milletçe sıkıcıyız keyifli kişi arıyorsanız Suriyeli Afganlı Araplar mutlular eğlenceliler
Evet maalesef
Kadınlar erkekler diye ayırmamak lazım,
fakat genel çoğunluk olarak soracaksan, kadınlar erkekler için hiçbir şey yapmadığı için (yani sorunu problemleri başkalarına çözdürmeye çalıştıkları için)
eğlendirme yetenekleri varsada, zamanla kaybederler.
Hepsi desem
Çünkü ruh halimiz çok değişken, sonuçta insanız
bana denk gelenler sıkıcıydı şuana kadar sadece 2 tane kafa dengi vardı onlarında hayatı biraz tehlikeliydi
Kadınına göre değişir. Sıkıcısıda olur eğlenceliside. Ben eğlenceli olanlarını tercih ederim ki zamanım güzel geçsin...
Kadınların neyi eğlenceli lan. Öyle olsalar eğlenceli erkek aramazlardı zaten. Onuda bizden bekliyorlar.
Eğlencenin tanımı yap
Bütün dertlerini unutabiliyorsan eğleniyorsun demektir. Ancak kadınlarla birlikteyken dertlerini unutmak yerine daha farklı dertlerin olur. En başta maddi kaygılar sonra tripler daha sayıyım mı.
Kes lan g0t sen de mi böylesin mk
Bütün kızlar senin gibi olsaydı kesin gay olurdum. İyi ki istisnalar var.
M@l ben sana bir şey dedim hayırdır nerenle okudun açıklamayı kesin gaysin diğer puştları savunduğuna göre
Psikolog tanıdığım var istersen yönlendirebilirim
Öner
Tamam en yakın zamanda bir randevu ayarlamaya çalışırım
Tamam hemen şimdi ayarla
Meksikada falan mı yaşıyorsun? Saatten haberin var mı senin?
T@sk geçtiğimi fark edememen beni üzdü
Bende üzüldüm şimdi. Sevinmiştim tedavi için bir adım attığını görünce.
Ya yerim sen beni mi düşündün🥹
Yok ben sevgilini düşündüm yazık çocuğa
cüzdanım dolu acımana gerek yok
Neden erkeklere düşman oldun?
Sosyal medyada takılmak bile yetiyor
Sosyal medya dışındada bir hayat var. Karşına hiç düzgün bir insan çıkmadı mı bu zamana kadar
Çıkmadı görmedim de çevremde yok Türkiye burası
Tabi ki var ama sen erkeklere düşmanlık ederek etrafına öyle enerji yayıyorsun ki hepsini kendinden uzaklaştırırsın. Sanada kala kala tek derdi cinsellik olan abazalar kalır.
Ben onlarada düşmanım kimseye de güvenemiyorum
Ne konuda güvenemiyorsun? Düşman olmak çözüm değildir.
Genel olarak ayrıca bu kadınları çok sevdiğim anlamına da gelmiyor
E bu daha kötü ama. Düşmanlık ve nefret sadece insanın kendisine zarar verir gel vazgeç bu huyundan. Bir gün karşına öyle bir insan çıkar ki tüm bildiklerini unutturur sana. Sonra düşmanlık ettiğin zamanlarda kendine ne kadar zarar verdiğini anlarsın. Ama kaybedilen zaman geri gelmiyor.
Kimsenin umrunda olacağımı zannetmiyorum
Zan tehlikelidir. İnsan kendinden bile şüphe duymalı başkaları hakkında bu kadar emin konuşmamalısın. Düşüncelerini değiştirecek bir güne uyanmanı ve huzur bulacağın insanlarla tanışmanı diliyorum. İyi geceler
Eyvallah sana da
Alışverişe çıkmak çok eğlenceli, beraber bakım yapmakta çok eğlenceli
Kişiden kişiye değişen bişey hepsi sıkıcı ya da hepsi eğlenceli diyemeyiz
Eğlenceliye bastık mecbur ama kızlar çok kasıntı olmuşlar salın hayatı gitsin biraz ya..
Eğlencelisi de vardır sıkıcısı da. Kişiden kişiye göre değişir.
Eğlenceli kadın az. Çoğu kadının espri yeteneği yok.
Kadınına göre değişir huy yapısı genelde kafa dengi biri bulmak önemli
Bırakın lan şu kadınların yakasını sizi eğlendirmek zorunda mı? Eğlenmek isteyen s*ktirsin gitsin lünaparka. Kadın kadındır, insandır, anadır, bacındır, evlattır, eştir, bireydir başlarım eğlencenize.
Buna tam bir cevap veremeyiz nemrut olanıda var eğlenceliside var ateşliside var
En İyi Cevap