- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsen böyle anlatınca neşeli günlerdeki kavga sahnesi aklıma geldi takma boş ver seni gerçekten seviyorsa bunun önemi olmaz
https://www.youtube.com/embed/GPTJtyOBMLw07 Yorumla
Soran+1 yılKeske gulebilsem ama cok kotuydu cidden
- +1 yıl
çok üzüldüm senin adına
Soran+1 yılCok ofkeliyim anneme ve uvey anneme karsi
- +1 yıl
çok haklısın yaptıklarından mutlularmı senin hatırına ne olursa olsun kavga etmemelilerdi
Soran+1 yılIkisi ile de konusmuyorum simdi
- +1 yıl
haketmişler
Soran+1 yılUzun bi surede konumak istemiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yıltamam annenlere kizabilirsin ama gerçek sevgi gerçekten çok farkli asla ondan vaz gecmezsin aslaa. Ayni olay ona olsa sen bırakır miydin? Ben sevgilimin nelerini gördüm o da benim ailemin nelerine şahit oldu kaç yıldır ama bi kere bile soğuma veya bırakma düşüncesi gelmedi aklimiza. Ben de normalden insanlardan çabuk soğuyan biriydim seviyorum dediğim insanlara bakinca anliyorum en ufak bi kötü bir şeyde soguyomusum ama şimdi en igrencini de yapsa sogumuyorum. Boş ver seni gerçektwn tum kalbiyle sevmemis. İnşallah seni coook seveni bulursunnn
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olursa olsun oyle biseye gerek yoktu o kavganin yapilmamasi gerekiyirdu
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumları okudum. Annen haklı olarak üvey anneden nefret ediyor sonuçta yuvasını o kadin bozmuş. Annen ne kadar laf vursada üvey annen hatalı olduğu için o alttan almalıydı
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnnen gitmekte hata etmiş yoksa anneni anlıyorum
Soran+1 yılAnnem normalde hakli dedikleri dogruydu ama onun ne yeri ne de zamniydi
Cevap sahibi+1 yılEminim annende pişman olmuştur
Soran+1 yılOnu o zaman dusunecekti simdi pisman olsa ne yazar?
Cevap sahibi+1 yılÖyle sonuçta nişan atılmış. Allah daha iyisini karşına çıkarsın
Soran+1 yılUmarim
- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmaz bence olan şeyler hoşuna gitmemiştir biraz sıcak davran sonuçta sende istemezdin böyle bir şey
021 Yorumla
Soran+1 yılCok utandim cok
- +1 yıl
Utanman normal ama kendini kötü hissetme özür dile erkek arkadaşından bir daha olmaz falan demelisin
Soran+1 yılDedim zaten
Soran+1 yılAnne babasindan da ayriyeten ozur diledim ama
- +1 yıl
Uzatmaması gerekiyor bence
Soran+1 yılSimdi ne annemle ne de uvey annemle konusuyorum
- +1 yıl
Üvey annen değilde senin kendi annen birazdaha sakinligini koruyup seni kötü durumda bırakmasaydı keşke
Soran+1 yılKeske...
Soran+1 yılAile iste insani rezil de eder vezir de
- +1 yıl
Üzülme her şey yoluna girer
Soran+1 yılNe annemle ne de uvey annemle konusmuyorum simdi
Soran+1 yılKusum onlara
- +1 yıl
Takma kafana onlarda anlar hata yaptıklarını
Soran+1 yılYapmamalari gerekiyordu ama benim icin en azindan beni yerin dibine soktular
- +1 yıl
Kötü bir durum yaşanmış fakat pişman olmuşlardır onlarda
Soran+1 yılIs isten gectikten gecti artik
- +1 yıl
Öyle düşünme geçer gider takma kafana
Soran+1 yılYa nisanlim benden ayrilirsa bu sebeb yuzunden?
- +1 yıl
Ayrılmaz bence belli bir sure tavır yapar sadece
Evleneceksiniz sonuçta evlilikte hersey yaşanır ilk sorunda bırakacaksa seni şimdi bıraksın
Soran+1 yılAyrildik...
- +1 yıl
Ciddimisin özelden yaz bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak isterse sevgisinin az olduğunu anlarsın gadası
00 Yorumla Yani pardon ama üvey annenin sizin yanınızda ne işi var? Bildiğin yüzsüzlük. Hadi bir araya geldiniz elinize dilinize hakim olun deseydin keşke. Ben dışarıdayken insanların içinde arkadaşlarımla yüksek sesle bile konuşmuyorum. Çünkü görgü kuralı ve ayıp. Sizi sorunlu bir aile olarak görüp soğumuş bile olabilir. Ben de soğurdum açıkçası çünkü rezillik.
22 Yorumla
Soran+1 yılBabamlarin evindeydik annem geldi bize gelmesini istemiyordum aslinda cunku babamin esi ile ayni ortamda olmalarini istemiyordum uvey anneminde hatasi anneme tahammul edecekti o da etmedi
- +1 yıl
Onlarda öyle bi yuzsuzluk anlyasizlik oluyo
nişanlın seni gerçekten sevseydi seninle alakalı olmayan bi durumda bile bırakıp gitmezdi, bi arkadaşımın teyzesi psikolog o demisti ki bi erkeğin sabrını denemeniz gerekiyo bakalım bırakıp gidicek mi yoksa çözüm getirip yanınızda mı kalıcak sen de farkında olmadan onu denemissin ve o kaybetmis, bi de ne kadar olay üstüne düsünürsen düsün sonuç olarak hayırlı değilmis demekki. Umarım hep yanında kalıcak insanı bulursun ki karşına illaki daha iyisi çıkarr oyuzden üzülme o kaybetmis
00 Yorumla
+1 yılİlk etapta uvey anneden suphelenmistim ama oz annenin evli babanin evine gelmesi pek normal gelmedi bana. Sevgilinle konustuktan sonra yeni bir guncelleme yapar misin soruya?
030 Yorumla
Soran+1 yılAnnem babamin. Evine gelmemeliydi uvey annemde anneme tahamul etmeliydi o da o yonden suclu
Soran+1 yılSimdi ikisiylede gorusmuyorum
- +1 yıl
Annen kavga cikarmaya calisti mi bilmiyorum ama bence kavga cikarmaya calisan tahammul edemeyenden daha sucludur.
Soran+1 yılAnnem uvey annemden olseyiye nefret ediyor ve alttan alttan uvey anneme laf sokup duruyordu uvey annemde bi yerden sonra patlak verdi annemle kapistilar
- +1 yıl
Hayirlisi.
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki sence
- +1 yıl
Yanlis bir fikir belirtmek istemem. Normaldr uvey annenizle konusup gonlunu alin derdim ama bu sefer de oz annenizle araniz bozulacaktir.
Oncelikle oz annenizden olmak uzere iki taraftan da bu mutlu gunlerinizde size zorluk cikarmak yerine destek olmalarini isteyebilirsiniz. Taraflar laf anlamaz insanlar mi bilmiyorum ama.
Soran+1 yılBen mi gonullerini almaliyim?
- +1 yıl
Uvey anneniz buyuk sabir gostermis bence. Anneniz adina ozur dilemelisiniz gibi geldi. Kadin eve almis misafir etmis gordugu muameleye bakin.
Soran+1 yılAnnem dediklerinde hakliydi sadece yeri ve zamani degildi
- +1 yıl
O zaman farkli. İliskilerin dinamiklerini en iyi siz biliyorsunuz. Sizin kadar iyi bilen birine danisin derim.
Soran+1 yılAnnem ve babam uvey annem yuzunden bosandilar babam annemden bosandiktan cok kisa bi sure sonra uvey annemle evlendi
- +1 yıl
Bu durum sadece uvey annenizin sucu mu sizce?
Soran+1 yılDegil elbette babamda suclu ama uvey annemde annemden aygi beklememesi lazim herhalde
- +1 yıl
Guncelleme icin tesekkurler. Gecmis olsun.
Soran+1 yılSagol
- +1 yıl
Nasil hissediyorsunuz?
Soran+1 yılHayal kirikligi
- +1 yıl
Buyuk mu?
Soran+1 yılE yani
- +1 yıl
Cok da buyuk degil gibi geldi su an. Evlilikte ailelerin bu kadar etkin olmasi bana pek anlamli gelmiyor ya.
Soran+1 yılNisanlim ile gorucu usulu tanismistik evlilik yolunda ilerliyorduk
- +1 yıl
Bu olay uzerine Nisan atilmasindan bu tarz bir iliskiniz oldugu az cok belliydi sanki.
Soran+1 yılGaliba
- +1 yıl
Tekrar gecmis olsun.
Soran+1 yılNe annemle ne de uvey annemle konusuyorum konusmayi da dusunmuyorum
- +1 yıl
Uzucu
Soran+1 yılCok ama cok ayip ettiler
- +1 yıl
Nisanin atilmasina sebep olacak kadar. Hakkinizda hayirlisi olsun. Belki boylesi daha iyidir.
Soran+1 yılBilmiyorum artik
+1 yılNişanlınızın duygusal ihtiyaçlarını ve düşüncelerini anlamaya çalışın ve gelecekteki ilişkinizi nasıl güçlendirebileceğinizi düşünün. Her iki tarafın da işbirliği ve açık iletişimle sorunları çözmeye çalışması, ilişkinizin sürdürülebilir olmasına yardımcı olur
05 Yorumla
- +1 yıl
:(
- +1 yıl
çok geçmiş olsun. Üzüldüm :(
Soran+1 yılSirf annemle uvey annemin yuzunden atildi
Soran+1 yılSirf bir kavgalari yuzunden
+1 yılBüyük ihtimalle ailesine karşı kendisini mahcup hissetmiştir. Tabii yaşanmaması gereken üzücü bir olay ama burada senin yapabileceğin bir şey yok. Sana soğuk yapması hatalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılKayinvalidem tuhaf tuhaf bakti ama haksiz mi kadin annemelr beni rezil ettiler
- +1 yıl
Evet biraz öyle olmuş ama burada senin yapabileceğin bir şey yok. Onlar kendi arasında kavga etmiş, ilahi güçlerin yok ki kavganın olmasını engelleyesin.
Soran+1 yılYerin dibine girdim ama
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜvey anneninki hadsizlik olmuş sevgilinde çok anlayışsız mış yanında olup desteklemesi gerekirdi seni sen ayrıl bence ondan
01 Yorumla
Soran+1 yılUvey annemde anneme tahammul edecekti biraz
+1 yılaililesini basıkısında olabilir ancak hayatına senle devam edecek olması bunu düşünmesi gerek taraf tutacaksa şimdiden ayrıl bence
015 Yorumla
Soran+1 yılKayinvalidem tuhaf tuhaf bakti hakli olarak annemlere
- +1 yıl
bakabilir ama bu hayata siz ikiniz devam edeceksiniz nişanlın seni ne kadar seviyor bakalım çıkar ortaya yakında
Soran+1 yılCok utandim ona ve ailesine karsi
- +1 yıl
yapacak bir şey yok sonuçta böyle bir durum var oda bunu biliyor eninde sonunda bu kavgalar olacaktı şimdiden görmesi daha iyi oldu bence
Soran+1 yılKavgalar olur yasanir ama onun yeri orasi degildi nisanlimin ailesinin yaninda hic degildi
- +1 yıl
tamam ama sen bunu önleyemezdin ki varsay ki tesadufen bir yerde karşılaştılar ve kavga ettiler o zaman ne olacaktı
Soran+1 yılSimdi ne annemle ne de uvey annemle konusuyorum
- +1 yıl
burada nişanlının kararı önemli
Soran+1 yılAile insani rezil de eder vezir de iste
- +1 yıl
oluyor bazen böyel durumlar
Soran+1 yılHic iyi olmadi ama
- +1 yıl
boş ver ne yapacaksın ki biri annen diğeri de üvey
- +1 yıl
konuşma bir süreliğine
Soran+1 yılCok utandirdilar beni
+1 yılAnnenle o kadını aynı ortama neden sokuyosun iyi ki dövmemiş ben olsam bi de döverdim evire çevire
02 Yorumla
Soran+1 yılBabamin evindeyik annem sonradan geldi
Soran+1 yılIkiside hatali
Nisan atıldı diye üzülme
Bunda da vardır bir hayır
Bazı şeylerin baştan bitmesi iyi oluyor
00 Yorumla
+1 yılOnların adına sevgilinden özür dile sonuçta bilerek olmadi olur boyle şeyler
08 Yorumla
Soran+1 yılOzur diledim zaten
- +1 yıl
Sen ciddi misin sırf bunun için nişan mı atti
Soran+1 yılAtti evet
Soran+1 yılBelliydi ama
Soran+1 yılAilesi boyle seylere cok dikkat ediyor
Soran+1 yılKendiside
- +1 yıl
Önemli olan ailesi mi bu ikinizin verebileceği bi karardı umarım mutlu olursunuz
Soran+1 yılAile duzeni iliskisi cok onemli onlarda kavgali gurultulu aileleri hic sevmezler ablasinin nisanlisi da zamaninda boyleymid kiz ayrilmis sonra
+1 yılNişanlın neden soğuk yapıyor ailevi bisey ona bisey mi dediler
03 Yorumla
Soran+1 yılTuhaf tuhaf baktilar tabi hakli olarak bize
- +1 yıl
Bu senin suçun değil anlayışlı olmaları lazım
Soran+1 yılNe olursa olsun o kavgayi gormemeleri lazimdi
- Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılkeşke aynı ortama sokmasaydın ya, kafa karıştırabilir tabi ömür boyu böyle mi geçecek diye
01 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam isterim zira tek kaynana çekilmezken ikisi hiç çekilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem ile uvey annemin nisanlima bir zarari yok ama kavga etmeleri iyi olmadi iste ne laflar ne kufurlrr saydi uvey anneme
Evlilign bitmesini gösteriyor evlenseniz bile o evlilik bitecek besbell ve sn bunu mu merk ediosun
010 Yorumla
Soran+1 yılAyrilir benden dimi
Soran+1 yılAma nisanlim iyi
Soran+1 yılKavga eden benim ailem yalniz
Soran+1 yılSoruyu tam okumadin galiba
Soran+1 yılHayir benim oz annemle uvey annem yani babamin esi kavga ettiler nisanlimin ailesinin karsisinda
Soran+1 yılNisanlimda bana soguk yapiyor iste
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabanın eşi de annen de saçma insanlarmış kusura bakma da
Senin suçun yok
Bu sebeple ayrılırsa nişanlın adam değilmiş
Ama düğüne babanın eşi gelmesin söyle baştan03 Yorumla
Soran+1 yılKayinvalidem tuhaf tuhaf bakti ama haksiz mi beni rezil ettiler nisanlimin ailesi karsisinda
Cevap sahibi+1 yılHaklı
+1 yılE herhalde isteyebilir. Aileler anlaşamayacak muhtemelen. Çirkefliği de görünce ister.
00 Yorumla
+1 yılBence aile olayları ilişkinize zarar vermemeli
02 Yorumla- +1 yıl
Gidip konuş kendi ailenizden olaylar kendi aranıza girmemeli
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. millet 1 kaynanadan kaçıyo sende 2 tane var adam kaçar tabi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem ile uvey annemin nisanlima bir zarari yok ama kavga etmeleri iyi olmadi iste ne laflar ne kufurlrr saydi uvey anneme
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkiside suçlu senin bir kabahatin yok sözlü kavga mı tekme tokat mı
016 Yorumla
Soran+1 yılKufur hakaret
Soran+1 yılTekne tokat degil ama baya bir ortam gerildi yani
Cevap sahibi+1 yılAnnen de çenesine dur deseymis keşke
Soran+1 yılEvet o da orada hatali uvey annemde anneme tahammul etseydi o an icin en azindan
Cevap sahibi+1 yılAllah'tan sadece küfürlü hakaretli kavga etmişler birde tekme tokat kavga etseler daha kötü olabilirdi
Soran+1 yılBirbirlerinin uzerine yuruduler ki zaten
Cevap sahibi+1 yılVurma filan olmadı ama dimi
Soran+1 yılOlmadi
Cevap sahibi+1 yılYani şunun için diyorum dün diğer akrabaların önünde annemle amcamın karısı birbirine girdi
Soran+1 yılAnliyorum
Cevap sahibi+1 yılBizimkinde de suçlu annem haklı olan yengemdi
Soran+1 yılAile insani rezil de eder vezirde
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle valla ama çok kötüydü ya sizinkiler en azından sözlü kavga etmiş bizimkiler önce sözlü sonra tekme tokat kavga etmeye başladı hiç kimse ayiramadi
Soran+1 yılSence ben ne yapmaliyim
Cevap sahibi+1 yılEğer bir daha senin önünde kavga edecek olurlarsa sende ikisini birden döv akılları başlarına gelir
+1 yılKonunun sizle alakası var mı? Nişanlının soğuk yapması yanlış bir şey ama o da çekinmiş olabilir bu durumdan
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesi tuhaf tuhaf bakti bize hakli olarak
Kim ister sence böyle aile sen heptan kaybetmişsin ben olsam ayrılırdım senin ailenle olmaz
053 Yorumla
Soran+1 yılCok utandim ama cok
Soran+1 yılYani asiri muhafazakar degiliz ama dini gorevlerimizi yerine getirmeye calsiriz neden sordun ki
Soran+1 yılAnnem uveyannemden olumune nefret ediyor
Soran+1 yıl1 tane oz 1 tane uvey var iste
Soran+1 yılUvey anne oz mu olur
Soran+1 yılYa uvey annem iste babamin esi yani
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılVar evet 2 baba bir kardesim var
Soran+1 yılBabamin uvey annemde 2 cocugu var 1 kiz 1 erkek
Soran+1 yılAnnemin benden baska hic bi cocugu yok
Soran+1 yılKucukken hafta sonu babamda hafta ici annemde kaliyordum simdi ise is programima gore ayarliyorum hafta ici calistigim gunler annemde kaliyorum mesela hafta sonu babamda
Soran+1 yılDegisik bir aile derken
Soran+1 yılHer iki evdede kendime ait odam var
Soran+1 yılHep bi arada kalmiyoruz babamin evi ayri oz annemin evi ayri
Soran+1 yılEskiden daha da zorlanirdim ama alistim artik
Soran+1 yıl28im annem uvey annemden nefret eder uvey annemde annemi hic sevmez
Soran+1 yılEskiden daha cok kavga olurdu simdi daha az
Soran+1 yılCok kucuk degiller
Soran+1 yıl24 ve 22 yasindalar
Soran+1 yıl4 yasindaydim bosandiklarinda
Soran+1 yılKucucuktum bosandiklarinda ama babami hep goruyordum
Soran+1 yılBen 4 yasindaydim
Soran+1 yılBabam annemle evliyken uvey annemle iliskiis vardi
Soran+1 yılBosandilar iste
Soran+1 yılBabam benimle yine de hep ilgilendi
Annen ve üvey annen nasıl aynı ortama denk geldi ki
015 Yorumla
Soran+1 yılBabamlardaydik sonra annem geldi aslinda gelmesini istemiyordum uvey annem ile ayni ortamda olmasinlar diye ama gelmis istr
Soran+1 yılDedim zaten
Soran+1 yılDeme oyle ya...
Soran+1 yılNisan atildi
Soran+1 yılAilemin o kavga meselesi yuzunden dedi ki daha simdiden bile boyleyse biz evlenirsek kim bilir nasil olurlar diyor
Soran+1 yılAilesi boyle seylere cok dikkat ediyor
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılistememe ihtimali var
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 gundur soguk bana karsi
+1 yılNasıl kurtulurum diye plan yapıyodur bence
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Nişanlın seni gerçekten sevseydi bütün bu olaylara rağmen terk etmezdi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılBen nişanlın olsam eğlenceme bakardımm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCici annenin ne işi var o evde
01 Yorumla
Soran+1 yılBabamlardaydik annemde sonradan geldi
+1 yılHayır ne alaka neden ayrilsin
00 YorumlaSevdiğin biriyse yazık olmus
00 Yorumlasanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılIster
00 Yorumla
+1 yılOlabilir