Aile & Toplum Acil para lazım ne yapmalıyım? Dalya56 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ne yapım 😂 Güncellemeler+1 yıl Yerim Tolga seni aferin ağzına et 😂 Acil para lazım ne yapmalıyım? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. çalışın 0 1 Yorumla Dalya56 +1 yıl 😂😂 tamam hemen
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı. https://youtu.be/FDHKIzyv5KE?si=1dfcQVIxCXMCDu3U 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Ne kadar ne zamana kadar lazım 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. ondan herkese lazım işte :D 1 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl kanka hepimize lazım dkkddk 0 3 Yorumla Dalya56 +1 yıl Doğru 😂 Yorumla axiakrep +1 yıl buldun mu dkdkd Yorumla Dalya56 +1 yıl Hayır Yorumla
Kaan5588 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Garsonluk falan yap 0 1 Yorumla Dalya56 +1 yıl Acil 😂 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ayaklarıma kapan, yalvar dilenci köle 0 1 Yorumla Dalya56 +1 yıl İygk saçmalama sen bi sen kölem ol 😂 Yorumla
berxedanjiyan Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Takipçilerinden işte verirler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Buradakiler atar birazdan beklee 1 15 Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Atan var mıdır acaba harbi Yorumla Dalya56 +1 yıl Hahaha 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @GECE__KUŞU bilmem vardır bence djsmfjdjd Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Bi aklım karışmadı değil jgjbjf Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Falannn Yorumla Dalya56 +1 yıl Yok vallahi uydurmayin keşke olsa 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakınnn 😂 Yorumla Dalya56 +1 yıl Olsa da harcasam 😂 Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Yok be yapmam öyle bir şey herhalde skamkdjakf Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Sana niye lazım paracık Yorumla Dalya56 +1 yıl Para herkes'ten lazım bir şey sadece bana değil 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama acil yazmışsın Yorumla Dalya56 +1 yıl Eveet merak ettim ne yazicaklar diye sjssj 😂 Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Oltayı atayım dedin ya balık gelirse hesabı jsjsjxkna Yorumla Dalya56 +1 yıl Evet 😂 Yorumla
viperttttt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Sadece bir kıza atıyorum burdan :) 0 10 Yorumla Dalya56 +1 yıl Ne 😂 Yorumla viperttttt +1 yıl Biriyle tanıştım işte burada sadece ona atıyorum nsjssddjdk Yorumla Tolgakilg +1 yıl Bize de at beabi tersoyuz da bizi de bi gör yaani ayıp ediyorsun beabi Yorumla Dalya56 +1 yıl Ne kadar attın 😂 Yorumla viperttttt +1 yıl Düzenli gönderiyorum söylenmez 😅 Yorumla Dalya56 +1 yıl Bana da gönder 😂 Yorumla viperttttt +1 yıl Sana ne kadar lzım 😅😅 Yorumla Dalya56 +1 yıl Bilmem ki Yorumla viperttttt +1 yıl Aklına gelen ilk ne? Yorumla Tolgakilg +1 yıl Bana 200 lazım bu kızda 400 lazım otobüs biletinde açıklık çıkmış kredi çekemiyor ondan onu istiyor bende bu kadar yazdım yaaani Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Bulman lazım. 0 4 Yorumla Dalya56 +1 yıl Ne bulayım Yorumla SayYesMaster +1 yıl Para Yorumla Dalya56 +1 yıl Doğru 😂 Yorumla SayYesMaster +1 yıl Bul o zaman Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne kadar lazim 0 27 Yorumla Dalya56 +1 yıl Bilmiyorum 😂 Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Gunluk 1000 lira kazaniyoruz borsa sayesinde gecen cumadan beri 4 bin aldim cok iyi oldu Yorumla Dalya56 +1 yıl Helal olsun sana ey Yorumla Master81 +1 yıl La borsanın gurusu olan benim Cumadan beri içimden geçildi ve %2 kaybım var sen nasıl oldu da kazandın 😂 Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Defter degeri fk si dusuk olan hisseler var bende 1 tl anca dustu o yuzden fazla zararim yok Al sat tan 4 bin tl aldim Yorumla Master81 +1 yıl Bana anlatma fk pd dd favök vs..Nasıl karla çıktın cuma ve Pazartesş gününden. Aw spekler bile zararda :) Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Cuma gunù enka ve ecilc den aldim Yorumla Master81 +1 yıl Full portföyü 2 hisseye mi gömdün? Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Enka'yi 36.90 tl aldim 1000 lot38.56 tl den sattim 2saat icinde Yorumla Master81 +1 yıl Diğer hisselerin?Onlarda düşüş yok mu? Enka dediğin enkai mi? Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Sonra ecilc aldim 55.35 tl den 56.40 tlden tekrar sattim 1000 lot Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Evet Yorumla Master81 +1 yıl Sen her gün 1000 TL kazanıyorsan bu taktikle ben borsayı bırakırım:) Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Sonra kutpo aldim 76.50 den 740 lot bunu da 77.95ten sattim ttavan yapti mk kagidi satmasaydim 2 bin alabilirdim 1250 filan aldim Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Full portföyü 2 hisseye gömmedim 110 bin tl si 3 hisse de sabitti 50-60 bin tl vardi onunla al sat yaptim Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Tum parayi pazartesi Alfas'a bastim 250 lot mu ne var 153 tlden aldim 139 a dustu dun tavan cekti 153 e geldi bugun %5 cikarsa 161 tl den satacam Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl O da 1000 tl edio iste Yorumla Master81 +1 yıl Birde bana defter değeri diyorsun Aşfas alıp bunu nasıl diyorsun :)Dikkat et alfas patlarsa tüm paran çöp olur Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Bi delilik yaptik şişmiş kağîttan uzak dururum normalde Bunu bugun satarsam pnsut alacam niyetin o yonde Yorumla Master81 +1 yıl Şubattsn bu yana 3x yaptım ama son 1 aydır yataydayım. 7 senedir borsadayım senin taktikle giderdim sonra öyle bir soktular ki, iflah olamadım. Sen sen ol şişmiş uçmuş hisseden uzak dur. 8-10 taban yersen iflah olamazsın. Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Hangi hisselerdesin Yorumla Master81 +1 yıl Ben sepet yaparım farklı sektörlerden hisse alır beklerim paranın yarısıyla. Diğer yarısıyla da trade yaparım.Uzun vade AydemAdeseCarfour bekliyorumKısa vade anlık Allah ne verdiyse :) Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Alfas'ı 158 tl den dehledim yine 1000 tl😂 Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Aydem den aldim 15 gun once 18.60 tan almistim 19.90dan satis yaptimdi 2750 tl kar ettim Yorumla Master81 +1 yıl Uzun vade tut Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Bi gun O da olacak insallah😂 Yorumla İbrahim1988_34 +1 yıl Guzel bi hisse bulursam Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seviş git 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. ne için ne kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onlyfans kolayı 0 8 Yorumla Dalya56 +1 yıl İndirdim benlik değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani arkadasımla gecen sene yaptık sistemi baya kazandı o araba falan aldı Yorumla Dalya56 +1 yıl Wow ben napildigini pek bilmiyorum aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstiyosan söylim ilerisi için iyi gelir oöur belki Yorumla Dalya56 +1 yıl Ne kadar kazanılır ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O sistem tam oturdu ve tutunca ayda 25 falab alıyordu geçen yıl Yorumla Dalya56 +1 yıl Himm napiyordu ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yuzu gorunmeden fotoğraf video satıyofu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
çalışın
😂😂 tamam hemen
Ne kadar ne zamana kadar lazım
ondan herkese lazım işte :D
kanka hepimize lazım dkkddk
Doğru 😂
buldun mu dkdkd
Hayır
Garsonluk falan yap
Acil 😂
Ayaklarıma kapan, yalvar dilenci köle
İygk saçmalama sen bi sen kölem ol 😂
Takipçilerinden işte verirler
Buradakiler atar birazdan beklee
Atan var mıdır acaba harbi
Hahaha 😂
@GECE__KUŞU bilmem vardır bence djsmfjdjd
Bi aklım karışmadı değil jgjbjf
Falannn
Yok vallahi uydurmayin keşke olsa 😂
Sakınnn 😂
Olsa da harcasam 😂
Yok be yapmam öyle bir şey herhalde skamkdjakf
Sana niye lazım paracık
Para herkes'ten lazım bir şey sadece bana değil 😂
Ama acil yazmışsın
Eveet merak ettim ne yazicaklar diye sjssj 😂
Oltayı atayım dedin ya balık gelirse hesabı jsjsjxkna
Evet 😂
kime lazim degilki
Sadece bir kıza atıyorum burdan :)
Ne 😂
Biriyle tanıştım işte burada sadece ona atıyorum nsjssddjdk
Bize de at beabi tersoyuz da bizi de bi gör yaani ayıp ediyorsun beabi
Ne kadar attın 😂
Düzenli gönderiyorum söylenmez 😅
Bana da gönder 😂
Sana ne kadar lzım 😅😅
Bilmem ki
Aklına gelen ilk ne?
Bana 200 lazım bu kızda 400 lazım otobüs biletinde açıklık çıkmış kredi çekemiyor ondan onu istiyor bende bu kadar yazdım yaaani
Bulman lazım.
Ne bulayım
Para
Doğru 😂
Bul o zaman
Ne kadar lazim
Bilmiyorum 😂
Gunluk 1000 lira kazaniyoruz borsa sayesinde gecen cumadan beri 4 bin aldim cok iyi oldu
Helal olsun sana ey
La borsanın gurusu olan benim
Cumadan beri içimden geçildi ve %2 kaybım var sen nasıl oldu da kazandın 😂
Defter degeri fk si dusuk olan hisseler var bende 1 tl anca dustu o yuzden fazla zararim yok
Al sat tan 4 bin tl aldim
Bana anlatma fk pd dd favök vs..
Nasıl karla çıktın cuma ve Pazartesş gününden. Aw spekler bile zararda :)
Cuma gunù enka ve ecilc den aldim
Full portföyü 2 hisseye mi gömdün?
Enka'yi 36.90 tl aldim 1000 lot
38.56 tl den sattim 2saat icinde
Diğer hisselerin?
Onlarda düşüş yok mu? Enka dediğin enkai mi?
Sonra ecilc aldim 55.35 tl den 56.40 tlden tekrar sattim 1000 lot
Evet
Sen her gün 1000 TL kazanıyorsan bu taktikle ben borsayı bırakırım:)
Sonra kutpo aldim 76.50 den 740 lot bunu da 77.95ten sattim ttavan yapti mk kagidi satmasaydim 2 bin alabilirdim 1250 filan aldim
Full portföyü 2 hisseye gömmedim 110 bin tl si 3 hisse de sabitti 50-60 bin tl vardi onunla al sat yaptim
Tum parayi pazartesi Alfas'a bastim 250 lot mu ne var 153 tlden aldim 139 a dustu dun tavan cekti 153 e geldi bugun %5 cikarsa 161 tl den satacam
O da 1000 tl edio iste
Birde bana defter değeri diyorsun
Aşfas alıp bunu nasıl diyorsun :)
Dikkat et alfas patlarsa tüm paran çöp olur
Bi delilik yaptik şişmiş kağîttan uzak dururum normalde Bunu bugun satarsam pnsut alacam niyetin o yonde
Şubattsn bu yana 3x yaptım ama son 1 aydır yataydayım.
7 senedir borsadayım senin taktikle giderdim sonra öyle bir soktular ki, iflah olamadım. Sen sen ol şişmiş uçmuş hisseden uzak dur. 8-10 taban yersen iflah olamazsın.
Hangi hisselerdesin
Ben sepet yaparım farklı sektörlerden hisse alır beklerim paranın yarısıyla. Diğer yarısıyla da trade yaparım.
Uzun vade Aydem
Adese
Carfour bekliyorum
Kısa vade anlık Allah ne verdiyse :)
Alfas'ı 158 tl den dehledim yine 1000 tl😂
Aydem den aldim 15 gun once 18.60 tan almistim 19.90dan satis yaptimdi 2750 tl kar ettim
Uzun vade tut
Bi gun O da olacak insallah😂
Guzel bi hisse bulursam
Seviş git
Çalışabilirsin
ne için ne kadar
Kredi çek
Bir erkeğe sahip ol.
Kaç lazım kızım hemen halledelim
Kopru alti
Ufff 😂
Kac tl?