ARKADAŞLAR ÇOK SIKILDIM yok mu BÖYLE SEVİYELİ SAĞLAM SOHBET EDECEK BİLGİLİ İNSANLAR CİNSİYET FARK ETMEZ
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ağa bir şey sorcam senin yaşıtlarınla aran nasıl sosyal misin yoksa sen demi asosyalsin
Kanka yaşıtlarımla pek anlaşamıyorum hep üst yaşlarla ama asosyal olduğum söylenemez sosyal biriyimdir
He iyi kanka bende sadece biraz asosyallil var fazla sohbet etmiyorum bende yaşıtlarımdan büyükler ile sohbetim iyi
Neden asosyalsin kanka neyden çekimiyosn tam olarak
Kanka tam hatırlamıyorum ama çocukken çok bol yedim azar iştime baskı vs
Piskolojik baskı oldu yani knk
Kanka çok zorbalığa uğradım bende ama korkunu yenmenin tek yolu onun üzerine gitmektir
Okulda uslu çocuk ol vs geçim eğitim sorunu fakirlik diye kandırıldım liseyi sadece yol parası ile geçirdim o zamanlar lise kazanamazsam hayatım biter kafasındaydım sonra askerlik ölüm korkusu. vs
Şimdi ne iş yapıyorsun
Askerlik bitti iş hayatı fabrikaya atılma vs kendime ait hobi hedef hayalim yok savuruyorlar. knk beni
Fabrika işcisiyim benim ki zorbalıktan daha fena kendi ailem dahildi
Piskolojik zorbalık dini olaylarına takıntı
Ne fabrikası bu fabrika
Yalnızlık oyun p*rno bağamlılığı
Kanka ben nofap yapmaya basladım tavsiye ederim
Ayna benim bölüm araba kaporta vs kalıp çıkarıyorlar
Knk NoFap bende bir kere 1 ay denedim sonra gene bozdum
p*rno bağımlılığı en kötüsü be mork kurtul
Evey çok kötü ben birde yalnızlık hissi var dışarda çiftleri g9rünce hüzün çöküyor sonra p*rno veriyorum kendimi hep öyle oluyordu
Hiç geliştiremedim kendimi kitap okumayı bile bıraktım
Kanka kendini motive et düşünsene p*rno izlemek çok ezikçe bir şey baskalarının videoları ile kendini tatmin ediyorsn
Bence bugün dönüş noktası olabilir he dostum?
Bende bunu diyorum kanka biliyorum zaten cinsel anlamda kayıpta gibi hissetiğim olduğu için izlediğim. oluyor aslında sorun kendime sahip çıkmamakta
Neyse knk sohbet iyi geldi ama iş var yarın yarın görüşürüz kendine iyi bak iyo geceler
İyi geceler dostum iyi bak kendine
Sende knk
Ben daha çok felsefe ve bilim ile ilgileniyorum ilgini çeker mi bilmem
Bilimi severim ne okuosun?
Bilim tarihi
Peki bilim adamlarının sözlerini destekler misn örneğin Nicola Tesla
Şişmanlardan nefret edermis
Ben bilim insanlarının yaptıkları çalışmalara bakarım yoksa çoğunun birçok kişisel sorunları var. Kimi kadın düşmanı, kimi bencilliğin dibine vurmuş kimileri de senin dediğin gibi farklı şeyleri takıntı hallerine getiriyorlar. Katılıyor muyum tabiki de hayır insanları yargılamak ve ayrımcılık yapmaktan başka bir şey değil
Çok haklı bir şey söyledin ama Nicola Tesla yaptığı için değil benimde şişmanlara bir garezim var
Şişman dediğim obezite yönünde ilerleyen ( hastalık olanlara laf etmiyom örneğin insülin direnci vs vs )
Yani şişmanlık bakıldığında sağlıklı bir görünüm değil ancak burada metabolizma devreye giriyor kimi insan sürekli yemesine rağmen kilo alamaz iken kimi insan da en ufak şeyde direkt kilo olarak kendine geri dönüyor. Önemli olan sağlıklı beslenmeye çalışmak ve spor yapmak. Zaten teknolojinin yaygınlaşması ile de şişmanlasma bayağı arttı daha da artacak diye düşünüyorum çünkü hazıra konmaya başladık
Teknolojiye erisim arttıkça abazalar da arttı fark ettin mi acaba her yerde bu varlıklar var üstad gerçekten sıkıcı bir hal almaya başladı
Eskiden insanlar birbirlerine selam vermeye bile çekinir iken şuanda istedikleri gibi insanlara çirkin şeyler soyleyebiliyorlar. Bence bu daha iyi zamanlarimiz
Daha ne kadar kötü olabilir ki diye düşünüyorum ama dün bir gay bana yürüdü normal sohbet ediyorken (gay olduğunu sonradan öğrendim) herhalde artık birbirimze yüricez haha
Bende toplu taşıma da bir kıza denk gelmiştim gözüme çok güzel geldin dedi sosyal medyada bu tip insanlar olsa yine iyi hshsj
Kaçıncı senen unide
İlk senem olacak yeni kazandım ama daha önceden de üni okudum
Vay önceden ne okudun
Sağlık üzerine okudum
O zaman tahmin edeyim Şu an 23 yasındasım
Yok 21 yaşındayım
Daha gençsin geceleri saymasak 10-11
Ahaha akıl olarak bayağı öndeyiz 😀
Teşekkürler hanımefendi bu saatte neden uyumadın acaba
Gündüz çok fazla çalıştım biraz kendime vakit ayırmak istedim
Anladım iyi yapmışsın
Sen niye uyumuyorsun
Uyumam gereken günlerde uyku tutmuyor beni yarın 7 gibi uyancam ustad
İlla sabah sürüne sürüne uyanmaya çalışacaksın hdhd
Sabahleyin irademle savasmak hos bir duygu bence
Yani ne kadar zorlu olsa da basarınca insan güçlü olduğunu hissediyor böyle 3-4 saatlik uykuyla uyanmla
Bende her gün gece erken yatacağım ve erken kalkacağım desem de asla olmuyor
Yarın kaçta uyanacaksn
Ben saat 8 gibi uyanmayı planlıyordum ancak 10 da falan uyanırım anca
Kaç saatlik uyku yetiyo sana
Benim uyku düzenim olmadığı için 12 saat uyusam bile yetmiyor ama zaten o kadar da uyumaya hakkım olmuyor
Ben 1 aya 3-4 saat uycm
O niye
Daha az uyku ile gün geçilebilir
Ben bir kere denemiştim insan halüsinasyon bile görüyor az uyku ile😄
İşteyken hiç uyuyamıyordm iş saatim yüzünden gece 12 sabah 8 çalışıyordm dönünce de max 2&3 saat uyuyordm işte zombi gıbi oluyodm
Aga istersen arkadas ekle burdan yazmak zor oluo sldsöf
İstek attım hshs
İnan bende sıkıldım, okuyor musun
Bu sene sınava hazırlanacağım dostum sen
21 çalışıyorum. Yazılım öğrenmeye çalışıyorum kendi çapımda. Ne bölüm düşünüyorsun
Yazılım benim bir zamanlar ki hayalimdi be ben Şu an hemsirelik düşünüyorum
İsteğin yüzünden mi iş olanağı için mi seçtin
İş olanağı ben bir aralar kod falan da yazıyordm birşeyler öğrenmeye çalışıyordm sanaldan ama pc olmayınca imkan olmayınca bir boka yaramıyor
Eğer tasarım düşünmüyorsan 1 ay çalışarak güzel cpulu bir laptop alabilirsin. Var mı çalışma imkanın
Kanka 3 ay çalışıp dershaneye yazıldım