+1 yılÇok geç kalmışsın konuşmaya ama genede şansını dene en azından içindeki düşünce ya haklı çıkacak veya yalanlayıp seni susturacak sinirlendiği an demeki düşüncede haklısın eğerki sinirlenmeden her sorduğun depoya cevap verirse biraz daha onu takip etmeye devam et yuva yıkmak çok kolay geri kurmak çok zor
04 Yorumla
Soran+1 yılSes kaydı aldım. Kendimi zor tutuyorum. Biri var evet ama adını söylemedi sürekli aşkım bitanem seni çok seviyorum diyip durdu. Seninle yuvamızı kurcaz herşeyden çok istiyorum. Sen benim karımsın gibi aşk dolu sözler söyledi. Bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Henüz ona demedim.
- +1 yıl
Sanal seks yapıyor olmasın
Soran+1 yılÖyle şeyler demedi
- +1 yıl
Bekliyorum ama bir şey soracam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıltam tespit böyle konularda çok önemlidir. ispatladıktan sonra, başta kendiniz için, en uygun olduğunu düşündüğünüz gidişat ne ise ona göre aksiyon alabilirsiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılSes kaydı aldım. Kendimi zor tutuyorum. Biri var evet ama adını söylemedi sürekli aşkım bitanem seni çok seviyorum diyip durdu. Seninle yuvamızı kurcaz herşeyden çok istiyorum. Sen benim karımsın gibi aşk dolu sözler söyledi. Bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Henüz ona demedim.
Cevap sahibi+1 yılteyit etmek için soruyorum, kayıtta o kişiye söylüyor değil mi bunları.
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılyani gerçekten karmaşık bir durum ya. elinizde şu an ispat var, buna göre alınacak resmi prosedür aksiyonuna direkt başvurabilirsiniz, ya da konuşmak istiyorsanız bi öyle yapıp ispatınızı sunabilirsiniz, en düz ve sağlıklı/uzatma olmaksızın olanı resmi kanallara başvurmanız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bir kanitin yoksa gunahlarini alma kanitin olmadan konuyu acarsan cok olay cikarir herkes senin karsinda durur sen kotu olursun delil toplamaya calis ve belki de sende vesvese oluyodur oyle birsey yoktur eminolmaya calis suphelerinden
09 Yorumla
Soran+1 yılEmin gibiyim sanki nebiliyim
Soran+1 yılMesela kızla yakıştığını bile bilmiyordum ama memleketten döndüğümden beri 2 hafta oldu. Cinsel isteği olan biri zaten değilim ama o istekli bir insandı geldiğimizden beri olmadı hiçbir şey. Yanıma yaklaşmıyor. Ve kızın hep profiline bakıyor hergün taki etmiyorlar ama bakıyor. Geçmişleri olduğunu düşünüyorum.
Soran+1 yılKız bizim memlekette yaşıyor bizde uzak bir şehirdeyiz. Ve kızla aynı ortama hiç girmedi. Bence benden öncesi var. Önceden tanıştıklarını düşünüyorum. Ayrıca dediklerin bile ayrılmak için bir sebeptir. Beni sevse zaten ondan hoşlanmaz ya da belki zaten sevdiğidit
Soran+1 yılTamam konuşacağım yarın akşam güncelleme yaparım
+1 yılTelefonuna program yükle ben öyle birisinin özür dilemesi gereken yerde üstüne aldattığını tespit etmiştim. Olan ona oldu tabi
02 Yorumla
- +1 yıl
Yetmez dahada sağlam delil elde et
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. ispat gerek. acele etme aklı selim davran. ispat elde etmeye çalış
11 Yorumla
+1 yılTelefonunun ses kaydını falan aç sakla biryere. Ya da kamera falan. Delilin yoksa emin olmaya çalış
02 Yorumla
- +1 yıl
Tövbe yarabbim. Sen şu an nasıl sakin kalıyorsun ben olsam çoktan sinir krizi geçiririm. Boşanmak istiyorm de. Tepkisine bak
Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Kızın ve kocanı yakın takibe wl o birliktelikler belgele sonra gereğini yaparsin
02 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTelefona programlar yükleyip takip edip dinleyeceksin 🤭
011 Yorumla
Soran+1 yılO riske girmek istemiyorum
- +1 yıl
Aşko arabası var mı adamın? Arabası varsa ses kayıt cihazı koyacaksın o zaman. En temizi o 😂 Ertesi gün al dinle. Ama yasal değil haberin olsun delil sayılmaz.
- +1 yıl
Korkulur senden 😃
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
Sen adamı yakalamamaya yemin etmişsin bacım. Bir kadın istese her türlü yakalar. İş yerine koyarsın olmadı, ben evden gidiyorum anamlarda kalacam der gidersin bir günlüğüne ve kamera ses yerleştirirsin elbet o karıyla varsa muhabbeti konuşacaktır. Al sana mis gibi delil ev ortak alan 😂
Soran+1 yılBiz memleketten uzağız yaşadığımız yerde öyle kimsemiz yok bende ev kuşuyum. İş yerine hiç gitmedim bugüne dek böyle bir sorun da yoktu.
- +1 yıl
adamı ekmeğinden etme yaa boş ver sen 😂😂
Soran+1 yılSence boşanmak ister mi
- +1 yıl
Belli olmaz bilemeyiz kocanı sen tanırsın. Ama sanmıyorum ayrılacağını nafaka filan ödeyecek boşanmak daha zahmetli aldatma var bide oooo ispatlarsan kocana geçmiş olsun 😂😂😂
Soran+1 yılDaha önce de boşanmış biri ona zor geleceğini düşünmüyorum. Umarım geçmişleri yoktur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç çaktırma sessizce takip et gözlemle. delil toplamaya bak
İçinde şüphe düştü ise vardır. muhakkak bir şey
05 Yorumla
Soran+1 yılMesela kızın profiline hergün bakıyorum 2 kere gördüm genelde siliyor
Cevap sahibi+1 yılSen kocanın teline bak mesjalar resimler ekran görüntüleri vs silinen resimlee.
Soran+1 yılNormalde kızla tanıştığını bile bilmiyorum. Hiç aynı ortama girmedik. Ve kocamla aynı şeyleri sevmiyoruz ve mesela o cinselliğe düşkün ben değilim öyle sevmem aklıma gelmez. 1 aylığına falan memlekete gittim tatile döneli 2 hafta oldu yanıma gelmiyor normalde böyle değildi sadece aynı yatakta yatıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılBu hiç normal değil tabii ki. O olmasa da muhakkak biriyle yatmış demektir
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe seks sevmiyordun. Red ederek onu dışarı iittin. Şimdi otur ağla. Haketmissin
07 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum zorla mı arada bir oluyordu işte öyle istekli biri değilim
Cevap sahibi+1 yılEee tamam yemek içmek kadar ihtiyaç sonuçta.. sende gideremiyorsa dışarıda giderir. O zaman aglamayacaksin iyi yapmış
Soran+1 yılKızla öyle bir şey yaşamıyor
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsun yanlarında misin bulustuklarinda
Soran+1 yılBuluşmuyorlar biz uzakta yaşıyoruz. Ve kızı da biliyorum yapmaz yapsa d yaptığıyla evlenir
Cevap sahibi+1 yılO ses kaydını bir mail adresine at. Sonra zorla silmeye çalışır delilini de kaybetmiş olma
+1 yılSabırlı olun , sakin olun
01 Yorumla
+1 yılkuzenın kac yasında kı kızı kac yasıdna?
012 Yorumla
Soran+1 yılBüyük kuzenim kızı 26 yaşında
- +1 yıl
hımmm kocan kac yasıdna?
Soran+1 yıl35 yaşında
- +1 yıl
pekı bısı olanbılecegını nasıl hıssettın
Soran+1 yılYorumlara bakarsan anlarsın
- +1 yıl
cok karısık yorumlar farklı farklı cvplar
Soran+1 yılCevaplar hep aynı çıktıkları yerde aynı kapı. His bu ve profiline hep baktığını gördüm. İstekli olan adam gitti soğuk biri geldi cinsel anlamda.
- +1 yıl
oooo o zman cıddı bı sorun var
Soran+1 yılİstekli bir insan değilim ben
- +1 yıl
o zmana senı akısına bırakmıs belkı
- +1 yıl
tam elınde kanıt olsun bosan en saglıklısı bu senın ıcın
+1 yılKuzeninin kızı kaç yaşında
012 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşında
- +1 yıl
Desene koçan canı çıtır istemiş
Soran+1 yılKocam da yaşlı değil ki
- +1 yıl
Senin yaşın kaç kocanın kaç
Soran+1 yılBenimki 29 kocam 35. E kızda hemen hemen benim yaşlarda.
- +1 yıl
Sende gençsin ve yaşın tam kadının olması gerekeni belki yasak olması ilgisini çekiyor belkş bir kaçamak kız evlimi
Soran+1 yılHayır kız bekar. Ve kız kaçamak yapacak biri değil olunca ciddi ilişkisi oluyor. Erkekleri öyle seven bir tip değil zor sevgilisi olan seçen biri. Ben geçmişleri olduğunu düşündüm açıkçası
- +1 yıl
O zaman sıkıntı etmem senin koca ona bir şey yapamaz
Soran+1 yılCinsellik olarak demiyorum zaten en kötü şey birini gerçekten seçmektir. Ben işin o boyutundayım.
- +1 yıl
Yanlış ta anlamış olabilir sin sen biraz gözlemle hatta eşinin sana olan tavırların da değişik Lik var mı ona bak
- +1 yıl
Devam et izle ve suç üstü yakala sakın peşini bırakma
Kurgu mu yoksa bi kanıt mı var
016 Yorumla
Soran+1 yılKanıt direkt yok ama olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılBen tanıştıklarını hiçbir şekilde bilmiyordum. Kızın profiline bakıyor 2 hafta oldu memleketten yanına döneli. Ve normalde istekli olan adamla geldiğimden beri bir kez bile ilişki yaşamadık bende isteksiz biriyim onun tam tersi ama hep o isterdi. Soğumuş gibi sanki.
Soran+1 yılKuzenimin kızı.. onunla sevgili olduğunu düşünüyorum.
Soran+1 yılYazdım ya üstte daha ne bekliyorsun anlamıyorum sanki yazmadım ne olduğunu hala neye dayanarak diyorsun
Soran+1 yılTakip etmiyorlar kıza hergün bakıyor ve tanıştıklarını bilmiyordum bile
Soran+1 yılBen yatağa girdiler demedim sevgililer dedim zaten öyle bir şey olduğunu asla düşünmüyorum
Soran+1 yılKuzenim değil kuzenimin kızı dedim ya. Numarası bende yok. İnstagramda Facebook’ta ekliyim ama teli yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin evinde yapıyorlarsa gizli kamera ya da taşınabilirleri kullanabilirsin
019 Yorumla
Soran+1 yılNeyi benim evimde yapıyorsalar?
Cevap sahibi+1 yılbirlikte olma işini?
Soran+1 yılİlişkiye giriyorlar demedim sevgililer bence dedim
Cevap sahibi+1 yılevli adamı sevgilik kesmez ilişki yoksa sevgilikte yoktur
Soran+1 yılBaşka şeylerde olabilir. Mesela geçmişleri varsa? Belki önceden sevdiği kişiydi her ihtimal var. Kız memleketimizde yaşıyor biz uzak başka şehirdeyiz.
Cevap sahibi+1 yıltamam ama yine benim dediğim kapıya çıkıyor olay
Soran+1 yılSenin dediğin kapıya çıkmıyor hatta sen daha kötüsünü diyorsun aslında bak evli adamı normal ilişki kesmez cinsel ilişki vardır diyorsun yani cinsel ilişki yok normal ilişki var burada demek seviyor daha kötü yani cinsellik değil
Cevap sahibi+1 yılarada sevgi bağı olsaydı 4 senesini senle niye geçirsin? boşanırdı onu alırdı değil mi?
Soran+1 yıl4 senedir birlikte olduklarını kim söyledi? Yeni başladı bu yeni adım gibi eminim. Öncesinde böyle soğuk değildi.
Cevap sahibi+1 yılyine mantığıma şurası oturmuyor şimdi senle evlendi sonradan soğuduysa bu cinsel istektir senden öncesi varsa bu sevgidir ve senin ilişkinin bitmesi lazım benim mantık kurallarına göre adam aldatmıyor seni. başka done varsa bilemem
Soran+1 yılBak ben sana şunu diyim. Ben kesinlikle şundan şüpheleniyorum. Geçmişleri vardı bir şekilde olmadı bitti sonra benimle evlendi ve kızla ilişkisi tekrar başladı ilk defa 4 yılda bana böyle soğuk olduğunu gördüm. Biz sadece aynı yatakta yatıyoruz.
Cevap sahibi+1 yıltamam yaka kameraları var çok küçük dene onları
Soran+1 yılHa birde şuda var kız uzakta yaşıyor. Bir insan uzaktan birisiyle seks için konuşmaz normal sks konuşması yeterli de gelmez. İşine yaramaz yani hem oda öyle bir kız değil yani sks yapacak.
Cevap sahibi+1 yılkanıt istiyorsan gizli uygulamalar kullanmalısın telefona yükle vs fizikselse kamera. kimse için sks yapamaz deme bence herkes çatır çatır maşallah yapıyor
Soran+1 yılBizim oralar öyle değil o kızda öyle değil evlenmeden o işi yapmaz yapsa da evlenir zaten o kişiyle. Uygulamalar var ama ücretli bildiğim ve riskli.
Cevap sahibi+1 yılrisksiz uygulamalrda var işin uzmanıyım
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yıluygulamalar vs
Sorum var demek ki böyle bir şey olmuş
011 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi düşündüğüm şey o kız mı acaba şüphelendiğim kuzenimin kızı mı ad vermedi hep aşk sözcükleri söyledi. Seninle evlencem biz birbirimiz için yaratılmışız her şeyimiz her isteğimiz aynı. Eğer başında beni defalarca reddetmeseydin iş buralara gelmezdi daha kolay evlenirdik ama olacağı varmış falan demiş.
Soran+1 yılBiz çok kısa bir sevgililik süresinden sonra evlendik. Köylerimiz aynı kapı komşusuyduk oradan tanıyordum aileler falan hep tanışıyor yani. İnstagramdan konuşmaya başladık öyle sevgili olduk kısa süre içinde evlendik bende deli gibi aşık olduğumdan değil hoşlantıyla normal sevmekle evlendim. Reddedildiği için heralde yuva kurmak amaçlı bilemiyorum
Soran+1 yılBen cinselliği sevmiyorum öyle istekli biri değilim. Ama oda tam tersim geleli 2 hafta oldu yapmadık normalde o isterdi bu konuda soğuk davranıyor. Zaten ben gelince değişti memleketteydim 1 1.5 aydır. Önceden böyle değildi.
Soran+1 yılKeşke bu kadar basit olsa sadece cinsellik yüzünden olsa
Soran+1 yılBen cinsellik yüzünden olan bir şey değil gerçekten olan bir sevgi hissettim burada
+1 yılEmin misin yaşlar kaç ki
016 Yorumla
Soran+1 yılKocam 35 kız 26 Emin gibi bir şeyim
- +1 yıl
Yuh ya çocuk var mı
Soran+1 yılHayır çocuğumuz yok. Neden yuh dedin?
- +1 yıl
Yani kuzenin çocuğu ilgisizlik var mıydı ilişkiniz nasıldı
Soran+1 yılHer anlamda hayallerimiz Farklı isteklerimiz Farklı. Örnek vermek gerekirse o gezmeyi sever ben evde takılmayı ya da cinselliği o sever ben sevmem gibi.
- +1 yıl
Asla ihmal etme edersen suçlu sensin cinsellik sevilmez mi sende gez burçlar nedir
Soran+1 yılİsteğim yok hiç. O balık ben kova kız da aslan ya da akrep mi ne
- +1 yıl
Oo akrep fena olur nasıl yok ya canın istemiyor mu hiç
Soran+1 yılHayır istemiyor ben öyle gecelikler tangalar vb şeyler giyen biri değilim isteğim olmaz. Ama kocam öyle değil. Nasıl fena olur?
- +1 yıl
İstekli istekli olur sende öyle ol
Soran+1 yılİçimden gelmeyen bir şey 29 Yıldır
- +1 yıl
Hayret k bakma da kimse senin gibi eş istemez güzel de değilsen
Soran+1 yılÖyle bir güzelliğim yok. Öyle büyük bir sevgi aşkla da evlenmedik yalan yok.
- +1 yıl
K bakms da kendine gel
Soran+1 yılAcaba o kızı gerçekten seviyor mu bunu düşünüyorum
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nasıl açık verdide içine şüphe düştü?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılönce suç üstü yakala gülüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende başkasıyla yap verme birdaha
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben sks sevmiyorum o seviyordu oda artık istemiyor.
Cevap sahibi+1 yılseks sevilmezmi ya o tenin sıcaklığı yumuşaklığı harika
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuna benzer haltı brn yedim 😥😥😥
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın
Cevap sahibi+1 yılAkrabamla birlikte oldum bir süre
Soran+1 yılBiriniz evli miydi
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef ben
Soran+1 yılSonra ne oldu
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşabilir miyiz biraz
Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. zor bir süreç. Belgelemen lazım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Yakalayıp ayrıl
00 Yorumla
+1 yılyaslari kac ya
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden soruyorsun?
- +1 yıl
kuzeninin kizi daha onu merak ettom
Soran+1 yılAnladım kuzeninin kızı ne kadar büyük olabilir ki diye düşündün ama kuzenlerim hep büyük içlerinde en küçük ben sayılırım 29 yaşındayım kuzenimin kızı da 26
- +1 yıl
kessin varmu iliskileri
Soran+1 yılO mu tam bilmiyorum ama biriyle ilişkisi var
- +1 yıl
iste ogren iyice akraba cunku soylerseb ve yoksa araniz bozulur
+1 yılDetay dinlerim. ama kimsin
04 Yorumla
Soran+1 yılKimsin derken?
- +1 yıl
Yani gizli gozukuyo
Soran+1 yılGizli olayım olmayayım zaten tanımıyorsun ne alaka
- +1 yıl
Ya burada yazmak istemiyorum
+1 yıldelilin var mı
02 Yorumla
- +1 yıl
söyledin mi peki
+1 yılUmarım şüpheyle kalır bu durum sadece ya
02 Yorumla
- +1 yıl
Oha ya Allah belasını versin bence bir daha yapın belki isim söyler bir dshakine
+1 yılYaşlar kaç
012 Yorumla
Soran+1 yılKocam 35 kız 26
- +1 yıl
Sen
Soran+1 yıl29 yaş
- +1 yıl
Kiz bekar mi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılEvet bekar
- +1 yıl
Nelerin7 yakaladın
Soran+1 yılNormalde kızla tanıştığını bile bilmiyorum. Hiç aynı ortama girmedik. Ve kocamla aynı şeyleri sevmiyoruz ve mesela o cinselliğe düşkün ben değilim öyle sevmem aklıma gelmez. 1 aylığına falan memlekete gittim tatile döneli 2 hafta oldu yanıma gelmiyor normalde böyle değildi sadece aynı yatakta yatıyoruz. Profiline giriyor kızın mesela
- +1 yıl
6 haftadır ikinizde istemediniz mi
Soran+1 yıl2 hafta oldu ben istemedim oda istemedi normalde isterdi
- +1 yıl
Gel konuşalım
- +1 yıl
Ne yapıyorsun
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl böyle düşündün nerden fark ettin
00 Yorumla
+1 yılson durum nedir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Açıkça sole
00 YorumlaÇok basit sende bize katıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin yaşın kaç kaç yıllık evlisin nerden cikti bu
06 Yorumla
Soran+1 yıl29 yaşındayım 4 yıllık evliyim
Cevap sahibi+1 yılNereden cikardin bu olayi
Soran+1 yılNormalde kızla tanıştığını bile bilmiyorum. Hiç aynı ortama girmedik. Ve kocamla aynı şeyleri sevmiyoruz ve mesela o cinselliğe düşkün ben değilim öyle sevmem aklıma gelmez. 1 aylığına falan memlekete gittim tatile döneli 2 hafta oldu yanıma gelmiyor normalde böyle değildi sadece aynı yatakta yatıyoruz. Profiline giriyor kızın mesela Düzenli bakıyor
Cevap sahibi+1 yılHemen emin olma yinede
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim ismim kıvanç istersen bi cozum yolu bulmaya çalışalım birlikte
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu düşündürecek ne oldu
06 Yorumla
Soran+1 yılMesela kızın profiline hergün giriyor normalde kızla tanıştığını bile bilmiyorum. Hiç aynı ortama girmedik. Ve kocamla aynı şeyleri sevmiyoruz ve mesela o cinselliğe düşkün ben değilim öyle sevmem aklıma gelmez. 1 aylığına falan memlekete gittim tatile döneli 2 hafta oldu yanıma gelmiyor normalde böyle değildi sadece aynı yatakta yatıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılBen sana 2 kelimeyle fikrimi özet geçsem bi anlamı kalmaz gizli sormuşsun hem
Soran+1 yılNe alaka? Benim gizli olmamla söyleyeceğin şey hayırdır? Burada önemli olan fikir belirtmek benim kim olduğum değil bu sizi alakadar etmiyor.
Cevap sahibi+1 yılŞaka gibi konuşma tarzına bak
Soran+1 yılHemen de gizledin kendini uzman psikolog 😂 aynen ya şaka gibi olan senin konuşma tarzın ben sana ne diyorum sen ne diyorsun. Burdan düşürmeye çalışma düşmez. Acil git tedavi ol yazdığını da sileceğim tamamen. Hastasın sen.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAranızda sorunlariniz mi var peki
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle sorunumuz yok ama kocamla Farklı insanlarız. Aynı şeyleri sevmiyoruz.
Cevap sahibi+1 yılNe gibi mesala
Soran+1 yılHer anlamda hayallerimiz Farklı isteklerimiz Farklı. Örnek vermek gerekirse o gezmeyi sever ben evde takılmayı ya da cinselliği o sever ben sevmem gibi.
Cevap sahibi+1 yılVaktn var mi tkp edebilir misin beni
+1 yılEmin misin?
01 Yorumla
Program yükle
02 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar