Ne yapmam gerekiyor?

Geçen sene Ağustos zamanında akrabamız ısrarla benden hoşlandığını söylüyordu 1 yıl peşimden koştu istemedim daha sonra konuşmaya başladık. 1 yıllık ilişkimiz var ve son 3 4 ay içerisinde araya bir şeyler girdi. annemlerin evde olmadığı zaman ısrarla eve gelmek istedi. öyle bir şey yapmak istemedim ama ısrarı sonucunda ikna etti beni. doğum günüsü yaklaşmıştı bende hediye almıştım pasta d aldım. eve geldi pasta keserken sürpriz anı videoya aldım. daha sonra tartışmaya başladık son 3 4 kez kötü tartıştık ve videoyu aileme atmakla tehdit ediyor. Ailem her şeyi öğrenirse hayatım biter. akrabayız ve ona çok güvendim ailesini tanıyorum ablaları ile samimiydim vb. güven verdi bana. durup dururken kafasında kurup sen bunu yaptın beni kandırıyorsun diyip engellemişti ağlaya yalvararak barışmaya ikna ettim aileme video gitmesin diye. bugün yine durup dururken evde tek kaldığım bir zamanda erkek eve attığımı düşünüp kurgulayıp senden iğreniyorum diyip iletişimi kesti teli kapattı zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum son çarem intihar etmek dinime düşkünüm ama bu çocuk beni değiştirdi. asla yapmam dedğiğm şeyleri yatpm hep. istemediğim zamanlarda zorla istediğini yaptrdı. kendimden utanıuyorum ailemin yüzüne bakamıyorum ne yapacağım

Ne yapmam gerekiyor?