Güncellemeler
+1 yıl
Kadınlar ayak tırnağından saç teline kadar her yerleri estetik görünmüyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
burada yüz güzelliğinden bahsetmiyorum yüz olarak güzel grubuna girmeyen orta güzellik hatta çirkin diye nitenlerinden kızların bile tenlerinden tut ayak tırnağına kadar her yerleri ayrı bir güzel ve obez denilecek bir kiloya sahip değillerse tüm vücutları estetik kadınlar tek bana mı bu kadar mükemmel geliyor sizce de yaratılış harikası değiller mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sanırım kadın olarak daha narin yaratıldığımızdan
Bilemiyorum
Ben seni anladım ama ilk bakışta herkes anlamaz , bazılarına mala anlatır gibi anlatmalısın canısı
Sen bizim narin görüntümüzden bahsediyorsun estetik açısından baştan aşağı
Helal olsun tam olarak öyle 👍 abazalikla suçlandim birde üstüne 😅
Bazıları mal olduğu kadar da ahmaktır, cahildir, vasıfsızdır, ergendir ve kıskançtır. Düşünmez. Durupta bir o süs beynini kullanıp düşünmez bu ne demek istiyor demez robot gibi direkt yazar söyler çizer. Ağzına ne geldiyse söyler. Ağzından çıkanı kulağı değil gotu duyar zaten kulağı duysa konuşmaz. Ağzına diline bir kelime yapışmıştır ordan burdan duymuş olduğu özenti laflarını karşısındakini tanımadan etmeden söyler, bu meymenetsiz tiplerin ilişkileri de iyi olmaz zaten patavatsızdırlar, mal diyip geçelim neyse.
Düşünmeden etmeden laf atarlar. Tam bir mallık abidesidirler 😂
Bir de bazı kadınlar, bazı kadınları kıskanır, çünkü o kadınlarda kendisinde olmayan mevcuttur.
Vurdum gol oldu lafımı kim alınırsa zaten alınması gerekmiştir alınmayan alınmaz zaten iyi geceler 🌙
Ağzına sağlık her bir sözüne imzamı atarım 👌👏 🌹
Kadin vucudu oyle yaratildi knk bunu sorman bile sacma bide onlar kilsiz narin ondan oyleler
Bitiyorum onlara ya dünyadaki tek sanat eserleri 🥰
Kadınlar daha estetik zaten erkeklere göre bu normal bisey doğası bu neden sasirdin
Bu abazalığa kaçıyor.
Kadının her yeri estetik diyorum göze her yeri hoş görünüyor. Bunun abazalikla ne ilgisi var bayan?
Alttaki kezoş aahhaahha neyse tamam abaza deilsin
Knk istisnalar dışında haklısın
Obez olanlar dışında hepsi 👌
Hepimiz oyle degiliz
burada konu zerafet yüz ve fizik güzelliği değil
Tamam, hepimiz zarif degiliz
Sen nasılsın peki?