Yaşım geçti halen damat beğendiremiyorum. Sana araba alsin diyorlar. Napmaliyim?

Yaşım 39 oldu, şimdiye kadarki hiçbir sevgilimi kabullenmediler. Hep " seni paran icin istiyor sevdiğinden değil" dediler. Bu seferkinin maddi durumu fena değil. Buna da başka kusur buluyorlar. Eski sevgilimi de istememisti ailem ve eski sevgilim mihir olarak bir daire vermeyi teklif etmisti ama ailem yine kabul etmemusti. Bu seferki icin hiç değilse sana bir araba alsin diyorlar. Bunu diyemem ama ailemle bir araya gelirlerse ailem der. Benim ailem varlikli ama sevgilim bilmiyor ve bizi paraci yiyici falan zannetmesini istemen. Aslında benim de kafam karisik evlilik konusunda. Bazi günler telefonunu kapatiyor ulaşamiyorum. Ama bunu da birakmak ne kadar mantikli bilmiyorum. Bundan iyisini bulamam artik diye düşünmeye başladım. Kuzenlerim arkadaşlarim hepsi kiskaniyor, zaten önceki sevgililerimi de kiskaniyorlardi. Dağdaki çobani getirsem onu da kiskanirlar o şekil. Evlilik karari vermek beni korkutuyor. Bir yandan da kaybedecek neyim var diyorum. Yaş olmuş 39 ve bakireyim. Daha halen ailemin damat beğenmemesi beni sinir ediyor. Maddi olarak benim icin bişeyler yapmasini şart koşuyorlar. Yoksa değer vermiyor olurmuş.

Napicam bilmiyorum. Kontrolü almaya mi calisayim? Herşeyi akişına mi birakayim? Nolacak böyle?

Güncellemeler
+1 yıl
Nişan düğün falan uzatmadan ve damadin ufak tefek kusurlarina bakmadan acilen evlenmeli miyim?
Yaşım geçti halen damat beğendiremiyorum. Sana araba alsin diyorlar. Napmaliyim?