Aile & Toplum 2 ay Haftanın en sevmediğiniz günü hangisi? dasMaedchenisthier Takip Et Bilge Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Benim kesinlikle pazar ya, hem sonrasında pazartesi geldiğinden hem de çoğu pazar günüm boş geçtiğinden. Haftanın en sevmediğiniz günü hangisi? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
UniversalSoldier Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 95% 2 ay Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Sevmediğim gün yok ama durum şöyle Pazartesi ilk gün, iş, okul kalabalık vs.Salı günü hava kapalı oluyor, tuhaf bir gün Çarşamba Kral Perşembe ara gün o da müqCuma Mübarek Gün en sevdiğim Cumartesi iyidir, ertesi gün de tatil rahatlığı 😄Pazar hiç bişey anlamam sanki 1 saat gibi geçer, ertesi gün iş, okul stresi başlar 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 67,2b cevap paylaştı. En sevdiğim gün cumartesi diğer günleri pek sevmem ama günler önemli değil. o gün ne yaşadığım önemli 1 0 Yorumla
Nur29290 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 387 cevap paylaştı. Pazar ya herkes evde olunca kaça bölünebilirim onun hesabını yapıyorum pazartesi işe dinlenmeden gidiyorum.. 1 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 35 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kurumların kapalı olduğu tüm günler Benim en nefret ettiğim günler cumartesi pazar 30 Ağustos olsun 29 Ekim 23 Nisan 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 99% 2 ay Salı tüm kötü şeylerin yaratildiği gündü galiba. 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. Hepsi aynı evde olunca 1 0 Yorumla
a canerozkum Takip Et Master Yaş: 25 , eic 45% 2 ay Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Pazartesi günlerini hiç sevmiyorum. 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 31 , eic 71% 2 ay Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her günü severim problem yok :) 1 0 Yorumla
YasinÇetin32 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı. Hicbiri 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Guru Yaş: 25 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pazartesi kalkması 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay İşsizsin ondandır 0 2 Yorumla dasMaedchenisthier 2 ay Haftanın 6 günü dolu geçip sadece pazar günüm boş geçince işsiz oluyorsam evet, doğrudur. Yorumla Cevap sahibi 2 ay Pardon bilmiyordum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sevmediğim gün yok ama durum şöyle
Pazartesi ilk gün, iş, okul kalabalık vs.
Salı günü hava kapalı oluyor, tuhaf bir gün
Çarşamba Kral
Perşembe ara gün o da müq
Cuma Mübarek Gün en sevdiğim
Cumartesi iyidir, ertesi gün de tatil rahatlığı 😄
Pazar hiç bişey anlamam sanki 1 saat gibi geçer, ertesi gün iş, okul stresi başlar
En sevdiğim gün cumartesi diğer günleri pek sevmem ama günler önemli değil. o gün ne yaşadığım önemli
Pazar ya herkes evde olunca kaça bölünebilirim onun hesabını yapıyorum pazartesi işe dinlenmeden gidiyorum..
Kurumların kapalı olduğu tüm günler Benim en nefret ettiğim günler cumartesi pazar 30 Ağustos olsun 29 Ekim 23 Nisan
Salı tüm kötü şeylerin yaratildiği gündü galiba.
Hepsi aynı evde olunca
Pazartesi günlerini hiç sevmiyorum.
Her günü severim problem yok :)
hepsine birden gıcığım
Salı.
Pazar🤦
Cuma bence.
Hicbiri
Evet pazar günü genelde sıkıcı olur
Pazartesi kalkması
Pazar benimde
İşsizsin ondandır
Haftanın 6 günü dolu geçip sadece pazar günüm boş geçince işsiz oluyorsam evet, doğrudur.
Pardon bilmiyordum