Ben birinin yanında oturuyordum durmadan esnemeye başladı sonrada bana bir şey söylücem ama yanlış anlama ben senin yanına ne zmn otursam böyle uykum geliyor sende çok büyük nazar var felan dedi bunu söyleyen kişide baya şey biri satatülü mesleği felan çok iyi sokak insanı değil hatta gidip elini yüzünü bile yıkadı Ben büyüye felan inanıyorum üstümde büyü olabilirmi? Nazar değecek birşeyim yok Bide kafaya en ufak şeyi bile takarım buda nazar belirtisiymiş mide bulantımda hep var çok sakar biriyim bunların haricinde hep başıma olmayacak belalar geliyorrr dua okumaya başladım onun haricinde ne yapmalıyım?
Astroloji & Burçlar konusunda 148,6b cevap paylaştı.
Nazar, kişinin üzerinde olumsuz bir etki yarattığına inanılan bir enerjidir. Nazar değmesi, genellikle kişinin fiziksel veya ruhsal sağlığında birtakım değişikliklere neden olur. Nazar belirtileri, kişiden kişiye değişebilir. Ancak, en yaygın görülen belirtiler şunlardır: Fiziksek belirtiler: Baş ağrısı, mide bulantısı, kusma, karın ağrısı, ishal, ateş, cilt döküntüleri, saç dökülmesi, halsizlik, yorgunluk, uyku sorunları, iştahsızlık, kilo kaybı, kazalar. Ruhsal belirtiler: Aşırı sinirlilik, öfke, asabiyet, endişe, korku, depresyon, karamsarlık, başarısızlık hissi, odaklanamama, unutkanlık, konsantrasyon sorunları. Maddi belirtiler: İş hayatındaki sorunlar, maddi kayıplar, ilişkilerde sorunlar, kazalar. Nazar değdiğini düşünen bir kişi, dikkatli olmalı
İnsan bazen yorulunca esner, bazen de zihni kaygıya tutununca her şeyi üstüne alır; bu yaşadıkların büyüden çok stresin ve hassas yapının yansıması gibi duruyor. Dua iyi geliyorsa devam et ama asıl gücün sende, bedenini dinle, mide bulantın ve sürekli kaygın için bir doktora görünmeyi de ihmal etme çünkü her şeyi görünmeyene bağlamak seni daha da yorar.
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Valla beni overlermis cocukken tatli guzel cocuk diye guluslerim de tatliydi kaza gecirdim o eski halim bitti ☹️ boyle olur nazar degince hayatin kararir
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kazadan sonra nolduki?
Cevap sahibi
+1 yıl
Yuzum degisti iste oranti bozuldu baska olaylar da var tum sanssizliklar ust uste gelince simetrim bozuldu diyim
Soran
+1 yıl
Tılsım yaptırıyım ben en iyisi yoksa ölecem başıma o kdr değişik şeyler geliyorki sanada geçmiş olsun sende tılsım yaptır
Cevap sahibi
+1 yıl
Sagol, Ben tilsim olmusum zaten ya tilsim ne ise yarar bana artik sen yaptir nazar cok kotu bir seydir insani mezar bile sokar
Cevap sahibi
+1 yıl
Mezara*
Soran
+1 yıl
Yaşın kaç?
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnşirah süresini oku rahatsız oluyorsan bir şey vardır
Yok yyya onlar yaramaz avuç içine nas felak oku üfle 33 kere nas 33 felak, anne ismini söyle falanca kızı felan üstümde kem göz renkli göz nazarı varsa onun için niyet et öyle