Arkadaşlar herkese merhaba;
DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUN LÜTFEN
13 yıldır evliyim 1 tane çocuğum var elinizden öper eşimle güzel bir hayat geçirirken eşimin bir anda değiştiğini fark ettim saçlarını boyatması özgürlük istemesi gibi bazı durumlarına şahit oldum bir keresindede senin soyadını taşımak istemiyorum dedi fakat bu durumların altında yatan annem ve babamın ayrı olması ve biraz sorumsuz olmalarından dolayı istemediğini söylemişti aradan zaman geçti fakat daha farklı davranışlar sergilemeye başladı. Birgün maaşları aldığımızda eşimin telefon faturası yatırmak için sisteme girdiğimde 375 tl telefon faturasının olduğunu gördüm tabi bu zamana kadar aramızda çok ciddi bir sorun yoktu. Detayları incelediğimde bir telefon numarası ile 12 saat görüşmesini yakaladım kendine sorduğumda ken küm etti tartıştık kişiyi buldum 3 çocuklu bir adam çıktı adamla salı günü yüzleşeceğiz bu arada tabi arada bu olay ortaya çıktığı için benden boşanacağını söyledi. Ortada bir çocuk var sonuçta ne yapacağımı şaşırdım. Adamla kendimi mukayese ettiğimde karakter ve fizik olarak 3 e katlar 5 le çarparım yaşım 36 adamın yaşı 50 ne medet umarsın çözebilmiş değilim. Herşeyse çok büyük tartışmalar çıktı bu olaylar üzerine ailesinin haberinvar ve halen beni aramadılar amcası benden yana bu arada aradan 3 hafta geçti kendisine bu evden gideceksin çocuğumla beraber yaşayacağım ve sen olmayacaksın dedim özür diledi hattını değiştirdi tabi şu an o herifle görüşüyormu bilmiyorum öğreneceğiz önce tamam gideceğim dedi sonra 1 ay bana müsade et dedi ama kimse kimseye karışmayacak dedi aradan 10 gün geçti normale dönmeye başladı ben boşanmak istemiyorum çocuk var dedi seni istemiyorum dedi şimdide evde benim arkamdan pek ayrılmamaya başladı ama hep bir mesafe var arada işte şunu yapayımmı bunu yermisin içermisin bazı şeyleride ortak yapmaya başladık tabi benimde hatalarım var yok değil o çalışırken mesela evin bazı şeylerine yardımcı olmadım bazı şeyleri yapmaktan kaçtım arkadaşlarıma benim değişmeyeceğimi beni istemediğini sevmediğini söylemişti bu arada 10 gün önce ama şu an daha ılımlıyız. Tartışmıyoruz kavga etmiyoruz ama arasına ağız dalaşına giriyor bende ben suçlu değilimki yani saçma sapan sorunlar çıkıyor bazen Ben sonuçta eşimi seviyorum ama kafamın bir tarafınıda bu durumlar kemiriyor salı gününe kadar sıkıntılıyım. Adam diyorki ortada bir yanlış anlama var 12 saat görüşmenin nasıl yanlış anlamaması olmalıki çözemiyorum. Eşimi kendime nasıl dönderebilirim bilemiyorum evde 2 yabancı gibiyiz ama bazen ağzından hayatım kelimesini kaçırıyor benimle sürekli ilgilenmeye çalışıyor ama aramızda kocaman bir duvar varı yapacak ben bir şey yapmadım. Ben suçluymuşum gibi davranmasından sıkıldım. Bana öneriniz ne olur? Teşekkür ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer