Gece ormanda kurt sürüsü mü görseniz, yaban domuzu sürüsü mü görseniz yoksa boz ayı mı görseniz daha çok korkarsiniz?
Kurt sürüsü
Domuz sürüsü
Boz ayı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gece ormanda kurt sürüsü mü görseniz, yaban domuzu sürüsü mü görseniz yoksa boz ayı mı görseniz daha çok korkarsiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayıya hareketsiz kalırsan bir şey yapmaz
Domuzlar da tehlike arz etmedikçe saldırmaz
Kurtlar sıkıntı. Çünkü sürüler ve önlem almazsak parçalarlar
Şimdi domuz tehlikeli ama o kadar da degil. Kurt sürüsü özellikle kış ve gece ise çok çok çok tehlikeli. Yatırım tavsiyesi değildir. Ayı da kurtlarla aynı şekilde tehlike arz ediyor. Öyle durursan saldirmaz falan bence saçma. Ayıyla kurtta yüzde yüz sıçtın ahshdhdhx
Yok ayı görünce hafif eğil ve hareket etme bir şey yapmaz. Ben de ayıyim ordan biliyorum jjdjd
Dostum bende ayıyım ama biz şehir boz ayisiyiz. Yaban boz ayısında tutmaz o taktikler:d
Ayının beni görünce ki eşgal
youtube.com/shorts/OOCMordWzfI?si=RpFolSLk7hwZLoDb
Hadhdhdhshs
Domuz sürüsü gördüm yönleri ben değilsem korkutmaz. Kurdu sürü olarak değil ama tek başına gezerken gördüm oda korkutmaz genel olarak. Ama ayı büyük sıkıntı. Onu görürsem tırsarım.
Şimdi domuz tehlikeli ama o kadar da degil. Kurt sürüsü özellikle kış ve gece ise çok çok çok tehlikeli. Yatırım tavsiyesi değildir. Ayı da kurtlarla aynı şekilde tehlike arz ediyor. Öyle durursan saldirmaz falan bence saçma. Ayıyla kurtta yüzde yüz sıçtın ahshdhdhx bu da benim düşüncelerim dostum.
Kurt 12 kalibre tek kurşunla anında yığılır. Ayı ise birkaç kurşun yemesine rağmen saldırmaya devam edebilir. O açıdan kurt korkutmaz dedim çünkü ben avcıyım bir kurtla ancak av sezonunda arazide av yaparken karşılaşabiliriz tüfeğim yanımda dolu şekilde hazır olur. O yüzden korkutmaz dedim saldırmak isterse kurt ölür.
Hmmm , avciymissin. Hangi bölgelerde av yaptın, nasıl ayı görmedin? İkinci düşünce olarak da evet tek kurt kolay ölür, ama sürüsü hakkında bir şey diyemiyorum. Kış aylarında kuduruyor kurtlar. Açlıktan her şeyi parçalayacak durumda oluyorlar (sürü hâlinde ) Tehlikeliler. Ayı tabii ki korkunç zaten başlı başına.
İç Anadolu da sezonları açılınca yaban domuzu avı yapıyorum. Kurt sürü halinde olursa da sorun değil bizde sürü halinde avlanıyoruz😃
Ayı çok güçlü bir yaratık. Birkaç kurşun yese bile birkaç dakika daha canlı kalıp koşabilir saldırabilir. Vursan da sonuç farklı olmayabilir vurulduktan sonra ki saldırısında öldürebilir ağır yaralayabilir. Hiç karşılaşmadım ayılar daha çok Karadeniz bölgesinde görülüyor ülkemizde.
İc Anadolu'nun neresi, bence de haklısın. Ayı en tehlikelisi bu açıdan düşününce. Ben av yapmıyorum ama av yapanlarla birlikte ormanlarda çok gezdim. Bende iç Anadolu'da yaşıyorum. Bizim orada iç Anadolu'nun nadir sık ormanlik yerlerinden biridir. Domuz avına çıkıyoruz. Bazen elime silah alıp yazları dağa çıkıyorum. Gece kampta yaptım. Vaşak, karakulak, domuz kurt hepsini gördüm. Ama tehlike arz etmedi. Denildiği üzere iç Anadolu'da ayı yok. Ama ben internette araştırdım Nevsehirde boz ayı köye inmiş, Yozgat Sorgun da köye girmiş saldırmış. Ankara 'da zaten var popülasyon. Ne olur ne olmaz yani yine de. Ben de bizim orada ayı oldugunu ispatlamaya çalışıyorum. Sadece meraktan. Fotokapan falan kurucam. Olduğuna eminim shdjdjs.
Bence esas tehlike yaban domuzları bizim için. Çünkü sayıları çok ve sürü halinde ki koşularında istikametlerindeysen büyük problem. O dişleri çok keskin ve çok güçlü vururlar. Ama kafaları çok büyük olduğu için hedef büyük oluyor vururken sıkıntı olmuyor bize doğru koştuğunda tek ise. Azılı olanları kurttan daha tehlikeli çünkü insandan korkmazlar kurtlar ise insandan korkar görünce uzaklaşır.
domuzlarla ayilarla aram iyidir ya
Nasıl ya
Domuz köyü hiç acımazlar
Kötü*
Ayıyla kurt , acır mı? Kurtlar ne der fhjjkb kardeşim , sana üzüldüm ben seni yemicem ya yoluna git mı derler hehehe
3 ünede aynı tepkiyi veririm