📍Adalet yok bitmiş
📍Ekonomi kötü her şey pahalı
📍Sağlık sistemi bitmiş randevu alınmıyor
📍Eğitim sistemi bitmiş okusan da fayda etmiyor torpil lazım
📍Kadın cinayetleri günden güne artiyor
📍Kültürel yozlaşma mülteci sorunu Suriye Afgan bütün Arapları doldurmuşlar
Benim aklıma gelenler bunlar bunlara çözüm bulabilirsek ülke birazcık rahat eder gibi !
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ülke bu saatten sonra düzelmez 100 sene geriye gitmiş şu an
Ya 100 sene geriye gitse gene iyi 1000 yıl geriye gitmiş resmen çok kötü çok 20 yılda bile düzelmez
maalesef öyle imkanı olan Ülkeyi terk ediyor
İmkanı olmayanlar da kaderine razı olup asgarî ücretle çalışmaya geçinmeye çalışıyor okumaya okutmaya çalışıyor
Afrika da mısın
bir tedavi için
başka ülkeye giden mi var..
Randevu alamıyorum afrika'dayım mı dedim ben sana
direk acile git
Acilen çok ilgilenmiyorlar ki ilaç yazıp gönderiyorlar eve gitsen de fayda etmiyor
geçmiş olsun
inşallah düzelirsin
Ben düzelirim de ülke düzelmez be hacı
Sağ ol bu arada
senn saoll
wallahi iyiyiz
bayrağımız yukarıda
dinçleşiyoruz.. duacı oll..
merhaba
Cehalet ve yolsuzluk çok hakim bu ülkede, o yüzden asla düzelmez, toplum düzelmezse yöneticek kişiyi nasıl düzgün seçsin? Ayrıca şahıs rejimini doğru bulmuyorum, parlementer sisteme geçilmesi lazımdı
Cahili aptali hirsizi kasaktersizi bol olan. ulkeler hayat boyu duzelmez
İnsanlar kendini düzeltmek istediğinde düzelir. Yoksa bir iki kişinin istemesi ile olmaz o iş
Reco gitsedr nah duzelir artik
Adam ülkenin içine sıçtı 20 yılda bile düzelmez o kadar vahim ülkenin hali
Tr 200 yil geriden geliyor
Son soyledigin madde dosinda durumlar hep oyleydi
Hayır asla sana katılmıyorum bu kadar kötü değildi ben eskiden her şeyimi alabiliyordum yani zengin değilim eskidendi ama rahatlıkla olabiliyordum bir şey alırken 10 kere düşünmüyordum çoğu arkadaşım da böyleydi çevrem de böyleydi ve artık geçim sıkıntısı çeken çok var orta tabaka bitti bir zengin bir de fakir var
Bana katılıp katılmaman çok da önemli değil zira ben de senin sözlerine katılmıyorum Bu ülkenin eğitim sistemi daha önce iyiydi demek çok yanlış Aziz Nesin ne demiş Bu ülkenin %60'ı aptaldır neye göre eğitim güzel peki geçim sıkıntısı diyorsun geçim sıkıntısı Her insanın her ailenin ekonomi durumuna göre değişiyor benim ailem ekonomi düzeyi çok iyi değildi orta bile değildi sosyal yardım aldığımızı da açıkça söyleyebilirim Sen misal hastane randevu alamıyorum diye şikayet ediyorsun E daha önce de hastane sıkıntıları vardı sanki dört dörtlük bir ülkede yaşıyormuşsun gibi algıya hiç gerek yok son madde dışında
Oho sen ayakta uyuyorsun gerçekten sana göre nefes almak bile lüks kafelere gitmek lüks insanların ekmek alması lüks bu ne zaman yüksek evde insanlar temel ihtiyaçlarını almıyor ki istekleri ne zaman ayırsın benim her hafta rahatça sinemaya gittiğim günler oluyordu öğrenciyken şu an yanından geçemiyorum gitmeyi geç ben sadece örnek veriyorum ve çevremde de görüyorum başkalarının ağzından gitmiyorum çok kişi çok zor durumda Allah sonumuzu hayır etsin Evet eskiden de sıkıntı vardı alınmıyordu ama şu an hiç alamıyorum randevu
Ya arkadaşım sen randevu alamamaktan şikayetçisin Eskiden çok iyiydi demek de çok yanlış Eskiden millet cenazesini alamıyordu Onu demeye çalışıyorum
Hastaları rehin alıyorlardı bırakmıyorlardı öyle bir sorun yok Allah'a şükür Tek derdimiz randevu olsuun
Benim annem 10 yıl boyunca akciğer kanseri tedavisi gördü Devlet bir kuruş dahi almadı Nereden Nereye
Ya tamam eskiden o açıdan kötüydü ama teknoloji gelişmemişti şimdi sanal alem var her şey kamerayla duyuruyorlar yani sosyal medya var kitle iletişim araçları yapamazlar eskiden kimi neyden haberi vardı o dönemin şartlarına göre yorum yapalım
Ben hayat pahalılığından bahsediyorum herkesin özel hastaneye durumu müsait olmayabilir Mesela benim durumum yok çoğunluğun yok zaten ekonomi bitmiş
Ne güzel söylüyorsun Eskiden teknoloji gelişmemişti Millet sadece üretime dayalı ya da çiftçilik üzerinden kazanç elde ediyordu Şimdi dediğin gibi teknoloji gelişmiş sanal alem dediğin şey para kazanmak için müsait hale gelmiş en kötüsü tiktok'ta video çekiyorsun canlı yayın açıyorsun hiç kazanılmayacak paralar akıp duruyor oralarda fakire ekonomi her zaman kötüydü bundan 2 yıl önce Hyundai Accent ikinci el araç 15.000 TL'ydi bugün 350 bin TL petrol fiyatları ₺3'ydi bugün 37 40 TL Eskiden 2 yıl öncesine kadar ev fiyatları 70.000'den başlıyor 350.000 TL'ye kadardı Şimdi 700.000'den TL'den başlıyor 25 milyona kadar iPhone kullanıyor millet 60 bin liralık herkes değil ama bunu alan nasıl bir ekonomi içinde hayretler etmiyor muyuz ekonomi bitmiş diyoruz gördüğümüz tablo çok farklı
Bekliyoruz...
Savaşma seviş canım
Düzelmezz aga