Görümcem yeni taşındı. Evleniyor. Kayınvalidem sen de gelir misin diye sorduğunda şok oldum. 8 aylık hamileyim nasıl temizlik yapayım. Anne benim ağrılarım var dedim ama resmen trip atıyor. Eşime de anlatmadım ama ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl8 aylık hamilelik dönemi son derece hassas bir dönemdir ve sağlığınız ve bebeğinizin sağlığı önemlidir. Temizlik gibi fiziksel aktiviteleri yaparken dikkatli olmanız gereklidir. İşte dikkate almanız gereken bazı önemli noktalar:
1. Doktorunuzla Konuşun: Hamilelik döneminde herhangi bir fiziksel aktiviteyi yapmadan önce doktorunuzla konuşmalısınız. Doktorunuzun tavsiyelerine uyun.
2. Fiziksel Rahatsızlık: 8. ayda karın büyümüş olabilir ve bu dönemde belirli pozisyonlarda uzun süre durmak veya eğilmek rahatsızlık verebilir. Eğer temizlik yapmayı düşünüyorsanız, sık sık mola vermek ve dinlenmek önemlidir.
3. Kimyasal Maddelerden Kaçının: Temizlik sırasında kullanılan kimyasal maddeler hamilelik sırasında zararlı olabilir. Bu tür maddelerden kaçının veya koruyucu eldiven gibi güvenlik önlemleri alın.
4. Yardım İsteyin: Ailenizden veya arkadaşlarınızdan yardım isteyin. Kayınvalideniz veya görümcenizle bu konuda açık iletişim kurun. Yardım alarak işleri daha kolay hale getirebilirsiniz.
5. Sık Sık Ara Verin: Temizlik sırasında sık sık dinlenme molası verin ve yeterince su için.
6. Kendinize İyi Bakın: Kendinize ve bebeğinize iyi bakmak önemlidir. Gerektiğinde işleri bir kenara bırakın ve dinlenmeyi unutmayın.
Sonuç olarak, hamilelik döneminde temizlik yapmak zorunda hissediyorsanız, bu işleri dikkatli bir şekilde yapmalı ve doktorunuzun tavsiyelerine uymalısınız. Ancak, yardım almak veya temizlik işini daha sonra yapmak gibi seçenekleri de düşünmelisiniz. Sağlığınız ve bebeğinizin sağlığı her şeyden önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe terbiyesizlik ya
Eşine kramplarindan ağrılarından bahset
Kendi evinin işini zor yaptigini çok çabuk yoruldugunu söyle sık idrara çıktığını ve agirlastigini söyle
Ve bu teklifden ve yaptıkları tripleri anlat
Çok gitmek isterdim yardıma ama bu şekilde onlara faydamdan çok zararım dokunur diyebilirsin.
Sen iki canlisin ve ağır kaldırmak yer süpürmek
Sürekli eğilip dogrulmak seni extra yorucak ve kasılmalar yasiyacaksin.
Eskiden biz oylemiydik derlerse
herkes bir değil dersin
Kapı eşiğinde bı başına doguran insanlar eskide kaldı bu dikkatsizlikler yüzünden bebek olumleri çoktu dersin
Bu nasıl bir düşüncesizlik ya
İnsan düşmanina yapmaz bence
Sen yinede tatlı dilli ol04 Yorumla
Soran+1 yılEşime yeni anlattım çok sinirlendi. Kayınvalidemi uyardı ve kayınvalidem şu an beni suçluyor oğlumla aramı açıyorsun diye. Delirtecek beni güzellikle söyledim nerelere çekti
- +1 yıl
Büyüklük sende kalsın insanın kendini saygılı bir şekilde savunması Saygısızlik değildir. İnce düşunceli biri olsaydı seni değil kendini suvçlardı.
- +1 yıl
Senin uzulmemen gerekiyor sana bu vaziyetde eziyet etmemeleri lazım
Sakın kendini bırakma olur mu senin sağlığın şu an herşeyden önemli
Sen tüm kadınların en mükkemelisin 🌸 eşine çocuguna ailene sımsıkı sarıl asla bırakma
Banada şans dile inşallah senin gibi. Güçlü bir anne olabilirim.
Seni çok seviyoruz ❤️ bebisede kocaman sarıl
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy tabii ki de gitme Allah korusun olur ya erken falan olur ikinizi de etkiler kayınvalidene görümceni temizlesin görümcenin eşinin ailesinin tarafı yok mu o da gelsin niye bu kadar insanları kullanıyorlar adamın karnını burnunda nereye gidecek arkadaş eşin anlaştığı bir deliler söyle eğer kayınvalidem bir laf derse hemen sana yüklenmesinler dedin ya dolduruşa çabuk gelirler cana aç söyle böyle böyle biraz sancım ağrım var de gelemiyorum kusura bakma de onu da hallet şimdi o da sana trip atmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılEşimin taradı olmaz olur mu o kadar kalabalıklar ki ama kayınvalidem açık arıyor resmen. Eşime yeni anlattım çok sinirlendi. Kayınvalidemi uyardı ve kayınvalidem şu an beni suçluyor oğlumla aramı açıyorsun diye. Delirtecek beni güzellikle söyledim nerelere çekti
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDalga mı geçiyorsun de. 😂 boş ver hayır cevabını kaldırmak zorunda Allah'ım ya. Sen görümcenin bilmem nenin evini temizlemek zorunda değilsin. Trip atsın istediğini yapsın. Çocuklaşmış.. yardıma ihtiyacı varsa oğlunu çağırsin.. elin kızını değil. Sinirlerim bozuldu. Sınırlarını çiz ona karşı. Nasıl dersen istemediğin her şeye ama her şeye hayır diyerek tabi ki.
05 Yorumla
Soran+1 yılEşime yeni anlattım çok sinirlendi. Kayınvalidemi uyardı ve kayınvalidem şu an beni suçluyor oğlumla aramı açıyorsun diye. Delirtecek beni güzellikle söyledim nerelere çekti
- +1 yıl
Eşinin seni savunuyor olması çok güzel. Bir şeylerin farkına varmış, olgunlaşmış..
Soran+1 yılEşim Allahtan onlar gibi değil
- +1 yıl
Sevindim senin adına. Böyle eş bana da nasip olur inşallah 🙏😂
Soran+1 yılİnşallah gönlünüze göre olsun 😊
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
13Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılgitmeyin hamilesiniz siz... bebeğinizi ve kendinizi düşünün
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bebeğimi zor buldum zaten. Tüp bebek tedavisi ile oldu bir şey olur diye çok korkuyorum
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılGitme kim ne diyecek sana bu halinle temizliğe mi gidilir gadası
01 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapacağın şey belli düşünmene bile gerek yok gitmiyceksin bebeğinin sagligi herşeyden önce gelir ister darılsın ister küssün bu son aylarin ve dikkat etmen gerekiyor şimdiden hayırlı olsun güzellik 🌺 rabbim sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
18 Yorumla
Soran+1 yılEşime yeni anlattım çok sinirlendi. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kayınvalidemi uyardı ve kayınvalidem şu an beni suçluyor oğlumla aramı açıyorsun diye. Delirtecek beni güzellikle söyledim nerelere çekti
- +1 yıl
Seni okadar iyi anlayabiliyorum ki ben bu dediğin şeyleri 10 yıl çektim. En sonunda yuvam yıkıldı kaynanam yüzünden rabbim sabır versin gerçekten çok zor oluyor onu çeken bilir zaten ne yaparsan yap hep suçlu oluyorsun insan evlenirken sadece eşiyle değil ailesiyle de evlenmiş oluyor
Soran+1 yılMaalesef doğru. Eşim yanımda o konuda şanslıyım. Üstelik bir de torun hasreti çekiyordu tüp bebekle bebek sahibi olduk
- +1 yıl
İşte en önemlisi bu zaten eşinin arkanda olduğunu hissetmek bu sana güç verir ben bunu eşimde göremedim maajesef ya hep sustu ya kaçtı ben birşeyleri duzelmek için heo tek başıma mycadeke ettim çünkü eşim tam bir ana kuzusuydu otur diyince oturur kalk diyince kalkar bir duruşu yoktu benim cabakamamda bir sonuç vermedi zaten kaynanamın istediği şeyde buydu amacına ulaştı ve geldiğim nokta bu oldu belki yuvam yıkıldı ama kendimi buldum diyebilirim çünkü ben kendimi bukadar değersizleştirğim bir zaman hiç olmadı şimdi daha huzurlu daha mutluyum çocuklarım yanımda çok şükür bundan iyisi can sağlığı diyelim nasipten öte yol yok demişler inşallah siz yavrunuzla birlikte çok mutlu olursunuz eşinin kıymetini bil ksynananida bırak kendi haline kafana takma olur mu siz bir bütün olursanız hiç kimse size zarar veremez bu bütünlüğü koruyun gerisi hallolur zaten
Soran+1 yılÇok haklısınız. Biraz mesafe koymayı düşünüyorum. Eşim de destek sağolsun. Son günlerimi huzurlu geçirmek istiyorum
- +1 yıl
Aynen öyle gülüm en güzelini yaparsin. Hiç bir şey senin mutluluğundan daha önemli değil bunu unutma rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah 🙏
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Korkularım vardı ama eşimin desteği olunca onlar da azaldı en güzeli mesafe koymak
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemen gerekeni demişsin. ağrıların varsa gitme. Bazıları 8 hatta 9 aylık hamileyken bile iş yapabiliyor. ama sen kendini iyi hissetmiyorsan gitme. Bence ne olur ne olmaz eşine de söyle ama şikayet eder gibi deme. Annen böyle dedi benim de ağrılarım var gidemem dedim gitmedim de. Haberi olsun. Kayınvaliden nasıl biri bilmiyorum fesatsa falan çocuğu dolduruşa getirmesin. Esin senden duysun
01 Yorumla
+1 yılCanım benim öncelikle Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Millet hamile değilken bile gitmiyor da 8 aylık hamileyken gidilir mi hiç. Hem istesen de çok yardim edemezsin ve sağlığın için ikide bir dinlenmen gerekir sonucunda aman aman da yardımın dokunamaz. Eşin anlayışla karşılar bence. Kesinlikle gitme.
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim sağolsun destek oldu kayımvalidem bu sefer oğluyla arasını açmakla suçladı beni. Bebeğim benim için çok kıymetli zaten geç buldum tüp bebek ile oldu bir şey olur diye çok korkuyorum en iyisi uzak durmak
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKız doğuma kalmış 1 ay kalmış karnında burnunda ne temizliği güzelce dinlen ben 9 ay boyunca elimi sıcak sudan soguk suya bile sokmamıştım 1 kez hamile kalıyorum tadını çıkardım
01 Yorumla
Soran+1 yılTatlı dilli olmaya çalıştım hep ama üzerime çok geliyor artık. Eşime yeni anlattım çok sinirlendi. Kayınvalidemi uyardı ve kayınvalidem şu an beni suçluyor oğlumla aramı açıyorsun diye. Delirtecek beni güzellikle söyledim nerelere çekti
Kim evlenecekse o temizlesin az çok olacak o kadar koşturmaca yorumla kızı yapsın evlenecek diye hazıra mı konacak madem aile olmuşlar kendi akrabalarından çağırsınlar
Kızın hiç arkadaşı mı da07 Yorumla
Soran+1 yılTakmamaya çalışıyorum bir de torun hasreti çekiyordu tüp bebekle bebek sahibi olduk
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
Sen çok yüz vermişsin
Kendini sevmeyi ogrenememissin kendine değer veren bı kadın ister hamile olsun ister olmasın kendini istemedigi birşeye zorlayan birini tepki koyar neden kendiniz için yasamiyonuz kaynanız kim oluyor gorumcen eli ayağımı tutmuyor kalksın evini toplasın10 YorumlaTamamen düşüncesizlik, hamile olduğunu bile bile böyle bir şey söylemesi bencillik. Bu durumu eşinle konuşmalısınız bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani torun hasreti de çekiyorlardı tüp bebek ile hamile kaldım. Şu durumda üzerime düşeceğine gelmesi beni çok şaşırttı
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılKayınvaliden son derece terbiyesiz bir kadınmış. Gitmeyeceksin tabii ki. Çocuğunu düşüneceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki bebeğimi düşünüyorum üstelik uzun süre sonra tüp bebek ile tedavi olarak bebek sahibi oldum ve bu davranışı yapıyor bize
+1 yılEşine söyle ağrılarım var bi faydam olmaz o kalabalıkta ayak bağı olurum annemle sen konuşur musun diye rica et 😉
01 Yorumla
+1 yılÇok tınlama konuşmuyorsa bırak konuşmasınlar. Hamile olmasan bile o işleri yapma yükümlülüğün yok. Sen köle değilsin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşine anlat.
Vicdansız ise sen de bunun gizli kalmasına izin verme
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım bu sefer de oğluyla arasını açmakla suçladı beni
- +1 yıl
Sen geri çekil. Muhatap olma. Hamilesin. Keyfini bozma
Soran+1 yılÖyle yapacağım. Bebeğimi geç buldum zaten. Tül bebek tedavisi ile bebek sahibi olduk ondan değerlisi yok şu an
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Uzak dur. Canını sıkma. Keyfini bozma.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Eşine söyle annesini arasın ben göndermiyorum desin
02 Yorumla
Soran+1 yılEşime anlattım ve kaımvalidme daha da sinirlendi
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılAyy gitmiceksin tabiiii..
İstedikleri kadar trip atılsın senin karnın burnunda05 Yorumla
Soran+1 yılYok gitmeyeceğim ama işleri çok büyüttü kayınvalidem. Eşime yeni anlattım çok sinirlendi. Kayınvalidemi uyardı ve kayınvalidem şu an beni suçluyor oğlumla aramı açıyorsun diye. Delirtecek beni güzellikle söyledim nerelere çekti
- +1 yıl
boş ver ya, gelip geçer. Sen kendine odaklan, birazda mesafe koy arana kayınvalidenle, vallaha ne düşünürse düşünsün sana saygısı hele ki bu halinde saygısı olmayan kadından ilerde daha büyük problem olacaktır. Koy sen hazır nazır ortam oluşmuş mesafeyi
Soran+1 yılMesafe koymaya çalışacağım umarım işe yarar. Daha da büyütmesin de başka bir şey istemiyorum
- +1 yıl
Üç maymunu oyna.
Görmedim. Duymadım. Bilmiyorum
🙈🙉🙊
Ben 36. Cı hafta spontane doğurdum, biride desin ki bana gel evi temizliyelim. Bunu teklif etmesini bile hakaret sayarım
Soran+1 yılÇok haklısınız. Üstelik tüp bebekle uzun zaman sonra bebek sahibi olduk
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır gitme, öyle işmi olur, yüzüp kuyruğuna gelmişsin, Eşin konuşsun
09 Yorumla
- +1 yıl
Ay... konuşmasin o kaynana.. gitme doğuma kadar.. stres yok hamişim, sıkıntı yok.. bebişin çantasını hazirla.. yıka, ütüle.. doğum çantasını hazırla senin zaten telaşın var... düşünme onları
Soran+1 yılEşim de destek bu konuda sağolsun annesinin farkında ama işte gereksiz bir stres yarattı kayınvalidem.
- +1 yıl
Kaynana gereksiz varlık dicem, kocayı nasil bulacaz sonra jjsjsjs şaka yapıyorum... hazırlanmi çantanı
Soran+1 yılÜstelik tüp bebek ile hamile kaldım yani kayonvalidemin gözü gibi bakacağına üzerime geliyor
Soran+1 yılHazırladım hazırladım hazırım doğuma 😊
- +1 yıl
Düşünme sennn🌸bebiş de huzursuz oluyor
- +1 yıl
Uzat ayaciklarini.. al eline çikolata kavonuzunu kaşıkla
Soran+1 yıl😊😊 Teşekkür ederim desteğiniz için
Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı. Hamile olmasaydınız bile gitmeyin derdim. Yani ben en azından öyle yapardım.
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmiyor ama torununa da acımıyor üstelik tüp bebekle bebek sahibi olduk
Soran+1 yılHayır tabii ki
Soran+1 yılEşime söyledim sinirlendi. Kayınvalidem de aralarını bozmakla suçladı beni
Çüş yani ay böyle sorular görünce sinirlerim tepeme çıkıyor. Hâlâ böyle sığ insanlar var mı ya
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef var. İyice üzerime geliyor artık. Eşime yeni anlattım çok sinirlendi. Kayınvalidemi uyardı ve kayınvalidem şu an beni suçluyor oğlumla aramı açıyorsun diye. Delirtecek beni güzellikle söyledim nerelere çekti
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiiki de eşinle konuşup gitmek istemediğini soyliceksin. Ayrıca kimsenin böyle bi durumda trip atmaya hakkı da yok. Sonuç olarak koca koca insanlar yapiversin temizliğini bi zahmet.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen kendini biliyorsun sonuçta kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilsin ki boş ver son zamanlarinmis bak strese sokma kendini boşu boşuna
Soran+1 yılEşim yanımda o konuda şanslıyım çok fazla takmıyorum
+1 yılanneni arayıp.
torununu dinlendiriyorum anne şimdi bende uzandım.. ağrılarımla ilgili doktor bol bol dinlenmem gerektiğini söyledi diyebilirsin..👍00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCok dusuncesizler gercekten. Gitme tabi ki sagligindan ve cocugundan onemli mi? Kendilerine yapilsa hoslanmayacaklari seyi simdi yapiyolar. Anlamiyorum bu insanlari
01 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki önemli eğil üstelik tüp bebekle uzun süre sonra bebek sahibi olmuşken benim için bebeğimden değerli bir şey yok. Ama kayın aliden o kadar üzerime geliyor ki artık dayanamıyorum
- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılSanamı kalmış gitme. Ben bu işte bir fesatlık düşünürüm
01 Yorumla
Soran+1 yılBir fesatlık maalesef var. Eşime yeni anlattım çok sinirlendi. Kayınvalidemi uyardı ve kayınvalidem şu an beni suçluyor oğlumla aramı açıyorsun diye. Delirtecek beni güzellikle söyledim nerelere çekti
+1 yılTanıdık temizlikçi kadın varsa evin konumunu gönder kayınvaliden ödesin.
10 Yorumla
+1 yılgidiyorsan da kus böyle orta bir yere çağırdıklarına pişman olsunlar
10 Yorumla
+1 yılSen de aklını kullan ve gelmiyorum de çok zor değil
00 Yorumla
+1 yılHamilelikten dolayı rahatsızlıklarim var gelemem de
00 Yorumla"Temizlige değil ama cayinizi icmeye gelirim" de kudurt kaynanani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Kayinvalidenle, görümceni üst, üste koyup, karbon kağıtsız çoğaltmak lazım. O rus bu bunlar.
00 YorumlaEvlilik ve çocuk yapmak için cidden ehliyet gerektiğini düşünüyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Neden
+1 yılNeden eşlerin anneleri sorunlu oluypr anlamıl değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirek Hayr gelemem de şimdiden biraz kendine saygın olsun yoksa bebeğine saygın olsun lütfen hemen ara Hayr gelmeicem de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa gitme sakın kızıyla birlikte temizlesinler gündelikçi tutsunlar aaa.
01 Yorumla
Soran+1 yılEşime söyledim kayımvalidme bu sefer aramızı açmaya çalışıyorsun diye suçladı. Bana acımıyor torununa da acımıyor. Eşim ve benim ne kadar hassas olduğumuzu biliyor biz uzun süre sonra tüp bebekle bebek sahibi olduk
+1 yılNe kadar düşüncesiz kadın ya 8 aylık hamile kadın bulaşık bile yıkamamalı. Ben olsam kumandayı bile kendim almazdım😂
00 Yorumla
+1 yılÖyle şey mi olur eşine de söyle kulağı burnunda çocuk Allah bağışlasın bu arada
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Eşime yeni anlattım çok sinirlendi. Kayınvalidemi uyardı ve kayınvalidem şu an beni suçluyor oğlumla aramı açıyorsun diye. Delirtecek beni güzellikle söyledim nerelere çekti
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Kocan ne diyor bu duruma seyircimi
03 Yorumla
Soran+1 yılEşime yeni anlattım çok sinirlendi. Kayınvalidemi uyardı ve kayınvalidem şu an beni suçluyor oğlumla aramı açıyorsun diye
Soran+1 yılEşim destek oluyor Allahtan. Kayınvalidem ama sürekli bir suçlama halinde
+1 yılhadi ordan git mal de ne diyecen
00 Yorumla
+1 yılyapma sana düşmemiş hizmetçimisin sen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ay bu kaynanalar çok fena yaa
00 Yorumla
+1 yılKaynanan delimi ne baksin isene
01 Yorumla- +1 yıl
boş ver gitme
+1 yılGitmek istemiyorsan gitme sonucda hamilesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne temizligi ya. bi s. ktir git de kibarca
00 YorumlaYanlış yapıyorlar yazık eziyet
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle eziyet ediyor
Gidemeyeceğini söyle
00 YorumlaGit sende
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 8 aylık hamileyim, kayınvalidem görümcemin evine temizliğe çağırıyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler