Eşim eski sevgilisinin profiline bakmış, affetmeli miyim?

Merhabalar herkese, Öncelikle çok mutlu bir yuvam vardı geçen haftaya kadar. 8 yıllık bir evliliğim ve 2 çocuğum var. Geçen hafta eşimin bilgisayarında eski sevgilisine ait fotoğrafları gördüm. Sorduğumda hepsini daha önceden sildiğini bu fotoğrafları unutmuş olduğunu söyledi. Bunun doğru olduğuna inanıyorum. Biraz üzerine gittiğimde instagramdan profiline bir iki defa baktığını ama sadece merak amaçlı baktığını belirtti. Çocuğu olmuş mu onu merak etmiş. Evlilik öncesi de kavgalarımız olmuştu aslında bu konuya ne kadar hassas olduğumu da biliyor. Bunun yanında çok iyi anlaşan bir çiftiz çocuklarımızla çok mutluyuz eşimin bana olan sevgisinden de şüphem yok. Ancak yine de eskisi gibi olamıyorum büyük bir soğuma geldi. Kendisini affettirmek için devamlı yanaşıyor ancak içimden artık hiçbir şey gelmiyor. Şu an sadece iki çocuğumun annesi gibi hissediyorum. Sizce atlatabilir miyim bunu veya affetmeli miyim? Çocuklarımda var onları da çok seviyorum onları da düşünmek zorundayım. Sizce ne yapmalıyım? Hiçbir şeye odaklanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim.

Eşim eski sevgilisinin profiline bakmış, affetmeli miyim?