İyi geceler. 34 yaşındayım, aktif bir sosyal yaşantım ve bir kız arkadaşım yok. Evden işe, işten eve yaşayan basit bir insanım. Haliyle düzgün bir kazancım da var.
Evlenmek istiyorum, sanırım kendi başıma birini bulamayacağım. Ailemden, özellikle annemden nasıl yardım isteyebilirim? Utanıyorum, yediremiyorum galiba kendime. Çok belli etmeden söylemenin bir yolu var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bunda çekinecek bir şey yok ki direkt söyle bi kız bul diye
Belki bu kadar basittir, ams çekindiğiim gerçeğini değiştirmiyor.
İyi bekar kalmaya devam et
Yardımcı olmuyorsun. Teşekkür ederim.
Yahu al anneni karşına annecim böyle böyle de sağa sola sor şöyle temiz iyi ailemize yakışır bi kız bul bana de
Bizim aile yapımız pek öyle değil. Daha çok yüzeysel sohbetlerimiz oluyor. Açıklayabileceğim bir şey değil.
Ne diyeceğimi bilemedim 😕
Olsun, denemiş olman bile yeter. Teşekkürler.
Umarım en kısa zaman da evlenirsin 😊
Hayırlısı 🙏
Ya şey demiyor musun mesela birşeyler yaparken sakalasirken felan yok mu evlenecek birileri düzen kuralım diye?
Geçenlerde bir kız sordum. Hadi bi anneliğini görelim falan diye şaka yaptım. Kız da hastaymış, ciddi de bir rahatsızlığı varmış sanırım olmaz falan dediler. Neyse işte sonrasında da takıldım yine, ee işte gösteriyorum beğenmiyorsunuz falan gibi. Ama yok, o kadar yani. Orada kaldı.
Veni şaşırtan şey anneninizin bu konuya hiç el atmamış gibi durması baskı görmen gerekirdi şimdiye.
Pek öyle bir yapısı yoktur. Benim abim var, o da 35-36 yaşlarında evlendi. Ona da karışmadı, birini bulmaya çalışmadı.
Anladım. Sanırım desenizde çok üzerinde durmaz sanırım. Ama bunu acizlik olarak görmeyin yaşınız geçiyor neden bir yoldaşla ilerlemeyesiniz. Yengeniz felan birilerini önerse ne güzel olur.
Aynen öyle şakayla karışık söylediğimde de üstünde durmuyor ya da belli etmiyor. Yengem Çek Cumhuriyeti vatandaşı, burada yaşamıyor bile. Bazen davet ediyorlar gel diye, valla onlara da diyorum bulun birini geleyim diye 🤭 Ama onlardan hiç ümidim yok.
Niyetlendiyseniz illaki birisi denk gelecektir. Buradan da birileri ile denk gelebilirsiniz
Kısmet 🤷♂️ Evet niyetlendim. En son geçen hafta tek başıma tatile gittim. Otelde kaldım, millet kahvaltıya iniyor ailesiyle ben tek gidip köşede yiyip kalkıyordum 🤦♂️ Bir de takıntılıyım acaba biri garipsiyor mudur falan tek olmamı diye düşünmekten stres yapıyordum. Çok yalnız hissettim. Öyle hissetmek istemiyorum, evlenecem. Hayırlısı olsun 🙏
Çok iyi yaa skdjdks sizi anlayabiliyorym tadı çıkmamış sanırım tatilin. Hakkınızda Hayırlısını diliyorum.
Valla hiç iyi değil, gayet üzücü 😅 Tatil de rezil oldu evet. Kısmen anlamakta sorun yok, umarım tamamen anlamazsınız 🙏 İyi bir şey demeye çalışıyorum merak etmeyin 🙏 Teşekkür ederim tekrar,
Anlıyorum anlıyorum problem yok. Bende buradan birisi ile görüşüyorum yine sizin gibi soru sormuştu. Ciddi düşünüp evlenmek istediğini yazmıştı. Bu yüzden dedim buradan da deneyebilirsiniz diye belki böyle değil ama bir yorumda denk gelmek etkileşim almak birşeyler başlatabilir 😊
Aa ne güzel, hayırlısı olsun sizin için de 🙏 Yok zaten yahu böyle bir sorunun altında biraz zor olur gibi, çaresiz gözlüyorum diye düşünürüm. Utanmasam bir de boyumu, kilomu, kazancımı cartımı, curtumu yazıp sorayım 🙄 şakası bile acı verici 😅 Size mutluluklar ama bana bakmayın.
Teşekkür ederim ama olumsuz gidiyor . Takıntılı mıyım bilmiyorum ama espiri anlayışlarımız ve benzeri şeyler tutmuyor. Kötü birisi olmadığını görebiliyorum ama konu çeviremeyen birisi ile zor ilerliyor lütfen siz bulursanız bu şekilde uzun cümleler kurmayı bırakmayın olur mu 🤭
Birde yok yok öyle sormayınca birileri ile yorumlarda denk gelip sohbete taşıyabilirsinzi zor değil. ☺ red edilmekten korkmayın.
Birlikte gülebilmek önemli diye düşünüyorum ben. Hatta belki diğer her şeyden önemli. O yüzden takıntılı değilsiniz bence, haklısınız. Ya da ben o konuda da takıntılıyım 😅🤷♂️ İkisi de mümkün, bilemedim.
Ben o konuda sorun yaşayacağımı sanmıyorum, konuşmayı seviyorum zaten. Hatta burada ses kaydetme olmadığı için muhtemelen şanslısınız. Yeterince ilginç olduğumu da düşünüyorum 🤭 Sizin durum da zormuş. Hani bir süre sonra insan bazen zorlanabilir konu bulmakta, ama sanıyorum sizinki biraz hızlı gelişmiş...
Pek girmiyorum buraya da aslında ama denerim şansımı 😅
Evet Bende sizin gibi düşünüyorum hayat gülerek geçmeyecek belki ama konuşmalarımı lâtifelerimi anlamayacaksa bir anlamı kalmayacak anlaşmak sadece benim söylediğim ve onun anladığı şey demek değil. Konuştuğum kişiler zeki olduğumu söylüyor ama asla eşlik etmiyorlar. Beni çıldırtan şey daha çok bu oluyor. 😅
Genelde konuyu açıyorum ceviriyorum bunları yaptığım halde kitleyebiliyorlar. Sonra sonlandırmak istediğimde ben eleştiriliyorum. Konuşmanız hoş bu yüzden.
Dikkatinizi çeken birileri olursa çıkmak istemeyebilirsiniz 🤭
Dehşet içinde okuyorum... Epey sabırlı olmalısınız. Şahsen ben bir insana espri yaptığımda, açıklamam gerekirse bir daha yapmam 😅 Belli ki olmaz da yani onunla...
Şey çok güzel, anlaşmak sadece benim söylediğim ve onun anladığı şey demek değil, bu. %100 katılıyorum, bunu yapabilen evcil hayvanlar da var malum... İletişim öyle bir şey değil, olmamalı.
Belki de fazla zeki olduğunuzu düşünüyorlardır? 😅 Ya da takıldıkları başka bir şey de olabilir tabi. Tek seferde hepsini gömmeyeyim şimdi.
O kadar hızlı olur mu dersiniz? 😅
Sizin kriter baya keskinmiş. Hxbdh ben 3 kez denerim baktım olmuyor. O saatten sonra olsa da olmaz artık. Ve beni üzen bugün 2. Esprimi de açıklamış olmak.. xjznks
Sanmıyorum kimseyle konuşurken zeka mı o kadar kullanmıyorum eğlenirken düşük tutmaya çalışıyorum ama bu seferde ben keyf alamıyorum. Üstelik zeki olduğuma inanmıyorum taki onlarla konuşana kadar. 😅 (bu biraz küstahça oldu affedin)
Ve beni anlayabildiginizi düşündüğüm için dertlesiyorum Bu yüzden teşekkür ederim ☺
Kim bilir hızı size kalmıştır belkide.
Karşıma kimse cikmiyor evlenmek istiyorum diyenlere tavsiye? ↗
Şöyle bir şey okudum tutacaksa sizde deneyin jjxnxjs
Evet, espri kırmızı çizgimiz 🤭 Siz daha sabırlısınız belli ki. Aslında doğru olan da o. Ahah son şansı kalmış 😅 Mahsuru yoksa, açıkladığınız espri neydi? Merak ediyorum.
Küstahça falan değil, aksine en doğru yaklaşım. Ben zekiyim ya da değilim demek kolay, neye göre kime göre? Mutlaka elinde bir kıstasın olması gerekiyor. Ee bu karşılaştırmaya göre de bir sonuç çıkarmak doğal.
Rica ederim, paylaştığınoz için ben teşekkür ederim.
Bana kaldıysa en az 35 sene buradayız belli ki 🤷♂️
Gördüm, cevap da verdim hatta o soruya 😅 Süper taktik.
Şöyle açıklayabilirim. Ondan bir konuda bana yardımcı olmasını istedim. Ama bu fikir yardımıydı. Fikirden başka herşeyi söyledi bana övgüler yaptı. Bende bana da baya yardımcı oldun daha karar veremedim tarzında birşeyler dedim ve bana teşekkür etti destekleyeceğini söyledi. . Bende aslında öyle olmadığını söyledim ve güldü. O andan beri konuyu toparlayamıyorum. En azından kendi içimde 😅
Yok yok beklemeyin o kadar Ben 30 yaşına değmeden anne olmak için mücadele veriyorum sizde bir kota koyun jxjdns
😅😅 Rezillik. Hani "baya yardımcı oldun daha karar veremedim" şeklinde yardıma vurgu yapılmasa, övgülere karşılık mı sandı diyecem... Ama rezillik 😅
Sonra küstahlık diyorsunuz bir de, bunla kendinizi kıyaslayıp zeki olduğunuzu anlamanız normal. Üzgünüm ama gerçek.
Yani bir hedef belirleyelim tabi ama sorun bende değil ki 😅
Uzunca açıkladığım da karşı bir şey demedi ama övgülere ya da başkasına. 😅
Ahh bilmiyorum benim genelde böyle oluyor ve kimseyle anlaşamayan ben oluyorum.. ama gerçekten ters bir şey yapmıyorum tek istediğim anlaşabilmek ve keyf almak. Bunlarida yapamayacaksam neden bir ilişki yapıyorum zaten tek başıma da gayet iyi götürüyorum. Birde dediklerimi mi açıklayacağım.
Öyle velhasıl. Yordum gece gece de sizi herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim ☺
Bir de ayıp olmazsa ben müsaade istesem? Sabah kalkıp işe gidiciim. Yoksa o düğün falan nasıl yapılacak 😅
Ahaha Müsade Allahtan Hayırlı geceler dilerim dikkat edin kendinize . Tabi etrafınıza da bakar olmak iyi olacaktır 🤭🙃
Anlamamış o hala ne olup bittiğini 😅
Çok haklısınız valla, ki bunlar ilişkideki en temel şeylerin başlarında geliyor 🤦♂️
Estağfurullah çok keyifliydi, yorgunluk falan yok 🙏 Aksine çok teşekkür ederim. Tek derdim yarın mesai olması, yoksa halimden memnunum şahsen 🙄
Güzel dilekleriniz ve hoş sohbetiniz için tekrar teşekkür ederim 🙏 olur tamam bakarak olurum. Size de hayırlı geceler,
Umarım tekrar yolumuz kesişir 🙏 Ya da yazarsınız sebepsiz 😇 Hoşça kalın.
Neyinden utanıyorsun tam olarak utanılacak ne var bunda
Hayatımı paylaşacağım kadını bile bulamamış olmak acizce geliyor gözüme. Yani böylesine önemli bir şeyi bile tek başıma yapamamak...
Hayır be saçmalıyorsun olabilir bulamamışsındır ne var bunda ayrıca annenden yardım isteyecen yabancı birisinden değil ki
Tabir-i caizse görücü usulü evlilikler garip gelirdi bana. Ondan sanıyorum biraz da, ne bileyim. Bir kere bir kız sordum bu kız kim gibi... Anlasın diye, ama olmadı 🤷♂️
Ya olabilir açık açık anlat derdini annene niye dolaylı yoldan anlatıyorsun ki derdini söylemeyen derman bulamaz. Görücü usulu bana da saçma geliyor ama bulamamışsın işte evlenmekte istiyorsun öyle de kendine uygun bi kız bulabilirsin bence
Maalesef, açıkça dile getiremem. Kendimi tanıyorum, pişman olurum sonra.
Valla Bilemicem o zaman hakkında hayırlısı
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim