Aile & Toplum Sizi bir kadınla/erkekle görseler cevabınız ne olurdu? Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İcat ediledi hiç durmadı bu icat yahu 😃 hiç faydalı icat değil ☺️ Sizi bir kadınla/erkekle görseler cevabınız ne olurdu? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. kimsenin düşüncesi umurumda değil. ayrıca açıklama yapmak zorunda değilim. bu yüzden de o kız kimse söylerim 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İcadını uygun bir yerine sokmalı.. Aldatmanın da atası erkekler çıktı! 0 5 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Ooo ağzı bozuk Yorumla Manquer +1 yıl Terbiyeliii . Küfür konuşmam ben Yorumla Ehlivukuf +1 yıl İcadını uygun bir yerine sokmalı.. Yorumla Manquer +1 yıl Burun deliği.. senin için fesat 😂 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Tabi tabi 😃 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Belki akrabam hemen niye aldatan taraf oluyorm belki bana adres sordu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tutamayanın malını tutarlar. sen elimi tutamadıysan en azından çeneni tut!!! 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. arkadaşım derim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kimsenin düşüncesi umurumda değil. ayrıca açıklama yapmak zorunda değilim. bu yüzden de o kız kimse söylerim
İcadını uygun bir yerine sokmalı..
Aldatmanın da atası erkekler çıktı!
Ooo ağzı bozuk
Terbiyeliii . Küfür konuşmam ben
İcadını uygun bir yerine sokmalı..
Burun deliği.. senin için fesat 😂
Tabi tabi 😃
Belki akrabam hemen niye aldatan taraf oluyorm belki bana adres sordu
tutamayanın malını tutarlar. sen elimi tutamadıysan en azından çeneni tut!!!
Göremezler.. Mümkünatı yok.. 😄
Keşke bende görebilsem kendimi derim 😂
arkadaşım derim