AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Taaamammmms
Napıyorsun bakalım
Kahve içiyom sen
Çalışıyorum, yeni mi katılıyorsun buraya
Evet 🥲
Katıldığına memnun değil gibisin
Buradaki insanlarda zeka geriliği var biraz o aklıma geldi üzüldüm
Aslında buradakilerde değil genel olarak zaten zeka geriliği var insanlarda
Haklısın hahahah hoşuma gitti bu 😂
Bir de buna ek olarak "ay sanaldan tanışmam, sanaldan güven olmaz" diyenler var. Kardeşim sanaldaki olan insanlar reelde karşına çıkıyor, aynı kişiler
Konuşalım ama dertleşmek için
Ne derdin var, umarım bugün çiğköfte yemedim diye dert yakınmazsın bana
Ahhahah çiğköfte her gün yerim ama. kilo aldım diye bıraktım 😂
Ben de daha geçen gün yedim, kaç kilosun
Çok kiloyum boş ver 😂
Spor yapıyor musun
Yooo
Kendi sağlığın için neden yapmıyorsun acaba, kendine eziyet ediyorsun anlamıyorum
Yok ya saldım her şeyi
Neden saldın
Uzun hikaye aaaamaan
Hikayenin başlığı yeter
Sevdiğim adamla imkansısız ikimizde seviyoruz ama asla birlikte olamayız artık
Eğer siz gerçekten isteseydiniz şu an beraberdiniz o lafları geçelim lütfen
Öyle değil işte anlatsam uzun hikaye olduğunu ve benim bi ton hata yaptığımı anlardin böyle demezdin 😂ayrıca adam evli aşkım
Şimdi öncelikle aşkım ben miyim adam mı ona göre karar verelim yani 😂
Ya aşkım kelimesi alışkanlık olmuş sory 😂aşkım olan sevdam olan o adam hemde nasıl kara sevda 🙈 ama kavuşmamız imkansız..
Şu kafadan acilen uzaklaşman lazım adam evli evli evli
Biraz empati yaparsan anlarsın nasıl yanlış bir şey olduğunu, aşk meşk deme
Zaten uzunca soluklu bir aşk yaşattı ve psikolojimi bozdu 🙈
Ücretle terapi desteği verebilirim 😂. Siz kadınlarda bu huyunu çok pis, boşuna demiyorlar kadın kadının düşmanı diye
Ben hayatımda ilk defa aşık oldum hayatımda ilk defa bir erkekle cnsel bişeyler yaşadım ve onunla uyudum her şeyin ilki o. Ve ben ona Audi..
Audi değil aidim😂
Bak hala aidim diyorsun. Tamam kadına söyle ki kuma gelebilir miyim
İlla ilklerini onunla yaşadığın için sonsuza kadar onunla olacan diye bir kaide yok
Sonsuza dek onla olacağım diye bir durum elbette ki yok ancak ben çok seviyorum ve bu durum belki onu kaybetmeme sebep. oldu ayrıca kuma olayı mı kaldı canım ya dalga geçmeyin 😂
Kuma olayını dalga amaçlı demiştim takılma ona. Ama bak senin iyiliğin için diyorum bak sonra farklı farklı sıfatlarla anılırsın senin için de ailen için de hoş olmaz. Ve düşünsene evlenmişsin, kocana saplantılı onunla birlikte olmak isteyen bir kadın var ne kadar kötü değil mi
Ya çok kötü bir durum ama bu adam yüzünden kafayı siyirmama az kaldı gerçekte timarhanelik olacağım aşkından.
Ve evlenmem ki ben bu adam yüzünden yani bu kadar aşıkken başkasıyla nasıl evlenirim?# ayrıca kendi gidiyor tam ben hayatımı yoluna koydum diyorum hop bir yerlerden hortluyor
Karısı varken sana mı yürüyor?
Bizim üç senelik bir ilişkimiz bile oldu ne diyorsun😪 karısı varken oldu hemde.. ve çok sevdim canımı ortaya koydum. Canımdan vazgeçtim ben bu adam için ölmek bile istedim.
Ya adamı çok sevdiğim için bir sürü yalan söyledim kaybetmemek için kendim gibi olmak istemedim çünkü kendim gibi olmayınca sevmedi beni. Ve başka şeylerde oldu diye gitti. Sonra geri geldi sonra yine gitti defalarca kısır döngü şeklinde böyle devam etti evet çok düştüm peşine ama o kapıları hep yarım bıraktı.
Bu genç kızların tercihleri çok kötü ya cidden diyorum. Çok kötü tercihler yapıyorlar buna dahilsin sen de. Metresi mi olacaksın, hiç mi vicdanın yok. Bu kızlar cidden garip ya, anlayamıyorum bazen
Ben bu yolu bile isteye seçmedim psikolojik olarak da zaten iyi değilim ama aşktan gözüm o kadar kör bir hâlde ki sadece olsun da nasıl olursa olsun modundayım. Uyussttucu gibi düşün.
Şimdi erkek üçlü için çağırsa evet mi diyeceksin
Ne alaka ya üçlü müçlü
Hayır
Sadece olsun da nasıl olsun modundayım dedin
Yani o anlamda demedim hayatımda olsun eşiyle boşanmasına bile gerek yok
Şimdi erkek dese ki ya üçlü ya da hayatımdan çık, ne diyeceksin
Yaparım
Yaparım kabul ederim ama çıktı gitti zaten hayatımda yok
Biliyorum... Daha da hayatın olmasın bence
*hayatında
Dualarımda..
Bu davranışlarından ilerki yaşlarda çok pişman olacaksın ama neyse
Siyah mı beyaz mı?
Gri desem?
Hayatın normal o zaman
Normalden ziyade ne konuda olduğuna göre değişir
Her konu
Normal değil o zaman. Mesela ilişkiler hakkında o kadar çok bilgim olmasına rağmen adamakıllı bir ilişki yapamadım
Teoride kalmış o zaman
Tam olarak öyle sayılmaz da düzgün ilişki potansiyeli kadın denk gelmiyor
Ve bu zamanda erkekler kadın olmaya başlamış, kadınlar da erkek olmaya başlamış ilişki konusunda
Yeterince sabır gösteremiyorsun , bence zaman ver kendine niyetin neyse karşına öyle insanlar çıksın 🐝
28 yaşındayım, erkek gibi erkek olduğuma rağmen durum bu böyle. Ben de saldım zaten, düşünmüyorum. İlla ben de heyecan peşinde mi koşayım
Düşünme arama , sadece bekle.
Beklemek mi benim cinsiyetimin erkek olduğunu fark etmedin herhalde 😅😅
Oldukça gerçekçi biriyimdir
Bilmem
Bilmem diyorsun ama buradasın