Annenizden babanızdan hiç dayak yedınız mi? hangi cisimle yediniz?
terlik
tokat
oklava süpürge vs
saç baş vs
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Annenizden babanızdan hiç dayak yedınız mi? hangi cisimle yediniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tokat yedim annemden eski sevgilim için. Beni aldatmasına rağmen severken ona gidicem onu istiyorum çaresizliği ile çırpınıyordum bir ara haddimi asınca da bana vurdu
ah ahh aşk bişey işte insanın gözünü kör ediyor. annende biliyormuydu seni aldattığını? :( kaç yaşındaydın peki yakın zamanmı?
bende sevgilim yüzünden kötü oldum annemle, şu an görüşmemizi istemiyo annem ama görüşüyoruz
Yakın zamanda olmasada 3 yıldır aynı travmayı yasıyorum. Annem ilişkimizi adımıma kadar farkındaydı basta ilk sevgilim olduğunu öğrendi sonra baska erkeklerde var mı bunu aldatıyor musun diye sordu çünkü beni hiç öyle bilmiyordu tek erkeğe bağlı kalıp ağlayacağımı, aslında 21 yansıma kadar beni hiç tanımıyordu o çocuğu öğrenince basta bir şey demedi eve ağlayarak geldiğim günlerde dertleşmez olaydım , sonra bitti kızım kesin yani. Yasana erkek mi yok canı cehenneme sen ezik misin diyordu gaz verdi hatta elini salla 50 si tas gibi kızsın şu sarı çiyana kalmadın seni ben sokakta bulmadım dedi ben her ağladığımda ona gittim sevdiğim beni istemesede yalvardım ona ve bunları öğrendi evden kacacaktım sorunlarımı ailemede yansıtıyordum. Kardeşime vurdum sert biçimde babamlada kavga ettim krize girince de gidiyorum Allah belanızı versin dedim bana çok tolerans gösterdiler çünkü ve bunu dediğimde aslında öfkem onlara değildi içimde yasadıklarım yüzünden di o tokatı yediğimde zaten soka girdim odama kilitlendim ve bazı seylerin farkına o gece varmasamda ben 6 subatta sevdiğim adamı unuttum annemle akşamı ettiğim kavgaları bile unutmustum ben anneme ve karnındaki bebeğe bir şey olacak diye korkuyordum. Arada sızlıyor sevdiğimi özlüyorum ama belkide hayırlısı benim için buydu. Kalbimi söktüm ruhsuz bir canavar oldum onlara bişey olmasın ben böyle de yasarım bir şekilde. Allah benden İsyan ettiğim için belki bunları yasattı bilmiyorum
Ben herşeye rağmen ellerini tutardım ama ne zaman sans verdiysem basımı öne eğdi. Onun için ayağına bile kapandım yalvardım o bilerek yapmadı düzelticek düzelicez diye ben kefil oldum bugün annemin yüzüne bakmaya bile utanıyorum belli etmemeye çalışıyorum ama hala canım yanıyor onu damatlıkla o kızla görünce nasıl dayanıcam bilmiyorum sadece Allah'a dua ediyorum bana yapılanların hesabını soracak gücüm yok. Onun adaletine bıraktım ondan yardım istiyorum
Annemin ayağına yani. Kalk ayağa dik dur dedi bana bağırdı ne bu halin dedi. Annem bu konularda gerçekten duygusuz ve erkeğe böyle nasıl anlam yüklersin dedi sen kimseyi sevemeyen kız elin oğlu için dedi. Söylediği hiçbir kelimeyi noktasına kadar unutmuyorum içimden ağlıyorum
Öyle bir durumdu ki doğudan ailemden kaçıp bilmediğim sehire basıma ne geleceğini bilmeden toplayıp bavulu ona gidicektim o noktada yani vurdu bana hak etmiştim
Ama hiç unutmam ben ne zaman bir şey annemden istedim bana almadı ağlatarak döverek eve götürdü ağladığımda odama kilitledi. Kardeşlerime bunları yapmıyor ve bu yüzden ben ağlarken asla birileri görsün veya ağlarken bana dokunsun veya konusmaya calıssın bırakmam ben güvende hissetmiyorum kendimi asamıyorum bunları
çok çok geçmiş olsun öncelikle, annen seni durdurmak kkonusunda son çağre olarak vurmuş sanırım sana, emin ol benim olsa öldürürdü beni keserdi, şuanda olaylar hiç o noktada olmadığı halde 2-3 tokat yedim hemde şu yaşta. senin yerinde ben olsam annem sabah akşam döverdi beni kardeşime falan vursam etsem
3 tane ergenlik çağında yasıt kardeşim var banada zor ufak değiller en küçüğü 18 yasında. Dengesiz vuruyoruz birbirimizi
Pardon 3. Numara olan kız. Kardeşim 2. Ergen. Öfke krizleri geçiriyordum bana satastı biliyordu ilişkimi o an bende ne oldu bilmiyorum neredeyse bir yeri kırılacaktı ölebilirdi
Bu soruyu soran nimokismo delisi değilse ben bu KS yi silip gidicem 😆
Cumartesi günü yedim, o günden beri konuşmuyoruz