Arıza için gittiğim fabrıkada hep avel gördüm. Var mı zeki dediğiniz kirveler etiket , sticker , mimlemek , fişlemek serbest. Gözümüz iki zeki görsün
Burada zeki diyebileceğiniz kirveleriniz var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Demek sen çok korkusuzsun. Demek sen kabadayısın. Demek sen çok yüreklisin. Demek sen bir müptezelsin. Zekilik kim sen kim. Benim kaybedecek birşeyim yok diyen sokak serserisi ve müptezeli olduğunu anlamak zor değil. Canını kaybedettin mi görürsün ne kaybedeceğini. Mezarlıklar senin gibi yürekli zeki insanlarla dolu. En kabadayısını küçük bir mermi işini bitirir. Sana tavsiyem yaşının adamı ol. İnsan ol. Adam ol. Eğer öyle değilsen sorun yok. Sözlerimi geri alırım. Öyleysen sen beyin yok derim. bana gelince ben yeraltı dünyasına yakın bir çok ismi devlet adına çökerttim. Derin olmayan devletin adamıyım. Dünyanın bir çok yerinde gizli görevlerde bulundum. Hep devletime ve milletime hizmet ettim. Masonlardan tut , terör örgütlerine kadar her türlü operasyonel faaliyetlere katıldım. Daha geçen gün mosssad ve cıa yetkilileri ile İstanbul da biaraya geldik.
ucuzlaşmak IQ seviyesini belirliyorsa tersten bi sıralama yapabilirim onun dışında ironiden bile anlamayan bir ortamda kimin zekasından bahsedebiliriz…kimse!!!
Kirvem değil ama sorularını ve görüşlerini sevdiklerim var. Mesela bu inciler @inciitanesiii@1İnciTanesi @zurafaninbiri @_petunya_ ve birkaç kişi. Takip listemi de zeki buluyorum
Mizah seviyesi yüksek insanlar zeki olur zaten. Zeki adam sadece tek bir konuda zeki degıldır. Mizah , çözüm odaklı olmak , hazır cevap , kıvrak zeka bunlar zeki insan özellikleri değil mı?
Zeka algılayabilme gücü değil mi, mizahı gelişmiş ama zeki olmayan çok insan var, sözüm meclisten dışarı. Sözel zeka, sayısal zeka, görsel zeka. Her insanda karşılığı başka.
Aynı şeyden bahsediyoruz aslında. Sadece mizah olayında takılı kalmasaydın iyiydi bro. Görsel ve işitsel zeka eyvallah bunu analiz edebilme yetisi başka. Aslında aynı şeyi konuşuyoruz
Soruya cevap yazacaktım ama fazla etiket yapmak beğeni almak amaçlı gibi geliyor bana o yüzden buraya yazayım dedim etiketlenebilecek iki kişiye de denk gelince 😀