Nişanlısınız ve sormuyorsunuz ilgilenmediğinizden değil aksine meraktan çatlıyorsunuz utanıyorsunuz ya da ters tepki almaktan korkuyorsunuz? Sizin ilgilendiğinizi mi düşünür?
Yeni ev döşemesini, eşyasını ve eksiği sormamak erkeği rahatsız eder mi?
İnsan yaşayacağı evle ilgilenmez mi eşyasını bilmem neyini sormaz mı ya neyinden utanıyorsun bunun anlamadım 🙄 ben olsam herşeyine kendim karar veririm kimseye bırakmam yani bu kadar çekingen olma yani
Ya sormak değil ki mesele evin herşeyiyle birlikte ilgilenmiyor musunuz mobilya alış verişine birlikte çıkmıyor musunuz? Nişanlın tek başına mı ilgileniyor herşeyle ben anlamadım sizi ya bunların hepsi birlikte yapılır yani
Çekinecek bir şey yok bunda sor bir zahmet yani ya da kendin bak araştır ben bir koltuk takımı buldum çok güzel fiyatı da uygun falan de yani sen de birşeyler yap ilgilenmezsen yanlış düşünür tabi adam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsan yaşayacağı evle ilgilenmez mi eşyasını bilmem neyini sormaz mı ya neyinden utanıyorsun bunun anlamadım 🙄 ben olsam herşeyine kendim karar veririm kimseye bırakmam yani bu kadar çekingen olma yani
Soruyorum geçiştiriyor beni sormadım zaman neden sormuyorsun oluyor
Ya sormak değil ki mesele evin herşeyiyle birlikte ilgilenmiyor musunuz mobilya alış verişine birlikte çıkmıyor musunuz? Nişanlın tek başına mı ilgileniyor herşeyle ben anlamadım sizi ya bunların hepsi birlikte yapılır yani
Çekinecek bir şey yok bunda sor bir zahmet yani ya da kendin bak araştır ben bir koltuk takımı buldum çok güzel fiyatı da uygun falan de yani sen de birşeyler yap ilgilenmezsen yanlış düşünür tabi adam
Sormuyorsanız ilgilenmediğinizi düşünür. Yakında patlar merak etme. Ama sen önce davranıp bu yüzden soramıyorum dersen hiç bir şey olmaz.
Öyle oldu ilinmediğini düşündüm beni rahatsız etti demeye başladı
O yüzden dedim utandığımı filan söyledim bende mi demeye başladı nebilim