AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Atatürkçülerin ağzı ve kalbi çok bozuktur. Herkesi de kendileri gibi bozuk sanarlar.
Dedi 5 yaşındaki bir çocukla evlenen birine tapan şahsiyet
@Lorensay
Müslüman değilim, gördüğümü söylüyorum.
Yanlış yere bakıyorsun ve ya adil değilsin o zaman
@Lorensay
Görmediğin, tanımadığın birini hemen "tapan" diye yaftalayarak Atatürkçülere iyi bir misal oluşturmuşsun.
Varsayım yaparak hayalperestliğinden ötürü seni o kesimden saydım çünkü siz ancak hayal edersiniz Atatürkçüler gerçeği gösterir
@Lorensay
😂😂 Neyi hayal etmişim pardon?
Atatürkçülerin ağzı bozukmuş bilmem neymiş varsayımlarla devam et sen akpli
Fake hesap açıp atatürkçüleri kötülemeye çalışma mk
Yemezler
Sözde Atatürkçüler 🙂
Eğer gerçekten sahipleneceksiniz orada burada yazmakla duyar kasmakla değil onun ilkelerine doğrultusunda izinden giderek bunu somutlaştırın! Ermeni lobisi baskıyla sinemayı yayınlattırmaz ama bazı "o çok Atatürkçülerin" sesi bile çıkmaz sen de mi onlardansın ilkelerinden bir haber bir şekilde olacaksa hiç olmasın daha iyi en azından "münafık" demeyiz.
Ben bir kalıbın kölesi değilim üstelik seni görünce saygı duyamadım çünkü yalan söylüyorsun ayrıca o olmasaydı senin annen seni doğurmazdı bile o kadar geri kafalılıktan eziyetten kurtarıldık mk
Hala değersiz kalmaya çalışıyorsunuz bravo
Ben niye sana Atatürkçü olduğumu kanıtlamak zorunda olayım ki? görsel rastgele çıktı sonradan fark ettim ayrıca ben dini ticarete dönüp bu işten ekmek yiyenlerden değilim
Akp seçmeni misin
Ha AKP'lim ha değilim? Bölücülük zihniyetine darbecilere karşıyım!
Adamınız anında sattı sizi lider vasıflı olacak birisi değildi zaten 6 lı masa hikaye CHP yani Atatürkün partisinin çok daha iyi tanınması gerekiyordu bay bay... Skip attı partiyi afedersin
Lan kafayı yicem gerçekten hahahahaahahahahahahahahahahahhaah yani sen bu yüzden tayipbr verdin ha?
Bay bay... Olmasa Cumhurbaşkanı 21 yıldır seçilebilir miydi iki seçimde bile sandığa gitmedim ee başka doğru dürüst yönetici mi var?
Lan ülkeyi zikriler bizi ziktiler herkesi zikriler seni de ziktiler neden ya neden tek şansımızdı tek hakkıme helal etmiyorum lan hiç birinize insanlığımızı bitirdiniz yazık e büyük savaş cehaletle
Düzgün konuş benim hakkımda! bir tane vasıflı yönetici söyle de bizi bu. Çukurdan kurtaracak bir liderden bahsette haklısın diyim
Lan Hiç biri tayyip kadar kötü değildi zaten hiç biri lan hiç biri psikolojik cinayet mk
Annem eğer dede başa geçse ülkenin parasını iktidar yemiş öylece o bahaneyle ellerini cebine atarak ülkenin kaderini izleyecekler demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama dediniz de o kadar seçim kaybetti tutturmuşta cumhurbaşkanlığı diyor Allah kitap demiyor koltuk sevdası kör etmiş
Tamam şimdi hep birlikte gerdeğe gidiyoruz hazırlık yaptın mı?
Hehe
Sana saygı duymuyorum demiştin ama muhabbet ediyosun farkındaysan o anlık öfkene veriyorum en baştaki yorumlarını ve iftiralarını..
Seninle konuştuğum için kendimden özür dilerim
Kaybol şimdi denemek ki kendine de saygın yokmuş bunu da öğrenmiş olduk😎
ulan adam akıllı yap yorumunu geç işte güzel güzel konuşıyorduk ilk yazdıkların olmasa tm kendi görüşü der çekilirdim hiçte ağız dalaşıyla uğraşmazdım kendin kaybettin desem zaten siz tayfaca kaybetmişsiniz 😅 attığın iftiraları da Allaha havale ediyorum..
Haid şimdi dedenle helalleş ve selamımı söyle
Bir parti için bu kadar bölüşmeyin yaa güya bir de kalbınn kölesi değilmiş hadi bakalım öyle olsun