Bu mevsimle birlikte aklımıza hemen yumuş battaniyeler, sıcacık kahveler ve rengarenk yapraklar geliyor, değil mi? 🍁 ☕️
Şimdi sıra sizde KScanlar! Sonbaharı düşünce aklınıza neler geliyor? 🍂

Bu mevsimle birlikte aklımıza hemen yumuş battaniyeler, sıcacık kahveler ve rengarenk yapraklar geliyor, değil mi? 🍁 ☕️
Şimdi sıra sizde KScanlar! Sonbaharı düşünce aklınıza neler geliyor? 🍂

Merhaba Adminiçem 🌸
Detayda yazdıklarınız geliyor, yaprakların döküldüğü ve sıcacık kahve kokularının yayıldığı, sonbahar mevsim, yumuş yumuş battaniyeler, sıcacık kahveler ve rengarenk yapraklar geliyor! 😅
Siz gayet güzel açıklayıcı yazmışsınız. Düşünüyorum, aklıma ekstra bir şey gelmiyor. Mevsimler eskisi gibi değil, çocukluğumda ki gibi değil. Çalıştığım için haftanın 6 günü 10 saat pek bir şey anlamıyorum! 😅
Ama sonbaharı seviyorum, soğuğu seviyorum, yaprakların dökülüşünü seviyorum, görsellik de müthiş aşkımla orada olmak isterdim! 😅
Koca bir senenin daha bittiği biteceği geldi aklıma, asgarî ücrete zam yaklaştı demek bu! 😅
Mevsimlerinde canı cehenneme! 😅
:D sonbaharın güzelliği ne kadar yoğun olsak bile ayrı bir güzel. Yaprak dökülüyor, doğa bahara kadar dinlenmeye geçiyor...
Evet güzel güzel ama yalnızken tadı yok 😅 Hiçbir şeyin tadı yok 😅
Benim ki yalnızlık 😅
Sonbahar.
Özelliklede yazın bitkilerinin renk değişimi ve o dökülen yaprakların toprağa farklı bir hava kattığı eşsiz sahnelere sebep olan bir mevsim.
Bunaltıcı sıcak havaların soğuklara evrildiği bir zaman dilimi. Şarkılara türkülere kah hüznünü kah şeklini veren bu mevsim ; aslında ömrün de bir çeşit özetidir.
Aşık olmak geliyor. Aşık olup sevdiğim adamla saatlerce kedi gibi uzanmak film seyretmek birlikte sahilde yürümek , eve gelip birlikte ısınmak geliyor...
sonbahar romantizmi diyebiliriz :)
Evet kesinlikle adminiçem🌸💕
Cevap
23Cevap
Merhaba adminim 🤗 Son bahar mevsimi benim en çok sevdiğim mevsim zaten. serin havası dökülen yapraklar. etrafın turuncu ve sarı renklerde olması rüzgarın olması ve yağmur en sevdiğim detaylar.. genellikle bu mevsim de aklıma sürekli duygusallık geliyor.. ya da bunun gibi yoğun duygu yüklü hisler.. mesela film dizi izlemek ya da dışarı çıkıp gezmek gibi bir de evcil hayvanım olsaydı onunla birlikte parka gidip gezmeyi çok isterdim.. ya da tatil de yapılabilir bu mevsim de bence. ve tabi ki de kahve içmek 🍂☕
ne güzel özetlemişsin en güzel sonhahar aktiviteleri 🍁
Teşekkür ederim 🍁✨
İstanbul’un denizine ve gökyüzüne düşen o iç karartan grimsi hava; Artık erken batmaya başlayana güneşin etkisiyle dinamikliğini ve hareketliliğini kaybeden günler, yağan yağmurla dışarıda seyrekleşen nüfus…
Daha var da aslında uykum geldi, yarın iş var 😂
Bu romantik mevsimde her şeyin tadı bir başka gerçekten! 😍 Sabah serinliğini, kahvaltıda tarçınlı yulaf lapasını, baharatlı kahveleri çok özlemişim. 🧡 Ev dekorasyonunda da turuncu ve kahve tonlarına geçerek modumu yakalıyorum efendim.😂
ayy ne güzelll 🎃 baharatlı kahvelere bu mevsim şans vermeliyim 🫠
Sonbahar benim için çok özel ve çok değerli ama icra ettiğim meslek ve İstanbul Havalimanı'nın hava şartları aklıma gelince biraz huzursuz oluyorum.
Ama yine de ben yaprakları sararmış ve dökülmüş ağaçların arasında yürümeyi seviyorum. Özellikle evde olduğumda yağmur yağarken içtiğim kahvenin izlediğim filmin tadı daha da artıyor.
her mevsim güzel ama sonbaharın tadı başka. İstanbul'a sonbahar yakışıyor. Havalimanı bölgesinde hava şartları o kadar zorlayıcı değildir bence. :)
Teoman bile şarkısını yapmış 'İstanbul'da Sonbahar' diye.. 😏
Havalimanı bölgesi ile ilgili 2014 yılında meteoroloji tarafından tutulan bir rapor var. orada bir paragraf var:
Söz konusu bölgede yılın sekiz ayı boyunca anormal derecede rüzgar ve yağış mevcuttur. Havalimanı yapılması durumunda uçak seferlerinin rötar alması ulaşımın zorlaşması ve görev yapacak olan personelin son derece zor şartlarda çalışması öngörülmektedir.
hmm ilginçmiş :) sana kolay gelsin diyorum. 💪🏻
Teşekkürler Fulya ✋😇
Mutluluk
Her yer rengarenk
Huzur
Sıcak bir çay
Yagmurun ne kadar güzel yagdigini seyretmek
Kisacasi sonbahar huzurla mutlulukla ve her zamanda aşkla gelsin bizlere 🤗
cevabını okurken sonbahar huzuru doldu resmen 🧡
Cok tsk ederim
🤗 sana öyle bir duygu hissetire bildiysen ne mutlu bana
Ban bahar adamıyım ilk bahar son bahar fark etmez 🙃sabahları üşümek aklıma geliyor 🥲 battaniye beni sarmaz ben battaniyeyi sararım onu eleyelim ❌
Soğuk ve sıcak arasında gidip gelen bir hava dalgası ve giyildiğinde her erkeği yakışıklı gösteren o kapüşonlu ceket tabikide sjsjssj
sonbaharın en sevdiğim yönlerinden biri de ceketler :)
Sonbaharda duygusal olurum sahilde denize karşı bir sigara yakar martıları dinlerim bişey anlamam konuştuklarından ama olsun yinede dinlerim 😃
Hüznü gözlerimde görürken huzuru yanı başıma koyduğum zamanlar.
Bendeki karşılığı aşktır sonbaharın.
Sonbahar mevsimini çok seviyorum ama maalesef hiç yaşayamıyorum hissedemiyorum her sene sonbaharın güzelliklerinden manzarasından renklerinden kokusundan mahrum kalıyorum
Depresyon, yağmur, battaniye ve sıcacık kahve...
kahve, battaniye dedin ya depresyon bile bi hoş göründü gözüme 🙃
Bunlar olmadan sonbaharın tadı çıkmaz...😄
Son bahar demek bazı guzelliklerin son bulduğu demek yeni güzelliklerin olduğu demek
yaz güzellikleri biterken kışın güzellikleri başlıyor :)
Evet aynen öyle 👍
Geçen sene bu zamanlar yaşadığım iyi ve kötü şeyler
umarım atlaşmıssındır, bu sonbahar sana güzellikler getirsin 🧡
İnşallah teşekkür ederim 😊♥️
çalışmaya devam ediyorum edeceğim
mevsime özel bie hissiyatım yok açıkçası
Balık sezonu dizi zamanları balık tadı helva tadı aklıma geliyor
Ya Müge Anlı geliyor aklıma.. bugun gördüm başlamış.. o kadar hoşuma gittiki anlatamam 🤣
Doğa her zaman ve haliyle güzel ama mevsim olarak sonbahar benim için hep hüzündür.
Aklıma acaba kıyafetlerim üstüme olacakmı çokmu soğuk olucak napıcam falan gibi düşünceler geliyor
Aklımı boşaltıp huzurla doluyorum. O burnuma gelen mis gibi kahve kokusu ya da başka bişi hiç farketmez o üzerime örtüğüm sıcacık yorgan , ayağıma giydiğim patikler , o kulağına gelen bı anda melodiler her şey muazzam. .
ayy ne güzel anlatmışsın. 🧡
Teşekkür ederim 🤍
Yağmur yağarken balkonda oturmak genelde aklıma geliyor. En sevdiğim aktivite.
bipolar hastasıyım bu mevsim zor geçiyor benim için
Sevgililerin soğuk havada birbirine sarıldığı sonbahar aşkı geliyor
Sonbahar da aşk hep beni bulurdu umarım tekrar gelir
Diğer ay doğalgaz kaç para gelir?
bu işin gerçek kısmı ama şimdi biraz daha sonbahar heyecanını düşünebilirizz😝
Bolca melankoli yaşayacağımız günler.🤭
🫠 bazen melankolinin ayrı bir güzelliği oluyor, en azından sonbahara o da yakışıyor sanki :P (tabii dozunda)
kesinlikle öyle 🫠
Kışlık elbiseler ve sıcak kahve geliyor aklıma 😊
Kadımda aşk başkadır
Şampiypnlar Ligi maçları geliyor aklıma
Dolapta giyinmeyi bekleyen trençkotum
Kızıl yapraklar ve hüzün
Huzur geliyor sadece.
sevgiliyle yürüyüş geliyor
Kışa hazırlık falan filan 😃
Sarı yapraklar ve havaların serinlemesi.
Soğuk hava, mod düşüklüğü, sıkıcılık ıyy
para, para ve para.🥰
Klimanın karşısında kahve yudumlamak
Yağmur yağarken araba kullanmak
Çocukluğum
hmm, ilginç bir anımsama olmuş :)
doğru, şimdi mevsimlerin yaşattığı his, anımsattıları biraz değişti. Belki şu aralar yaptığımız mevsim güzellemeleri dediğin gibi çocuklukta gerçekten yaşadığımız mevsimi aradığımız içindir. farklı bir bakış açısı oldu benim için
Samimiyet
Huzur
Üşüyorum
Bol huzur.
duşler sokagı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?