Türk siyaseti değil dünya siyaseti tekrar vurgulayalım :D
Tarih ilgimi çekiyor önemli olabileceğini düşünüyorum ama başka neler önemli mesela ekonomi bilmek gerekir mi? Ben detaylı bir şekilde öğrenmek istiyorum
Türk siyaseti değil dünya siyaseti tekrar vurgulayalım :D
Tarih ilgimi çekiyor önemli olabileceğini düşünüyorum ama başka neler önemli mesela ekonomi bilmek gerekir mi? Ben detaylı bir şekilde öğrenmek istiyorum
direkt tarih bilmek yeterli. yahudilik hristiyanlık ve islamın yayılışları, kavimler göçü ve avrupanın şekillenmesi, feodal yapılar, istanbulun fethi, protestanlık, coğrafi keşifler, sanati devrimi, yahudilerin politikaları, vs
Teşekkür ederim
Cevap
4Cevap
Tarih bilmek yeterli bunun için geçmişi araştırman lazım
2 dunya savaşında yahudilerin katledilmedigi ama katledildigi yalanini arastir. Herseye haiz olursun
Geçenlerde araştırdığım bir konu aslında mantıklı ama tanıklar var onu tam olarak anlamadım. Yani işçi olarak kamplara gönderilmişler hastalıktan ölenler olmuş vs ama katliam olmamış mı emin değilim.
Hmm bide uzerine yakılarak katledilmisler oyle mi :))) acaba ortada delil birakmamak icin yakilanlar aslinda savasip olenler olupta kendilerine mal edip sozde vadedilmis topraklarda kendilerine devlet kurmanin siyasi temellerini mi guclendirmis olamazlar mi? Daha sonra bunu medya ile destekleyip ekstradan hollywood da filmlerle destekleyip propogandalarini guclendirmis olamazlar mi :)).. Dikkatini cekerim altin palmiyeyi altin ayiyi veya oscari alman icin sozde yahudi katliamini konu alan bir film cekmelisin. Nekadar ilginc dimi?
Bizde yedik
Taniklar var diyorsun.. Zaten medya ellerinde ingikterede amerikada avrupada avustrlayda. Gormekistedikleri gibi veya inandirmak istedikleri gibi gostermeye calismalari cok basit. Holokost dedikleri sey bastan asagi bir düzmece ve yalan. İnanmayın
öncelikle ülkelerin nasıl olduğunu, coğrafyayı bilmen gerek
Tarihi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?