• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

11 çocuğu olan Elon Musk: "Sadece zeki insanlar çocuk yapsın" dedi. Sizce haklı mı?

AlemdagPolat
AlemdagPolat Takip Et
Xper 7 Yaş: 21
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
86
Yapay Zekaya Sor
11 çocuğu olan Elon Musk: Sadece zeki insanlar çocuk yapsın dedi. Sizce haklı mı?
11 çocuğu olan Elon Musk: "Sadece zeki insanlar çocuk yapsın" dedi. Sizce haklı mı?
Çocuk Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • sinemilkay
    sinemilkay Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 45%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı.

Zekanı belki çocuğuna geçirebilirsin ancak çocuğunun o zekayı nasıl kullanacağını kestiremezsin. Ortalama bir aileden doğup yukarı tırmanan insanlar var mesela. Ya da tersi.

Ancak katıldığım bir nokta ebeveynlikte bur kriter olması. Öncelikle genetik hastalığın olmamasına dikkat edilmeli. Sonra hayat sadece acı çekmekten ibaret oluyor. Deneyimlediğim için söylüyorum.

Ikinci olarak da çocuğun temel ihtiyaçlarını rahatça sağlayacak kadar gelirin olması mühim. Bu rahatlık olmadığında aileler çocukları için aşırı bir çalışma altına girip onları ihmal edebiliyor manevi yönden.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Zz___eeyuyy
    Zz___eeyuyy Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

Sadece zeki insanlar çocuk yapsın cümlesi çok yanlış hiç haklı bulmuyorum. Ama herkes çocuk yapmasın , yapmamalı. sadece sağlıklı insanların çocuk yapması lazım ki çocukları sağlıklı olsun. Çok görüyorum intte vs engelli veya herhangi bir geninde sorun olan insanların çocuk yaptığını cidden buna bir dur demek lazım 🤦🏻‍♀️ . Sonra çocukları da engelli vs doğuyor. sonra tüm eziyeti o çocuklar çekiyor. Öyle çocuklar dünyaya gelmek, bunları yaşamak zorunda değil.

0
    0 Yorumla
  • ReİsSfA
    ReİsSfA Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Söylediğinde haksız saçma bir söz olmuş zeki bir insanın evladınında yüzde yüz zeki olacağını kimse garanti edemez bazı insanlar var ki annesi babası çok zeki kültürlü ahlaklı kişiler ama bu ailenin çocuğuna bakıldığında s*lak kendini geliştirememiş ahlaktan yoksun kişilikte biri olabiliyor ben bu söze katılmıyorum maddi durumu bir kaç çocuğu yetiştirmeye el verişli kişiler çocuk yapsın deseydi buna katılırdım

0
    0 Yorumla
  • haydarhay
    haydarhay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Maşallah ilk 11 i kurmuş. Genellikle fakir ve tahsil durumu düşük ya da çok düşük insanlar çok çocuk sahibi oluyorlar. Kariyer sahibi , tahsil derecesi yüksek ya da çok yüksek insanlar daha geç evleniyor ve az çocuk sahibi oluyor. Bu bir tesadüf değil. Bilinçli bir şey.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

100

Cevap

82

Cevap

• Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı.

Kısmen hakli.
    Bunu doğuda biri yapsa ne kadar cahil derler. 11 çocuk nedir yahu 😃

0
    0 Yorumla
  • -The_Dark_Knight-
    -The_Dark_Knight- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Paylaşımın çevirisi yanlış yapılmış kanka. Lütfen bir dahaki sefere kaynak doğrulamadan haber paylaşmayın. Olayın doğrusu şu:

Elon Musk burada "Sadece akıllı insanların çok çocuğu olur." ya da "Akıllı insanların çok çocuğu olmalı." demiyor. "Akıllı insanların da çok çocuğu olmalı; çünkü günümüzde akıllı insanlardan gelen doğum oranı düşük. En basitinden zeki bir kadının bile sadece 0 ya da 1 çocuğu olduğu görülüyor ve bu iyi bir şey değil." diyor.

Kaynak:

https://www.goodreads.com/quotes/7170394-musk-has-talked-about-having-more-kids-and-it-s-on

8
    0 Yorumla
  • nutella_01
    nutella_01 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Akılsız birinin 10 çocuğu olsa ne farkeder, ne malum ileride ailesine vatanına milletine saygılı olacağı. Akıllı insanın da 10 çocuğu olursa hepsi akıllı olacak diye bir şey yok, aklıyla büyütürse o başka konu da, ama 10 çocuğa da aklının yetişmesi için tüm zamanını onlarla ayırmalı, ki şimdiki devirde kendi üzerinde çalışan akıllı birisi için imkansız.. Ben kendimi bu iki kategoride de görmüyorum, daha çok bunları düşünecek kadar zekiler kategorisinde buluyorum kendimi. Akıllı insanla zeki insanın farkı ortaya çıkıyor..

1
    0 Yorumla
  • Geiltoy
    Geiltoy Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Haklimi degil o kisiye göre degisir fakat
    Dizayn etmek istedikleri dünyada özellikle cok bahsettikleri Marsda kolide sadece cok zeki birkac bin insani kullanacaklar.

9milyara giden dünyada hic üretmeden gelismis ülkelerdeki hayvanlarin hayatindan kötü bir hayat yasayan milyarlar.

Floridadaki insanlar marsda yasami hayal ederken, sri lanka, tansanya, bolivya banglades gibi bircok ülkede insanlar karnini derdini yasiyor

0
    0 Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Durumu olan bakmasını bilen insanlar çocuk yapsın bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor.
    Çocuğun eline veriyor telefon tabletleri yeter ki sesi çıkmasın yok öyle bir dünya.
    ya da bakamayıp yuvaya verenler sokağa atanlar da var. Anlam veremiyorum millet çocuğum olsun diye dua ediyor Rabbime kimisinin olur kıymetini bilmez.
    Tabi bunda teknoloji ve ekonomik sorunların etkisi çok fazla.

0
    0 Yorumla
  • deadalus
    deadalus Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Arkadaşım iki tür üreme var bir yapabilecegin kadar , iki bakabilecegin kadar. Maddi olarak bu adam yapabileceği kadar yapar yani kim karışır hayır bizim ülkede olsa erdogan karışır en az üç beş diye ama adam isterse kendi ülkesini kurabilecek bi adam 🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • wertz7
    wertz7 Takip Et
    Yoda Yaş: 58 , eic 42%
    +1 yıl

Bana bunu hatırlatı:))

Einstein’a güzel bir kadın;
    ‘Evlenelim, çocuğumuz senin kadar zeki benim kadar güzel olsun’ diye teklifte bulunmuş, Einstein ise ‘Ya benim kadar çirkin, senin kadar aptal olursa’ diye cevap vermiştir.

2
    2 Yorumla
    • düşünüyorsamburdayım
      düşünüyorsamburdayım
      +1 yıl

😄😄😄

Yorumla
    • Xanthi_
      Xanthi_
      +1 yıl

işte aradığım yorum da tam olarak buydu : )

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yani ben öyle düşünmüyorum Rabbim isteyen herkese çocuk nasip etsin kimin çocuk isteyen o kadar insanlar var ki bence çocuk anne babaya saygılı olacak yaşlarında vakit bakacak nasıl anne gece gündüz onu uykusuz kalıyorsa o da öyle olacak bence zeki insanlar ne bileyim yani akıllı insanlar çocuklara olsun herkesin olsun Rabbim hayırlı çocuklar nasip etsin hayırlı insanlar nasip etsin

0
    6 Yorumla
    • tonightistheidie
      tonightistheidie
      +1 yıl

İsteyen herkese nasip falan etmesin, bakamayacak, cahil ve kültürsüzlere kısırlık nasip etsin ediyorsa.

Yorumla
    • tonightistheidie
      tonightistheidie
      +1 yıl

Ayrıca çocuğu sırf sana baksın diye yapacaksan umarım sen de kısır kalırsın, yüz karası.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben o niyetle demedim kelimelerine dikkat et sen nasıl yetiştirirsen çocukta öyle olur çok şükür benim çocuğum var çokta mutluyum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim tanıdığım var zeki akıllı memur kaç senedir çocuğu olmuyor yani bu onun cahilliginden mi birazcık anlayışlı olalım sen çocuk falan yapma aman

Yorumla
    • tonightistheidie
      tonightistheidie
      +1 yıl

Sen isteyen herkese demişsin, ben de herkese olmaması gerektiğini açık dille izah ettim. Memur diye de zeki veya akıllı olunmuş olmuyor, o kişinin iç dünyasını ve psikolojisini bilmiyorsun, sağlıklı mı değil mi bilmiyorsun, onun için sırf memur diye dua etmen saçmalık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tm bacım sen haklısın bitti orasını Allah bilir

Yorumla
  • mine13
    mine13 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Sadece zeki değil maddi olarak da durumu iyi olan insanlar çocuk yapmalı, hiçbir çocuk insanların birkaç dakikalık zevki için tüm çocukluğunu ve gençliğini başkalarına imrenerek geçirmemeli bence

1
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Öyle bir şey yazmıyor paylaşımında, abimin yedi çocuğu var. Hepsi boy boy ve hepsi yürüyor okula gidiyor! 😅

Parası olan herkes çok çocuk yapabilir! 😅

2
    0 Yorumla
  • aimira
    aimira Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Aslında 3 gün önce bu konu aklıma geldi. Elon musk a katılıyorum. Sadece zeki olanlara çocuk yapma izni verilmeli. Ve doğan çocuklar için de aynısı geçerli olmalı. Bu şekilde seçilim etkisi ile dünya nüfusu yüksek zekalı bir topluluğa ilerler.

0
    0 Yorumla
  • Serap9797
    Serap9797 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İnsanlar kendi yaptıklarını bi haltmis gibi bi de genele dayatıyorlar. Millet çok çocuk yapmak zorunda mı? Bir kadın da bizim buralarda ne kadar çok çocuk dogrurursan kadından sayarlar demişti. O cahil toplum kadar bu adam da cahil

0
    0 Yorumla
  • ТҮРКПҮ
    ТҮРКПҮ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Şempanze ler insanlar dan daha Zeki 🤣ve ayrıca Dünya nın şu an ki nüfusu önümüz deki yıllar da kat ve kat artıktan sonra çok hızlı bir çöküş dönemine girecek. Gezegen de bir zaman lar insan nüfusu azdı ve Dünya da bu yaşanılacak bir olay.

0
    0 Yorumla
  • KastamonuluDilek
    KastamonuluDilek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Sadece zeki insanlar değil. sadece şerefli, haysiyetli, insan gibi insan olan. vicdanlı ve çocuğu doğru dürüst büyütmeyi bilenler çocuk yapsın. çocuğu doğurup/yapıp da çok şımarık, her şeye hakkı varmış gibi, küçük dağları o yaratmış kafasında büyütmeyecek insanlar çocuk yapsın

0
    0 Yorumla
  • Üyeadıalmadım
    Üyeadıalmadım Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Bu adamın öyle bir şey demeyeceğine eminim çarpıtılmıştır onun zekasına sahip bir adam zekiler akıllılar da fazla çocuk yapsın demek istemiştir

0
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.

Sadece zeki insanlar çocuk yapıyorsa bazı zeki padişahların çocuğu neden zekadan yoksundu? Zeki olmayan birisi'nin de zeki bir çocuğu olabilir. Genler'den haberi var mı?

0
    18 Yorumla
    • -The_Dark_Knight-
      -The_Dark_Knight-
      +1 yıl

Peki dedektif... Sana o zaman tam dedektiflik bir sorum var:
      Bu paylaşımın bile kaynağının doğru olduğunu nasıl doğrulayıp da böyle bir yorum yapmaya karar verdin?

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Her paylaşımı yorum yapmak için doğrulamam mı gerekiyor? Sanırsın provokatörlük yapıyorum.

Yorumla
    • -The_Dark_Knight-
      -The_Dark_Knight-
      +1 yıl

Evet. Bir dedektifin konuya doğrulama yapmadan atlamaması lazım. İzninle konunun aslını açıklayayım: Elon Musk burada "Sadece akıllı insanların çok çocuğu olur." ya da "Akıllı insanların çok çocuğu olmalı." demiyor. "Akıllı insanların da çok çocuğu olmalı; çünkü günümüzde akıllı insanlardan gelen doğum oranı düşük. En basitinden zeki bir kadının bile sadece 0 ya da 1 çocuğu olduğu görülüyor ve bu iyi bir şey değil." diyor. Bil istedim.

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Soruya göre yorum yaptım görsele göre yorum yapmadım ama illa istiyorsan yapayım. Akıllı insanlar bilinçli insanlardır ve sorumluluğunu alamayacağı çocuk yapmazlar.

Yorumla
    • -The_Dark_Knight-
      -The_Dark_Knight-
      +1 yıl

Yorumumu silip de son cevabı sen vermişsin gibi davranman hoş değil kanka. 👍🏻

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Son yorumunda fotoğraf koymuşsun, haliylegereksiz buldum. Benim verdiğim cevabı vermedin ayrıca. Enek hırsızlığı yapma.

Yorumla
    • -The_Dark_Knight-
      -The_Dark_Knight-
      +1 yıl

Emek hırsızlığı yapan sensin. Bak bakalım benim sorudaki yanıtıma ne yazmışım? Uğraşma bence. 👍🏻

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Senin soru daki yorumunu okumadım. Kendi yorumuma gelip yazdığın yorumu okudum. Neden bu kadar egoistsin?

Yorumla
    • -The_Dark_Knight-
      -The_Dark_Knight-
      +1 yıl

Bulduğum kaynağa kadar var oradaki yanıtta. Bilgin olsun.

Yorumla
    • -The_Dark_Knight-
      -The_Dark_Knight-
      +1 yıl

Egoist değilim. Sana altı üstü yaptığın hatayı insanca söylemeye geldim. İnsanlıktan anlamayan sensin kanka. Bir insan gidiş animasyon gifini niye siler ki? Bir kere çok havalı o, tamam mı? 🙄

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Görsel silmem hata mı? Evet, yorumunu okumadım, emek hırsızlığı yapmadım. Kendime ait fikirlerim var. Bunu site de çoğunluk kısa yazarken parağraf parağraf yazdığım yorumlardan anlayabilirsin. Bu soru daki yorumlarım da okumaya gerek duymadım. Yani ne yazdığını bilmiyorum. Aynı düşünmüş olabiliriz ve ya farklı. Bununla ilgilenmiyorum. Saygı duymak yerine gereksiz kargaşa çıkarıyorsun.

Yorumla
    • -The_Dark_Knight-
      -The_Dark_Knight-
      +1 yıl

Senin umursamazlığın da saygısızlığa girmiyor mu?

Yorumla
    • -The_Dark_Knight-
      -The_Dark_Knight-
      +1 yıl

Bir insan önce kendine bakmalı.

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Umursamaz olsaydım bana yazdığın yoruma okuyup karşılık vermezdim.

Yorumla
    • -The_Dark_Knight-
      -The_Dark_Knight-
      +1 yıl

"Görsel silmem hata mı? Evet, yorumunu okumadım, emek hırsızlığı yapmadım. Kendime ait fikirlerim var. Bunu site de çoğunluk kısa yazarken parağraf parağraf yazdığım yorumlardan anlayabilirsin. Bu soru daki yorumlarım da okumaya gerek duymadım. Yani ne yazdığını bilmiyorum." demenden belli oluyor.

Bana karşılık verme sebebin, sırf kendine bir şeyleri yediremeyip niyetimi fazla ofansif algıladığın içindi. Saygı ve savunma eğilimi arasında dağlar kadar fark var. Yalan söylemek yerine açık ve net olalım lütfen. 👍🏻

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Benim yorumumdan sonra yazdığın ilk yoruma da bu yüzden mi karşılık verdim?

Bana yaptığın yorum yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiği için düzelttim. Ayrıca konuyu hâlâ uzatmaya devam ediyorsun. Gereksiz yere konuyu uzatanlardan hoşlanmam. Yaşının küçük olmasına veriyorum. İyi günler.

Yorumla
    • -The_Dark_Knight-
      -The_Dark_Knight-
      +1 yıl

Yanlış anlaşılmaya sebep veren bir kısmı yok. Şimdiye kadar herkese atıyorum o gifi. Sen dışında şimdiye kadar silip de "Bu gif yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyor." diye ironik bir açıklama yapanı şu sitede durduğum yıllar boyunca hiç görmedim. Türünün tek örneği olduğunu bilmeni isterim. Konuyu da gereksiz uzatmıyorum. Burada hakkımı savunuyorum ama görünen o ki beni egoistlikle suçlayan kişinin kendisinin egoist olduğunu görüyorum. Gereksiz yere insanlara haksızlık yapmak için elinden geleni ardına koymayanlardan ben de hiç hoşlanmam. Beyin yaşının küçük olmasına veriyorum. İyi günler. 👍🏻

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Okuduğunu anlamak gibi bir sorunun var sanırım. Yanlış anlamaya sebebiyet veren fotoğraf değil, benim yorumumdan sonra yazdığın. Ayrıca hoşlanmadım sildim. Bunu bu kadar uzatacak ne var?

Yorumla
  • Savas86
    Savas86 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Zekiler ve zenginler çocuk yapmalı. Fakirin çocuğu yine fakir olacak. Ama zenginin çok çocuğu olursa servet pay edilir. O zaman acil çocuklar yapmam lazım. Kızlar destek bekliyorum 😀

0
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Çok haklı valla ben yıllardır diyorum bunu zaten ama sistem farklı işliyor, aklı olan az çocuk yapıyor, akılsız insanlar çok çocuk yapıyor bu sefer akılsız insanlar daha fazla çoğalıyor

0
    0 Yorumla
  • Kk2964
    Kk2964 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Haklı herkes çocuk bakabilir ama yetiştiremez bakmak ayrı yetiştirmek topluma kazandırmak ayrı çocuk yetiştirme işide zeka işidir

1
    1 Yorumla
    • Hoplatır
      Hoplatır
      +1 yıl

👏👏👏
      En güzel yorum 👏

Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

gören de tek başına ürüyor sanacak.
    eşleri bakalım kendi kadar zeki miymiş
    beyinsiz insan beyanı

1
    0 Yorumla
  • zeyneplinna_34
    zeyneplinna_34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bi zahmet canım asalak insanlar çocuk yapmasın. Annelik babalık etmeyecekler hiç yapmasın

2
    0 Yorumla
  • sevimlicix
    sevimlicix Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 82%
    +1 yıl

Kesinlikle haklı sorumsuz beyinsiz insanların yaptığı çocuklar yüzünden hergun olay bununda bir sınavı olsa herkes çocuk sahibi olmasa keşke

0
    0 Yorumla
  • cilgin_kartal
    cilgin_kartal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 84%
    +1 yıl

Kendisi Sahtekarin önde gidenidir, İslam ve insan düşmanıdır. İnsanları algı yaparak defalarca kandirmistir.

0
    0 Yorumla
  • perlamare
    perlamare Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ben 11 çocuk yapsam koyacak isim bulamazdim. Adam çocukların isimlerini kodlayinca işi se kolay olmuş tabii 😂

0
    0 Yorumla
  • endlessriver
    endlessriver Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Zeki ve maddi durumu iyi insanlar diye ekleyebilirmiş:) 11 çocuğa güzel şekilde ancak Elon Musk gibi milyarder birisi bakabilir.

0
    0 Yorumla
  • Suyolutugce
    Suyolutugce Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

Hem zeki hem ayda 30 binin üstünde maaş alanlar cocuk yapsin cocugu kepaze etmesinler dünyaya getirip

0
    0 Yorumla
  • MoneyForNothing
    MoneyForNothing Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 642 cevap paylaştı.

Haklı fakat davranışı kendisiyle çelişiyor. Ortalamanın üzerinde zekaya sahip hiç kimse 11 çocuk yapmaz.

0
    0 Yorumla
  • buglem56
    buglem56 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Akli sağlığı bozuk olmayan herkes çocuk sahibi ola bilir maddi ve manevi anlamda zengin olanlar yapmalı

0
    0 Yorumla
  • Sosyetik_Piliç
    Sosyetik_Piliç Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 81%
    +1 yıl

Cok zeki olan insanlarin duygusal zekalari kıt oluyor ve cocuk zeki ebeveyn yerine sevgi dolu olani tercih eder bunu biliyorum

0
    0 Yorumla
  • Ocs06
    Ocs06 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Yanlış bence, zeki insan aç kalabilir. Sadece zengin insan çocuk yapsın mantığı daha doğru gibi sanki.

0
    0 Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Tavşan gibi üremiş😅 kesin eşinden 1 tane var. Diğerleride sevgililerinden space X ' e ortak varis lazım tabii ki, akıllı kadınlarmış..

0
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Çocuğuna iyi bir gelecek sunabilecek ona iyi bir ebeveyn olabilecek ve çocuğu gerçekten iyi yetisrebilck kişiler anne baba olmalı

0
    0 Yorumla
  • redork
    redork Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 91%
    +1 yıl

S. gitsin tek ahmak yönüm bu deyip kabulleneceğine çocuk yapmak zeka göstergesidir diyerek asalaklasiyor.

0
    5 Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

cocuk yapmak zeka göstergesidir demiyor :D sen cocuk yapma

Yorumla
    • redork
      redork
      +1 yıl

Akıllı insanin çok çocuğu olur diyor, yani bunun diğer bir anlamı çocuk yapmak zeka göstergesidir oluyor.

Yorumla
    • zürazhr
      zürazhr
      +1 yıl

akıllı insanın çok cocuğu olsun demiyor. sadece akıllı insanlar cocuk yapsın ki kaliteli nesiller yetişsin diyor. diğerleri pislik diyor

Yorumla
    • redork
      redork
      +1 yıl

Hayır! O zaman orada çeviri hatası var, sadece akıllı insanların çok çocuğu olur diyor, yani buradaki koşul çok çocuk, akıllılık için gerekli olan.

Yorumla
    • Biyıldız
      Biyıldız
      +1 yıl

@zürazhr IQ faklı, akıllılık farklı kavramlardır yalnız. Gerçek hayatta 80lik bir IQ 120 lik IQ yu maymun edebilir

Yorumla
  • MinistryofDarkness
    MinistryofDarkness Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Akıllı insanın çok çocukla ne işi olur Musko senpai. Klonunu falan mı medyaya konuşturuyor cidden merak etmeye başladım. :D

0
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Hahaha neee 11 çocuk yapan biri pekte zeki olamaz zeki olanların çok cocukla işi olmaz zaten neyse.

1
    0 Yorumla
  • pinhan___
    pinhan___ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

mümkünse kendisi üremesin artık sırf imkanları ve parası var diye.

2
    0 Yorumla
  • StoneeCold
    StoneeCold Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Kendisi zeki ama bu bebişleri tek yapmıyor, karşı taraf zeki mi orası muamma

1
    0 Yorumla
  • Yalnızkadınn06
    Yalnızkadınn06 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 58%
    +1 yıl

Doğru demişte kendi çocuklarının zeki olacağını ne biliyo fal mı açmış.

1
    1 Yorumla
    • Kutay38382
      Kutay38382
      +1 yıl

Varoll ağzına sağlık

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Asıl o akllı boyle diyerek cahil AP tal insanları daha cok cocuk yapmaya yeltendiriyor kendisi gibi zengin dünya hakimlerine köle lazım hemde daha cok köle

1
    0 Yorumla
  • XAvatars
    XAvatars Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Bu adami takdir ediyorum. nekadar parasi olursa olsun calismaktan geri durmuyor.
    11 cocugu dogurucak kadini bulursak neden olmasin :)

2
    0 Yorumla
  • di00ib
    di00ib Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl

evlilik ve çocuk yapmak için ayrı ayrı ehliyet alınmalı yoksa kısırlaştırma şart.

0
    0 Yorumla
  • MelikeÇaytak
    MelikeÇaytak Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Dünya o kadar kötü oldu ki bu dünyaya çocuk getirmek akıll8 birinin yapacağı iş değil.

0
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.

11 çocuk yapmak ne kadar zekice 🤔 neyse sorgulamak yasak unutmuşum 😂

0
    0 Yorumla
  • Degisik_-_
    Degisik_-_ Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Ondan mı kıymetli hücrelerini dünyanın 4 yanına saçıyor

0
    0 Yorumla
  • yasayanbjri
    yasayanbjri Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Zeki ve parası olanlar çocuk yapsın. Ama zeki ve parası var diye de 11 çocuk gereksiz.

0
    0 Yorumla
  • Rsklnkv
    Rsklnkv Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı.

Zeki değilde sorumluluk sahibi insanlar çocuk yapmalı

0
    0 Yorumla
  • Anara__
    Anara__ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı.

Zeka yetmez bey efendi. Sabırlı ve etik olmak burada önemlidir.

0
    0 Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı.

Akıllı insanlar çoğalıyor şehirleri ülkeleri işgal etmeye başladılar.

0
    0 Yorumla
  • Bana1caykoy
    Bana1caykoy Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Sorumluluk sahibi olabilen insanların çok çocuğu olur

0
    0 Yorumla
  • komando0101
    komando0101 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Nekadar şanslılar ya dogusdan bile milyar dolarları var 😂😂

0
    0 Yorumla
  • Coolguy86
    Coolguy86 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 96%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 306 cevap paylaştı.

Doğru ama 11 çocukta abartı, birbirlerini yicekler o öldükten sonra miras için clöcöfö

0
    0 Yorumla
  • Kutay38382
    Kutay38382 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 67%
    +1 yıl

Bu zamanda 8 çocuk nerede 2 taneyi zor yapiyorken

0
    0 Yorumla
  • özgürrkiizz
    özgürrkiizz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 71%
    +1 yıl

Çok haklı bilinçsizce üreme nin önüne geçilmeli

0
    1 Yorumla
    • Kutay38382
      Kutay38382
      +1 yıl

Kim geçecek Suriyelilerle dolu doğum evleri

Yorumla
  • HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.

Bence çok doğru , canım insanlar uğraşmaktan bıktık artık

0
    0 Yorumla
  • BilenAbi
    BilenAbi Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Her zeki insanın çocuğu da zeki olacak sanıyor. Kendi zekası tartışılır bu durumda.

0
    0 Yorumla
  • MuTLu06ank
    MuTLu06ank Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl

Millet evlenecek insan bulamıyor ki çocuk yapsın 😀

0
    0 Yorumla
  • İrrae
    İrrae Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

11 çocuğu mu var
    Kesin hepsi projesinin bi parçasıdır

0
    0 Yorumla
  • Kaan5588
    Kaan5588 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Her kez özgür istediğini yapa bilir o yüzden haksız bence

0
    0 Yorumla
  • Gülgeçsende
    Gülgeçsende Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Zeki insan diye bişey yoktur. Çalışan öğrenen emek veren vardır.

0
    0 Yorumla
  • MuhteşemGüneş
    MuhteşemGüneş Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Kendisini zeki gördüğünü belirtmek istemiş sadece bence 11 çocuk kimse yapamaz ya ondan 😅

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (122)
Devamını Gör(167)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 11 çocuğu olan Elon Musk: "Sadece zeki insanlar çocuk yapsın" dedi. Sizce haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Elon Musk'ın 14'üncü çocuğu dünyaya geldi! Minik Musk'lar da babası gibi olur mu? 71 cevap verildi
Elon Musk sizcede hakli değilmi? 4 cevap verildi
Elon Musk'ın bu söylediğine katiliyor musunuz? 14 cevap verildi
Elon Musk'in bu sözüne inkar edebilecek olan çikar mi? 12 cevap verildi
Elon Musk'ın CİMER'e şikayet edilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? 96 cevap verildi
Sizce Musk abaza mı? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evde spor yapan var mı, sizce evde spor yapılabilir mi?
  • Zayıflama iğnesi kullanır mısın?
  • Jose Mourinho'nun Türkiye’yi şikayet etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
  • Siyah kola mı daha iyi yoksa sarı kola mı, siz hangisini tercih ediyorsunuz?
  • Hazıra konup açık alanda kahvaltı yapmak sizce de en keyiflisi mi?
  • Sokak hayvanlarına karşı ilgili misiniz?
  • Çeşme'de 870 Bin lira hesap gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sahte kimlikle kaçtı ama gerçek kimliği kolunda yazılıydı, dövmeniz var mı?
  • Sevgilinle tatile çıkar mıydın?
  • Kendime nasıl değer verebilirim, öz saygımı ve özgüvenimi nasıl güçlendiririm?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨