Ne havladın be. Ezanı. duyup üşenen insan senin davetine niye icabet etsin. Konuşmayı tek seferde değil, senin annenin bacak arasından çıktıktan sonra öğrendiğin yaşta öğrendim ben de. Kılmadıgimi da ayrıca nerden biliyorsun? Ben sana mantıklı bir görüş attım, asabiyetini kendine sakla..
Ben burada hatırlatma yapıyorum kardeş Dinen suç mu değil Dinen kötü bişeymi yaptım hayır İnsanları rahatsız mı ettim hayır Belki 2 3 kişi unutmuştur diyr atıyorum bunu hedefim 100 200 kişi değil Unutmamışlar ise kılanları bi nebze olsun sevindirmek niyetim şahsen bu devirde sabah namazına kalkan kaç kişi... insan üzülüyor
Sana dinen suç diyen, kötü diyen, rahatsız ettin diyen kimse yok ne kırılgan çıktın be.. ben ezanin davetine icabet etmeyen insanın davetine icabet etmez dedim ve yine söylüyorum dediğim aynen doğru. Uzatma amma boş yaptın ya
Her türlü soru sorulur burada, soran da her türlü görüşü kabul edecek. Ben dediğim cümlenin arkasındayım hoşuna gider gitmez ama benim görüşümü kendi görüşünün çerçevesi altına alamazsın anlıyor musun? O senin görüşün der geçersin
Kilmadiysaniz davetim olsun diyosun ya hani. Sonunda soru işareti olduğu için bize görüş hakkı doğuyor sana göre görüş olmayabilir ama KS uygulaması görüş hakkı vermiş artık bence anlıyorsundur çince konuşmuyorum. Dediğimin aynen arkasındayım ve anladık namaz kıldın Allah kabul etsin namazini niyazini tamam mı oldu mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ezanın davetine icabet etmeyen senin davetine mi icap edecek..)
Ezanı duymayan olur
Ezanı duysa bile kalkmaya üşenen olur
Kardeş sen kendine göre bakıyon bu hayata daha öncede paylaştım bu yazıyı dalmışım kılıyprum diyende gördüm ben Allah'ın namazına davet ediyorum
Konuşmayı tek seferdemi öğrendin sen kaç kez gösterildi o mantık karşındaki kişinin duygularına bağlı kılmak istemiyorsan kılma davet ettim sadece
Ne havladın be. Ezanı. duyup üşenen insan senin davetine niye icabet etsin. Konuşmayı tek seferde değil, senin annenin bacak arasından çıktıktan sonra öğrendiğin yaşta öğrendim ben de. Kılmadıgimi da ayrıca nerden biliyorsun? Ben sana mantıklı bir görüş attım, asabiyetini kendine sakla..
Mantıklı değil dediğin şeyin özeti şu senin yazmana gerek yok ezanı duyan uyanır dedin
Dalga geçer ve üsten bakan bir uslup ile yazdın
Ezanın davetine icabet etmeyen, beşerin davetine niye icabet etsin dedim ve arkasındayım. Uzatmaya gerek var mı?
Üstten veya yandan baktığım yok, bakarsam da bunda sakınca yok herkesin kendi bakış açısı var sonuçta de mi?
Ben burada hatırlatma yapıyorum kardeş
Dinen suç mu değil
Dinen kötü bişeymi yaptım hayır
İnsanları rahatsız mı ettim hayır
Belki 2 3 kişi unutmuştur diyr atıyorum bunu hedefim 100 200 kişi değil
Unutmamışlar ise kılanları bi nebze olsun sevindirmek niyetim şahsen bu devirde sabah namazına kalkan kaç kişi... insan üzülüyor
Sen bilirsin kardeş ben eleştiri sorusu sormamıştım ama olsun
Güzel bir gün geçirsin umarım 😊🥰
Namazı kıldıysan Allah kabul etsin 🌹
Kılmadıysan Allah kılmanı nasip eylesin amin 🥰
Koçum sabah sabah ne ağladın be.
Sana dinen suç diyen, kötü diyen, rahatsız ettin diyen kimse yok ne kırılgan çıktın be.. ben ezanin davetine icabet etmeyen insanın davetine icabet etmez dedim ve yine söylüyorum dediğim aynen doğru. Uzatma amma boş yaptın ya
Her türlü soru sorulur burada, soran da her türlü görüşü kabul edecek. Ben dediğim cümlenin arkasındayım hoşuna gider gitmez ama benim görüşümü kendi görüşünün çerçevesi altına alamazsın anlıyor musun? O senin görüşün der geçersin
Anlıyorum uzatan sensin şu an...
Ayrıca sorulsr soru şu
Naptınız?
Namazı kılabildiniz mi?
burada görüş sorusu yok met bir soru
...
İyi günler dilerim 🌹
Kilmadiysaniz davetim olsun diyosun ya hani. Sonunda soru işareti olduğu için bize görüş hakkı doğuyor sana göre görüş olmayabilir ama KS uygulaması görüş hakkı vermiş artık bence anlıyorsundur çince konuşmuyorum. Dediğimin aynen arkasındayım ve anladık namaz kıldın Allah kabul etsin namazini niyazini tamam mı oldu mu?
Ben de iyi günler dilerim
Allah kabul etsin
Amin 🥰
Senin namazınıda Allah kabul etsinnn
Amin
Sabah namazini kildim
Allah kabul etsin
Al bedava namaz şekeri ikam 😊🍬
Kilmadim