Aile & Toplum İyi kalpliler nerdesiniz çıkın ortaya? ninika Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kusura bakmayın ama burdan anca iğrençler çıkar az önce midem bulandı 🤮bu nedir ya insan olun böyle şeyler yapmayın İyi kalpliler nerdesiniz çıkın ortaya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Buradayım 0 3 Yorumla ninika +1 yıl Öylesindir u Barış_LonelyForever +1 yıl ✨ ninika +1 yıl 🙏🙏
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kalbim eskiden iyi idi. Şimdi ise arada bir kötü oluyor. 💔 0 3 Yorumla djfurkan13 +1 yıl Güncellemeni okudum ve kalbim eskiden iyi idi derken çok fazla alçak gönüllü biriydim. Fakat, yıllar geçtikçe ve insanları tanıdıkça bakış açım değişmeye başladı. Yorumla ninika +1 yıl Güncellenmemin sizinle alakası yok Yorumla djfurkan13 +1 yıl Peki. 🙂 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. İyi kalplilerin bu soruda ne işi var kami-sama aşkına. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. O zaman ben saklanmaya devam 0 0 Yorumla
fk7890 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Asıl iyi olmak kötüdür kardeş kötü olucan karaktersiz olucan bu alemde ozaman ilgi görürsün insanlar seni mutlu eder ozaman 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl şimdi bütün erkekler iyi kalpli melaike olur 😌 0 1 Yorumla ninika +1 yıl 😅 doğru
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zannedip yanılırsın. Dikkatli ol 0 1 Yorumla ninika +1 yıl Aynen öyle Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yok sana iyisi 0 6 Yorumla ninika +1 yıl Bana değil zaten tüm insanlığa Yorumla DertPaketEdition +1 yıl İnsanlığı boş ver kendini düşün sanki onlar seni düşünüyor Yorumla ninika +1 yıl Böyle böyle insanlığı kaybediyoruz ya Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Çık sokağa iyiliğini isteyen cıkacak mı bak bakalım bir iki güne yaptıklarını unutacak birine karşılık ne bu çaba Yorumla ninika +1 yıl Dünyanın daha güzel daha yaşanılır bir hale gelmesi için bu caba Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Sen çaba gösteriyorsun onlar göstermiyor Yorumla
Önemsiz1233 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Hop diyince cikiyorlar mj 0 8 Yorumla ninika +1 yıl Aynen öyle oluyor Yorumla Önemsiz1233 +1 yıl Haklisin hdjd Yorumla ninika +1 yıl İgrencti hala kötü hissediyorum bu neydi iğrenç iğrenç Yorumla Önemsiz1233 +1 yıl Noldu ki Yorumla ninika +1 yıl Sorma sorma boş ver igrencti Yorumla Önemsiz1233 +1 yıl Merak ettim Yorumla ninika +1 yıl boş ver miden kaldırmaz 🤮 Yorumla Önemsiz1233 +1 yıl Peki Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Buradayım
Öylesindir
✨
🙏🙏
Kalbim eskiden iyi idi. Şimdi ise arada bir kötü oluyor. 💔
Güncellemeni okudum ve kalbim eskiden iyi idi derken çok fazla alçak gönüllü biriydim. Fakat, yıllar geçtikçe ve insanları tanıdıkça bakış açım değişmeye başladı.
Güncellenmemin sizinle alakası yok
Peki. 🙂
İyi kalplilerin bu soruda ne işi var kami-sama aşkına.
O zaman ben saklanmaya devam
Asıl iyi olmak kötüdür kardeş kötü olucan karaktersiz olucan bu alemde ozaman ilgi görürsün insanlar seni mutlu eder ozaman
şimdi bütün erkekler iyi kalpli melaike olur 😌
😅 doğru
Zannedip yanılırsın. Dikkatli ol
Aynen öyle
keşke öyle olmasaydım
Geçen ay iyi kalbimin selasını okuttum
Onlar doğru an ve zamanını bekler...
Yok sana iyisi
Bana değil zaten tüm insanlığa
İnsanlığı boş ver kendini düşün sanki onlar seni düşünüyor
Böyle böyle insanlığı kaybediyoruz ya
Çık sokağa iyiliğini isteyen cıkacak mı bak bakalım bir iki güne yaptıklarını unutacak birine karşılık ne bu çaba
Dünyanın daha güzel daha yaşanılır bir hale gelmesi için bu caba
Sen çaba gösteriyorsun onlar göstermiyor
Hop diyince cikiyorlar mj
Aynen öyle oluyor
Haklisin hdjd
İgrencti hala kötü hissediyorum bu neydi iğrenç iğrenç
Noldu ki
Sorma sorma boş ver igrencti
Merak ettim
boş ver miden kaldırmaz 🤮
Peki
Kalp mi kaldi