Şiddet görüyorum nolur yardım edin?

24 yaşındayım Dünden beri çalışıp ailemin desteksizliğiyle kendi ayaklarım üstünde durmaya çalışıyorum telefon almak için biriktirdiğim paradan ailemin haberi olmasına rağmen annem birikimim bitince baban alacak sana ikinci el diyince evde bi huzursuzluk ve babam şiddete başvurdu benim tepkime yarın işe gitmeyeceksin dedi ara ara yapar böyle şeyler babamla yıllardır konuşmuyoruz ben sofraya otururken çekinirim yüzüme bakmaz elimden yemek yemez doğuluyuz sevgisini asla göstermez düşman gibi bugün inadına işe gittim güçlü olmam lazımdı 1 yıllık ilişkim var ciddi düşünüyoruz o kadar iyi hissediyorum ve iyi geliyor ki bana karketeri her şeyi mükemmel işi de doğru düzgün kafamı dağıtırım diye işe gittim onu görebilmek için akşamında kardeşi olmasaydı üstünde değnek kırıcam yanına kalmayacak diye bağırdı baba kılıklı adam evde, annemde hep onun tarafında bu arada evlenmek istiyorum fakat tanımadığıma vermem dedikleri için o da imkansız gözüküyor ama birbirimizi çok seviyoruz sevgilimle ama ben bu evde kafayı yemek üzerim asla dışarı çıkmıyorum ailem hep karşı her şeye bütün akrabalarım yanlış olduğunu söylüyor ama onlar yine bildiklerini okuyor ne yapayım intihar edicem evden kaçıcam ne yapayım nolur sevdiğimlede kavuşamıyorum siz ne yapardınız

Şiddet görüyorum nolur yardım edin?