♾️ Normal karşı cins arkadaşınız veya yakın arkadaşınız sizi kıskandığını fark etseydiniz ne yapardınız ya da başınıza böyle bir olay geldi mi

♾️ Normal karşı cins arkadaşınız veya yakın arkadaşınız sizi kıskandığını fark etseydiniz ne yapardınız ya da başınıza böyle bir olay geldi mi

Vardı burada öyle biri. Birkaç ay önce teklif ettim. Ben hayatımda kimseyi istemiyorum arkadaş kalalım lütfen. Peki dedim arkadaş kaldım.
Arkadaşça devam ettiğimiz sonraki süreçte ise benim uzun zamandır değer verdiğim bir kadını kötülemeye başladı bana. Yok onun hesabı fake bilmem ne diye. Ben de bu iddiaları ciddiye almamaya başladıktan sonra davranışları değişti. Hem bana, hem çevresindekilere karşı. Topluluğa karşı sataşma amaçlı soru açmalar, şahsım da dahil olmak üzere insanları yargılayıcı konuşmalar...
Bazı kadınların bir özelliği var. Reddettikleri bir erkeğin arkadaş olarak kalmasını ve hala etrafında dönmesinin istiyorlar. Uydu erkek olmasını istiyorlar. Söz konusu erkekler, reddiye aldıktan sonra onlardan uzaklaşıp başka kadınlara yöneldikçe bunu hazmedemeyip depresyon/agresif bir tutum içine giriyorlar.
Dün yine s. lak s. lak sorular açmış. ""Reel hayatta bir halt beceremeyip buradan atıp tutanlara platformdan ne demek istersiniz?""" formatında bir soru.
Bana bak adi! 40 yaşında dul kadın sendromu yaşıyor olabilirsin. Ama bu sitede ne beni, ne de bir başkalarını rencide etme hakkın yok. Sen çok kaliteli, vasıflı biriysen hakaret ettiğin toplulukla aynı sitede yazma o zaman dikerim tahtanı senin. İkiye bir polemik ve sataşma adi adı soru ve paylaşımlar açmayı bırak.
Hiç utanmadın bu sitenin 10 yıllık fenomen kızını bana fake diye anlattın. Sırf beni kanka düzeyinde uydu erkek olarak yanında tutabilmek için. Senin yüzünden o kıza mahçup oldum.
Beni engellediğin halde beni hedef alan soru ve paylaşımlar yapıyorsun. Çünkü ben, reddiye aldıktan sonra bir kıza 8 defa daha yürüyen alçaklardan olmamam zoruna gitti. Alışmışsın sen reddiye alınca bile etrafında sadece seni sevecek, g. tünde dönecek uydu erkekler görmeye. Uzaklaşıp başka kızlara baktıklarında sen de kıskançlık ve hazımsızlık başlıyor. Evet ben onlar gibi olmadım. Bu benim üstünlüğümden ziyade senin sevgiye layık olmamandan ileri gelir.
FİKRET DOĞAN
https://www.youtube.com/embed/Vm7FJehZQlABen zaten kimseyle yakın arkadaş olmuyorum, olmadım da. Ne kadın ne erkek kankası olan biri değilim. İnsanlara güvenmiyorum maalesef. Mesafeli ve saygılı tavrım herkesçe bilinir. Yine de düşününce bir erkek beni başka erkeklerden tek nedenle kıskanıyor olabilir, bana özel ilgisi vardır, bu da düşününce evet çok normal bir tepki. Seven ve sevilen doğal olarak birbirlerine özel olmak, güven duymak, sadakatinden emin olmak ve huzurla bağlanmak isterler. Ben karakter olarak yalnızsam da mesafeli biriyim aslında ama bir de şöyle bir şey var, insanın sevgilisi/eşi O'nun en iyi arkadaşı/ dostu olmalıdır düşüncesine gönül vermiş biriyim. 10 yaşımdan beri buna inanıyorum, aşk konusunda algılarım ve sorgularım erken yaşta başlamıştı çünkü. Çocukluğumdan beri aşk ve evlilik olayını sorguluyorum desem doğrudur 🍀😎
🍀😎
Korumak amaçlı mi bir kıskançlık mı? Mesela seni diyorum barış.. önüne gelen kızlarla konuş et takip listen bir çoğalsın bir noluyor derim jsjjs
Teşekkür ederim ablam, senin koruma kıskançlığın beni mutlu eder sdjsdj
😀edecek etmeli kdjsjd teşekkür ederim
Rica ederim sdjsdj :D
Kıskanılmaktan genel olarak rahatsızlık duyarım, cinsi önemli değil.
Rica ederim 🤭🤗
Cevap
18Cevap
Sevgili normaldir de beni bi kere iş arkadaşım (erkek kendisi) kıskandı ya mezun olduktan sonra aynı işte çalışmıştık başkalarıyla samimi olmam onda (benimle daha eski muhabbetlere sahipsin neden başkalarıyla kahkahalara boğuluyorsun) gibi trip cümleleri yememe sebep oldu.
Aman Tanrım farklı bir soru))😀
Arkadaşım dediğim aptalca çocukça davranmaz. Hemcinsim kıskanıyorsa o da onun sorunu.. olan şeyler bunlar
Günaydınnn :D
Yakın arkadaşın kıskanması çok rahatsız edici. Bu nedenle ikisini hayatımdan çıkardım, diğeri hasedinden kendi uzaklaştı.
Karşı cins erkek kıskançlığını ise yurtdışında yaşadım. Çok yakışıklı bir adam bana valiz taşımafa yardımcı olmak istediğinde, bir arkadaşım "bırakın o benim karım" demiş ve kendisi yardımcı olmamıştır. Neden böyle yaptın diye sorunca, Türk kadını yabancı adamdan yardım almaz demiştir.
Sevdiğin bir arkadaşı insan kıskanır istemsizce olan şeydir bu ama kalkıp kısıtlama durumu yapmaya kalkarsa hooppp hayırdır derler adama bi. Çoğu karşı cins arkadaşım beni kıskandı normal karşıladım abarttıklarında cevabını verdim.
Erkekler arkadaşını kıskanır, ilgilendiğini kıskanır, hoşlandığını kıskanır, arzuladığını kıskanır, kafaya taktığını kıskanır. Erkekler her durumda her kadını kıskanabilir. Çok çokk normal bulurum, hiç umursamam
Ne gibi kıskanma onu anlamadım
Aşk mı güzellik vs mi
Her türlü olabilir, aslında size bırakmıştım 🌺
Karşı cins vs Her türlü kıskançlığı normal buluyorum artık hazmedemeyen insan
Kıskanmanın bahanesini arar
✨💫
Teşekkür ederim Seyma görüşün için ✨🌻💐
Rica ederim ✨🌸
Benim yanımda ki insanların beni kıskanmasına tahammülüm yok çünkü bir müddet sonra bu kıskançlıktan çıkıp öfkeye dönüyor bunu yaşadım benim hiç iyiliğimi istemiyordu hep insanları kötülüyordu normal görmem
Geldi. Ah gülüm vah canım en çokk seni severim dedim 😂😂
😂
Durduk yere kıskanması aklımda bir soru işareti bırakırdı.
Evet bence çok normal, kıskanmazsa sorun bence. Ha bide kıskanıp bunu belli etmeyen kıskanmıyormuş gibi davrananlar var. O başka bir günün konusu olsun snfjs
Normal arkadaşımın kıskanmasını hoş karşılamam çünkü trip atması hesap sormaya falan kalkışması ne haddine, arkadaşlık sınırını bilsin.. sanki sevgilimmiş gibi gönlünü mü yapacağım bir de
Yani dozunda kıskanmak mesela şey diyebilir dikkatli ol falan ama fazla kıskanmasını istemem. Ya benden hoşlanıyordur ya da takıntıdır. Uzaklaşırım direk.
Karşı cins arkadaşım yok olsaydı da hayatıma çok fazla dahil etmezdim erkeklere güvenmiyorum açıkçası
Arkadaş olan birisinin kıskanmasını doğru bulmam. Arkadaş kıskanıyorsa içine fesatlık vardır. Sevgilim kıskanıyorsa hoşuma gider.
İnsan sevdiğini hangi cinsten olursa kıskanır. Lakin bu kıskanmanın sınırı fazlaysa o zaman işler değişir.
Normal bulurum kadınlar genelde erkeklerden daha fazla sahiplenme durtusune sahip sokaktaki kediyi bile kıskanırlar:)
Karşı cins arkadaşım beni neden kıskansın ki bilemiyorum.. bu nasıl bir kıskançlık falan bilemedim
Geldi tabi kıskanan oldu ve buda rahatsız edici bir durum hoşuma gitmiyor
Sıkça karşılaştığımız bir durum. Normal karşılamıyorum tabii.
Kıskanıyorsam seviyorum demektir. Beni de arkadaşım kıskansa aşık diye düşünürüm
Seven kıskanır.. kıskanmazsa anormal olur😉
Size karşı ilgisi var demektir. Bence normal değil.
Hayır karşı cins kıskanıyorsa bir seylik vardır jfjf
Evet bulurumbu arkadasin helede bana karsi hisleri varsa 😁
Yahu ne alaka ilişkilerinize sınır çekemiyor musunuz arkadaşin sınırı arkadaşlık kadardır
Karşı cins arkadaş yanlış kıskanma ayrı bir saçmalık
Böyle bir şey tabii olarak normal değil zaten
Bazen karşılaştığım bir durum. Anlam veremiyorum. Ama takılmıyorumda..
O kadar samimi olduğum karşı cins arkadaşım yok, olamaz da...
Arkadaşım ise biraz garip gelir, insanı sadece sevdiği veya sevgilisi kıskanmalı bence
rahmetli eşimde bende kıskanırdık
Kıskanması normal olamaz, yerini bilmesi konusunda uyarırım..
Normalleştirdik artık 😀
:D
tabiki de hayır, asıl ilişkilerime destek olmalı köstek değil. arkadaşlık budur, kız içinde öyle erkek için de
Mümkünse kimse beni kıskanmasın
Ben kıskanıyorum yakın arkadaşımı çünkü benim yakın arkadaşım
normal karşılamıyorum ne karşılıycam sevgilim değil birşeyim değil karışamaz
Gelmedi ama huylanirim
Kesinlikle normal değil
Hayır
Anormal bence
Kıskanabilir sorun yapmam
Bulmam direkt aşık bu bana derim 😄
Başıma geldiği çok oluyor, anlam veremiyorum
Hayır kıskanıyor ise var bir şey derim 😅
Aşırıya kaçmamak kaydıyla normaldir bence...
Bulmam, arkadaşlarımı kıskanmam.
Arkadaşlığımı noktalarım.
abartmadığı sürece normal
karşı cins arkadaşım olmaz
Kıskancım bebeğimi bile kıskanıyorum
Oluyor hak veriyorum bazen
Arkadaşlığı geçmiştir o iş.. Kurcalarım.. 😄
dozunda olduğu, abartılmadığı sürece evet
Bunlar hep flörtten
Ara ara bende kıskanırım ama abartmam
Ne anlamda kıskançlık?
Buluyorum