Sevgilimle Dubai'ye gitmiştim o güzeldi güzel zamanlar geçirdik.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilimle sabaha kadar kavga edip uykusuz işe gitmem. Alkolun etkisi ile yanlis ayakkabı giymem spor ayakkabısı yerine topuklu ayakkabı ile rezil olmam
Türkiye'de bir şey yok be kızım. Almanya'da kalmaya devam et. Rahat bir yaşam suruyorsundur en azından. Arkadaşlar kaç defa çağırdı İsveçten Almanya'dan. Ailem için gitmiyorum.
Hayırlısı olsun üzme kendini boş versen gitmeyi daha da mutlu olacaksın kaldığın doğduğun doyduğun kendi vatanında. Gurbetçi olarak ruhum hala burada değil ama hayat şartları dediğim gibi >> gitmeme izin vermedi hiç.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır olmadı tüm günlerim kötüydü maalesef.. bir tane bile güzel gün hatırlamıyorum.. zaten gerek de kalmadı artık bu saatten sonra.
Doğum yaptığım günü bana hiçbir güç unutturamaz canım çıktı sanki o gün hem güzeldi hem çok ağrılıydı işkence gibi 😄
Unutamadigim an çok vardır ama aklıma bir tanesi geldi. Kedimi kaybetmistim o günü asamiyorum. Onun ölü bedenini görmek kötüydü.
Sevdiğim adama ilk kez doya doya sarılıp beraber uyuduğumuz o anı unutamıyorum, hayatımda ilk kez yabancı birine sarılmıştım.
Oldu normalde ki yasantimdan daha heyecanlı mutlu geçtiği için öyle
Oldu biraz özel burada anlatamam ama sanırım ölene kadar da unutamam
Babamın kucağımda kalp krizi geçirdiği günü unutamadım. Unutamam da. 2 gün önce de eski bir tanıdık öldürülmüş, onu da unutamam sanırım.
Sevgilimle Dubai'ye gitmiştim o güzeldi güzel zamanlar geçirdik.
Sevgilimle sabaha kadar kavga edip uykusuz işe gitmem. Alkolun etkisi ile yanlis ayakkabı giymem spor ayakkabısı yerine topuklu ayakkabı ile rezil olmam
Abla affet çok güldüm QÜSKWĞEMWĞDKWŞW
Ben çok ağladım sonradan aklıma gelince bende güldüm yalan olmasın kendimi balkondan atıyordum adamın umrunda değil onun kafada güzel 😄
😀😀😀
evet çok gün var öyle ansı olan
benimde var..
güzen anılar biriktimrk iyidir
Güzel değildi:))
o kötü işte
öyle.
Hee oldu, nedeni bana kalsın :D
Unutamadığım gün oldu nedeni ben de kalsın
Almanya'da kalmak nasıl bir duygu.
Ruhum burada değil ki:)
Çok alman arkadaşım var. Oradaki erkeklerin kafa yapısı Türklere benziyor baya.
:)) değişiyor
Bir keresinde walla 17 18 yaşındaydim. 28 yaşında bir sevgilim olmustu alman.
Almanya güzel ama ailen olunca tabi daha da güzel olabilir
Wow 🤩:)
Ahahaha. Tepkilerin çok tatlı be walla.
hi 🙋♀️(: .. ben her sene Türkiye 🇹🇷 de yaşamayı düşünüyorum 🤨 ama hayat şartları izin vermiyor maalesef
Türkiye'de bir şey yok be kızım. Almanya'da kalmaya devam et. Rahat bir yaşam suruyorsundur en azından. Arkadaşlar kaç defa çağırdı İsveçten Almanya'dan. Ailem için gitmiyorum.
Hayırlısı olsun üzme kendini boş versen gitmeyi daha da mutlu olacaksın kaldığın doğduğun doyduğun kendi vatanında. Gurbetçi olarak ruhum hala burada değil ama hayat şartları dediğim gibi >> gitmeme izin vermedi hiç.
Ne yapıyorsun orada çalışıyor musun. Ailenle misin. Gitmen nasıl oldu. Kaçak yollarla mi gittin.
Yok, burada doğudum. Burada büyüdüm okudum herşeyim Almanya 🇩🇪 da oldu ama kalbim Türkiye 🇹🇷 de yaşıyor:(
Ahahaahah. Aga beee. Yasin kaçtı.
35
Sen doğma büyüme orada yaşadığın için oraya alismişsin. Türkiye'de istesen de yapamazsın.
boş ver 😉:)
Maşallah turkcen de baya iyi ama ha. Türkçe klavye de kullanıyorsun.
Yok :d
Ş harfini o zaman nasıl yazıyorsun.
Ben Türkçe ile büyüdüm çünkü babam eskiden Almanca bilmiyordu (:
Baya iyi o zaman. Avrupa'da bilgisayar oyunları çok meşhur. Ben alman insanlar ile hep orada tanıştım. Bilirsin belki bir kaç tane.
Hep Türk dizileri , filmleri izliyorduk vs sonra okulda Almanca öğrenince işte iki dili kullanabilir hale 😇 geldim.
Klavyem de mevcut ama otomatik klavye değil
Yani kelimeleri kendim yazıyorum
Yok tanımıyorum ama alman platformu var eskiden orada takılıyordum
Ve flatcast kullanıyordum eskiden
Bende lolcuyum. Lolu bilirsin belki.
Bilmiyorum 🤷♀️
Bir kaç gün oldu. Hiç unutmuyorum doğrusu.
Evet oldu..
Paris'e gittiğim zaman
Olmadı
AVM otoparkında bir erkeğe saks*o çekmiştim
Evet var
Bir çok kez.
Oldu
Evet oldu