Çare var mı bu derde?

Annem babam ve kardeşimle yaşıyoruz
Babam çok zor biri sinirli huysuz annemi büle sinirinden üç talakla boşadı iki yabancı gibi aynı evde yaşıyorlar. Annem çocuklarım için katlanıyorum diyor. Babam da iş yerinde anlaşamazdı disiplinli biriydi emeliliği doldu emekli oldu. Tur şirketinde çalışıyor şimdi
Evde de bulaşık olunca fırlatıyor herşeyi bağırıp çağırıyor ev düZgün olucak illa. Annem çok temiz bi kadın haliyle ben de ona çekmişim ama babam bize yapın diyince açıkcası iş yapasım gelmiyor. çalışmıuorum da
Bazen Mutfak ta bulaşık olunca suyu şar şar açıyor güya yıkıyor ulann sen bulaşıklarla uşraşacağına masaya koyduğun zeytin örkirdeklerini çöpe atsana kendşsi dünyanın en temizi dir sanarsın ama iğneniyorum yemşn ederim iğreniyorum aynı tabaktan salata bile yiyesim gelmiyor ucundan bi iki alırım dokunmadığı yere zati aynı sofrata da oturmuyorum. pilav yapsa nesela en el dokunulmayan yemektir yine midem almaz. Çok uzattım ben sıkıldım acayip bunalıyorum odamın karşısında lavabo var tuvalete bile sıkışıyororum çekiniyorum gidemiyorum çünkü genelde mutfakta dır hep bişeyler yer. Cesur biriyim korkmam atlar giderim başka şehire de gidim de bapayım BİM de mi çalışayım. Evlen kurtul falan da demeyin bu kafayla evlilik için yeterli psikolojiye sahip değilim. Çok darlanıyorum lğtfen dalga geçmeden fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum
Güncellemeler
+1 yıl
Temiz titiz biriyim hatta çevre de temizlikle anılırım fakat babam sürekli baskı yapınca yapmk şsremiyorum.
Çare var mı bu derde?