Hadi hepimiz kimseye söyleyemediğimiz ama birine söylersek rahatlayabileceğimiz bir şeyi buraya anonim şekilde yorumlara yazalım..
Hepimize iyi gelecektir eminim🥺
Hepimize iyi gelecektir eminim🥺
Benim bu yalana inanacağımı sanmana mı üzüleyim, bulduğun yalana mı? demek istiyoruum ama diyemiyorum 😂 mecbur yemiş gibi inanmış gibi yapıyoruz 😂
Ne anlatıyorsun kardeşim
bilmiyorum amca 🥺
Sensin amca☹️
üzülme 🥺 tamam ben olurum 😪
Sevindim bak şimdi çok tşk🥲
🫠🫠🤩
Cevap
4Cevap
O gizli üye Allah seni bildiği gibi yapsın s*pik adam Allah senin gibilerden korusun şikayet ettim allahindan bul
AMİNNNNNN!!! Gerçekten neye uğradığımı şaşırdım
Yorumu kapalıydı yoksa altına yazacaktım allahim böyle insanların şerrinden korusun annesine o gözle bakan yarin kızına ne yapmaz dünya yasanilmayacak kadar kötü bir yer
AMİN, böyle insanlar umarım baba falan olmaz, çok korkunç! Allah bizleri korusun ya gerçekten zor
Amin inşallah
Kardeşim bir yaşındayken istemeden elini yakmıştım. Çok kötü su toplamıştı. Çok ağlamıştı. Anneme ben yapmadım demiştim Vicdan azabım.
Ayyyy o vicdan azabını çok iyi bilirim, bende küçük kuzenim daha 1yaşında bile değilken sıcak makarnayı kafasına dökmüştüm, amcam görünce noldu yüzü kızarmış çocuğun diyince şaşırmış gibi yapıp böcek ısırmıştır falan diye geçiştirdim….. aşırı korkmuştum ama neyse ki izi falan kalmadı
Özel konuları burada kimse demez hele Kız ise hiç hiç demez özelse dahi gelse zor ikna edene kadar kanser olursun oda olur olmaz sanş işi
Yani özel de değil de bazen en ufak şeyi bile kimseye anlatamazsın böyle yerler iyi gelir
OLabilir evet ama genelde dediğin şey çok büyük şeyler oluyor linç tepki edilecek şeyler ben dinlerim genelde ne olursa olsun yargılamam ama ne desem anlamazsın neyse senin var mı peki böyle
Bende aynı şekil, yargılamadan dinlerim her zaman tabi bu olaydan olaya değişir şu yorumlarda birtane S*PIK var mesela onun gibilerine söverim
Ama genel olarak hep dinler anlarım, benim yok şu anlık
Anladım ilşte bak aynı kafadayız o halde çok şeyler var anlatılacak burada yazılmaz kimdir o
Yorumlara bakarsan anlarsın..
Sen onu boş ver belki ilgisi var ne yapalım ki
Ama silmiş galiba
Silemez şikayet etmişler mod kaldırmış sen bu konulara açık değil misin
Ben şikayet ettim, konulara açık değilsin derken?
Yani böyle ensest ya da özel konulara
Özel konu var özel konu var? Bu bildiğin sapıklık! Annesinin sütyenine boşalmak ne demek ya şaka mısınız? Bunu övecek değilsin heralde
Aa övmedim tabi ki ne diyeyim sadece ulu yerde herkese açık demesi tabi ki sapıklık ama beniğm demek istediği m sapıklık sarkıntılık etmeden konuşulması
İyi gelmez be gülüm
Öyle mi dersin.. kendin bilirsin ama hani olur ya bazen birine anlatmak istersin, ama kimseye o kadar da güvenmezsin..
Maşallah abi, Allah dostluğunuzu daim etsin. Ama herkes sen gibi bulamıyor dostlarını.. hele ki şimdi ki gençler maalesef, ve çok ihtiyaçları oluyor böyle şeylere
O yüzden eskiler iyi diyoruz.
Şimdi sosyal medya arkadaşlığı.
Whatsap dostluğu,
Komik video veya özlü sözler video şeklinde herkes birbirine bişeyler atıp vakit geçiriyor.
Eğer arkadaşlarında dostluk olursa,
Her xaman birbirinize sahip çıkarsanız o zamann sırtınız yere gelmez
Bu zamanın insanlarında da o dostluğu bulmak zor, tam buldun diyorsun bir bakmışsın seni yerden yere fırlatmış
Aynen öyle
Sevgilimin 43 numaralı ayaklarına boşaldım
Yok öyle bir şey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?