Arkadaşlar Ait Olmak İstediğiniz Şehirde Misiniz? Ya Da Olmak İsteyip De Olamadığınız Şehirde Misiniz?

Arkadaşlar ben doğma büyüme Muğla'lıyım ve hep İstanbul'da yaşamayı istiyordum. İstanbul'da üniversite kazanıp orada kalırım diye aslında ona göre üniversiteye hazırlanmıştım ama Muğla'nın bir köyünden İstanbul gibi Mega şehire gitmemem için pahalı olması, büyükşehir diye ailem çok direndi vazgeçmek zorunda kaldım. Sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ni kazandım. Üniversite biteli 5 yıl toplam 9 yıl oldu Hala Zonguldak'tayım. Muğla'ya geri dönmedim. Burayı çok seviyorum üniversite biter bitmez bir iş buldum sonra kendi üniversiteden arkadaşlarla kendi işimizi kurduk, çevrem oldu. Aynı zamanda Zonguldak İstanbul'a hatta Başkent Ankara 'ya yakın olması da benim için bir avantaj oldu istediğim zaman gidebiliyorum. Gayet sakin Karadeniz'e kıyısı olan küçük bir şehir istediğim zaman da Gidip başka yerleri gezebiliyorum. Peki siz istediğiniz yerde misiniz?

Arkadaşlar Ait Olmak İstediğiniz Şehirde Misiniz? Ya Da Olmak İsteyip De Olamadığınız Şehirde Misiniz?