Hindistan pardon Bharat'taki düzenlenen G20 zirvesinde, Hindistan-Orta Doğu-Avrupa Ekonomik Koridoru diye bir şey imzalandı. Tarihi bir olay oldu resmen. Ne olduğunu uzun uzun anlatamam ama şunu diyebilirim ki ressssmen Arap ülkeleri Asya-Çin'in karşısında Batı'yı seçti. Sinirli değilim, gerçekten değilim artık. Ama şunu anladım ki, şu hayatta gerçekten seveni s**kiyorlar, s**keni seviyorlar. Batı ülkeleri Arap ülkelerinin anasını ağlattı, kelimenin tam anlamıyla neredeyse tüm Arap ülkelerini bombaladılar. Gerek fiziksel gerek ruhsal olarak Arapların anasını s**ktiler, yani yapılabilecek tümmmmm kötülükleri yaptılar Araplara. İsrail'i zaten anlatmama gerek yok, Arapların ağzını açtı ve içine ishalken s**çtı yani. Ve Arap ülkeleri Çin'i ya da Rusya'yı değil, Batı'nın ve İsrail'in tarafını seçtiler. Uzun lafın kısası, Dünya siyasetinde de gördük ki; seveni s**kiyorlar, s**keni de seviyorlar. Bu kadar basit.
Ayrıca not: Arap ülkelerinin liderleri tam bir mazoşist köle ruhlu Batı köpeği o…. çocuğudur. Aksini iddia eden de aynısıdır.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer