Güncellemeler
+1 yıl
güncel ya bakın cok mutsuzum birisş net cevap versin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yargılamadan yardımcı olun cünkü haklı olan benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Önce dökülecek kişi bayan mi erkek mi diğeri senin imzan olacakmı yoksa kimvurduya mi gidecek son olarak dövecek kişi sıkıntılı serseri tipmi
erkek kendisi eski sevgilim İmza falan yok Bu insanlar böyle seyleri sık yapan insanlar parayla yapıyorkar zaten hic yakalanmamıslar Yine de sorun olur mu bilemedim
Sonra sana bulaşmasınlar korkum o
bi bu eksik cidden hayatımda umarım öyle olmaz :((
Sebep ne ve dövecek olanlar sebebi biliyormu
o beni dövmüstü iliskimiz varken mahkemeye cıktık ve ceza almadı
Bunu biliyormu dövecek olanlar ve sana neler sordular
evet biliyor o kisiyle ilgili bilgi aldılar ne zaman nerede olur gibi
Bak öncelikle gidip görüştüğünde şu diyaloglar geçtimi dövme sebebi ne seni dövdüğünü öğrenince ailen ya da seni koruyacak kimse olmadimi senin yaptırdığını öğrenir se sorun olur mu vs vs gibi konuşma soru oldumu
Yoksa sadece nerde buluruz ne kadar dövulecek ücret bu konuşması mi oldu kısa ve ticari
evet dediklerinize benzer seyler de sordular ama cok uzun uzun bir konusma olmadı
Sıkıntı sormaları
cidden mi
Mantıklı ol para için bu işi yapan adam detayı nie merak edio bilmesi gereken şey nerde bulurum ne kadar dovecem sebebi vs onu ilgilensirmezki ağzından bilgi almış
meraktan soruyorum falan demisti ama haklısın galiba acaba hic bu ise bulasmamalı mıyım yapacak bi sey yok yanına kalsın Sizce mantıklı mı bu yapmaya calıstıgım
Kaç yaşındasın ve tek falan mı yasiosun
Çünkü sana bulaşırlarsa istedikleri gibi oynarlar mi acaba
22 yasındayım tek yasıyorum evet
onlara tek yasadıgımdan vs bahsetmedim tabi ki
Ex sevgilinle bisiler yasadinmi cinsel
evet
Nie hep kötü haber veriyorsun
O adamlar onu döverken senin hakkında bilgi almayacakmk
Bunu neden söylüyorum şole diim bu adamlar simsardir bir mağaza değil kazak satan bir manav değil meyve satan insan döverek para kazanan illegal insanlar
Ve herkes avdir bunların gözünde para koparamazlarsa baska şey koparırlar ikisi de bunların işine yarar
Azmettirici olarak var. Piyasası bulacagin muptezele göre degisir. 3 biraya adam döven de var 😀
benimki 2000 istiyor cok di mi
Asdafgaja biraz pazarlık yap. Fiş almicam. Atamız alışsın de
KJHGFDSFGHJMKJHGFCDX sağol yaptıracagım biraz indirim
Menü nasıl onu öğren bir de. Mesela paket dayak alabilirsen daha ucuza gelir. 5 yumruk 2 tekme ve bol hakaretli esnek paketler varsa onları değerlendir 😀😀
ya dalga gecme ciddiyim ben maalesef jhgfdsfghjkl
2-3 kişi toplanıp alın bence hizmeti. Kişi sayısı artarsa fiyat düşer. 😀😀😀 Kendimi durduramiyorum mükemmel konu
yaa komiksin baya cok mutsuz olmama rağmen güldüm :D
bakın sıze gatantılı ıspatlı ve herseyıyle aydınlatabılırım bu konuda guvenılır ıspatöı ve kesın sonuclu
gercekten mi
fake gerxek ıstg var mı detaylı konusalım bn ckddıyım ıspatlı dıyorum
hanfendı sıze dıyorum
ikimizin de xper yetmiyor nasıl yazacagız
fake ıstg veya gercek ıstg bn verım yazın olur mu
kımın yapıcanı falan ıspatlı bı sekılde soyluyorum asla sızın ısmınız gecmıyor jeyse burdan daha fazla konusmak ıstemıyorum herkes okuyor cıddı ısenız ıstg verım
yaptırıp yaptırmaman onemlı degıl bn sana nssılnne sekılde ve neler olucanı solım nasıl oluyo bu işler onları anlatım
siz Instagram verin ben yazıcam
Eskobar3459
8 gonderı 160 takıpcı
bklıyorum
hanfendı sız galıba cıddı degılsınız
ordamısn
selam nasılsın
Adam yaralamaya teşebbüs, adam azlettirmek, ölürse cinayete teşebbüs. 1-3 yıl arası yersin ceza.
o beni dövdüğü icin mahkemelik olduk hic bi sey olmadı madem her sey böyle insanların yanına kalıyorsa ben de aynısını yapayım ne sacma olay Önce o yaptı sonucta yine de ceza mı alırım
O yaptıysa karakola gider misin?
mahkemeye cıktık ceza almadı
He o halde sen bişi yapma. Allah'ından bulsun. Zira fazla yorum yapmak istemiyorum. Sebebi malum.
yaptırdıgın anlasılırsa yapanlar yakalanıp ıtıraf ederlerse hapse gırersın
off ciddi misin kesin mi
ne sanıyodun polıs denen bısey yokmu herkes adeletını kendımı verıyo.. hereyer kamera dolu dukkanlarda bıle var ılla guzergahta yakalanırlar
o beni dövdüğü icin mahkemelik olduk hic bi sey olmadı madem her sey böyle insanların yanına kalıyorsa ben de aynısını yapayım ne sacma olay
tenha yerde kıstırsınlar
tamam sağol halledecegim bi sekilde
böyle bir meslek yok. Tanıdık varsa dostun gider döver gelir.
ya hayır 2000 e yapan var da kazık mı anlamadm var bu isi yapanlar
hiç öyle bir meslek duymadım ya da yapan. Muhtemelen parayı alıp seni dolandırıcak
hayır nasıl duymadın ya
Soran, nereden buldun bu kişiyi?
@Lindorinand o kadarı bana kalsın nhbgfdsfghjk
Böyle bir hizmet veren var mı emin değilim 😄
var var 2000e yapan var da kazık mı anlamadım
Sana beyin alacagim
sacma konusma bi sey bilmiyorsun cidden hak eden birisi